והנה גמד סרוג עם זקן מלובד
ע ענ2ת New member 15/2/07 #35 רחלי יקקח לי כמה ימים לעכל את כל היופי הזה כל אחד יותר יפה מהשני וקשה לי להחליט מה יותר יפה ניראה לי התאהבתי בכולם בדמדים במלאכים בפיות המוטפחות בפרחים בעיסת נייר ה כ ל
רחלי יקקח לי כמה ימים לעכל את כל היופי הזה כל אחד יותר יפה מהשני וקשה לי להחליט מה יותר יפה ניראה לי התאהבתי בכולם בדמדים במלאכים בפיות המוטפחות בפרחים בעיסת נייר ה כ ל
א אור224 New member 15/2/07 #37 אני רואה ,שמישהי שוב לא נרדמה הלילה איזו תערוכה לתפארתתתתתתתתתת. אני צריכה עכשיו להתמקד לאט לאט בכל אוסף התוצרים ,שהעלית - מגוון ומעניין אחד אחד.
אני רואה ,שמישהי שוב לא נרדמה הלילה איזו תערוכה לתפארתתתתתתתתתת. אני צריכה עכשיו להתמקד לאט לאט בכל אוסף התוצרים ,שהעלית - מגוון ומעניין אחד אחד.
S smady a New member 15/2/07 #36 חיכיתי חיכיתי בסבלנות רבה.יוווווווו אחותייייייייייייייי כל הכבוד לך על העבודות. המכשושות חבלזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ורואים כמה התחברת למחט והצמר. צמד המלאכים מקסים. צריך לצלם הכל מחדש כדי שיראו כמה יפה. כל הכבוד לך יקירה
חיכיתי חיכיתי בסבלנות רבה.יוווווווו אחותייייייייייייייי כל הכבוד לך על העבודות. המכשושות חבלזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ורואים כמה התחברת למחט והצמר. צמד המלאכים מקסים. צריך לצלם הכל מחדש כדי שיראו כמה יפה. כל הכבוד לך יקירה