הגלגלים קלינצר ולא טיובלר ????
אתה יודע שאני לא מצליח להרדם?? סוגר עין רואה את האירובר עם הידיות האלה שם למעלה סוגר את שתיהן מתכסה עמוק בפוך...מה אתה חושב? אני רואה את שני הקלינצרים האלה,השחורים האלה מסתובבים לי במיטה מחר יום עבודה וחוץ מערימת הקרבון הזו אני לא מצליח לחשוב על שום דבר! בפעם באה שאתה מתכוון לצלם אותם קודם תכסה אותם עם שמיכה או לפחות בבד חצי אטום,זה לא יתכן ככה לשגע אותנו..!? אחד קיבל צבע ירוק אחרים כבר שוכבים על הרצפה,אני לדוגמא מחליף צבעים מידי פעם,עכשיו אני צהוב בהיר שזה בדרך להיות ירוק,אם עכשיו אשתי אומרת לי אני או האופניים הקרבון עם הקלינצרים האלה ,,מה אתה חושב שאני עושה? שולח אותה עכשיו ומייד לחור שמשמה היא באה,לאמ'אמא שלה, מכניס את האופניים האלה איתי למיטה מחבק אותם ולא עוזב אותם אפילו לרגע. דני,שיהיה לך המון בהצלחה בברזיל אבל ראבאק בפעם הבאה שאתה מצלם את הדבר הזה שמדיר שינה מעיני ובטח מעוד מאה שכבר התפקדו כאן תהיה אנושי,בבקשה, תכסה אותם ואז תצלם ותן לנו להרגע, מספיק שרק תרמוז לנו עם העין לגבי התכולה שמסתתרת מתחת לבד החצי אטום על מנת שגלי צונאמי של קנאה צבעונית יתעופפו כאן בפורום מחדש. צונאמי,ראבאק עם הקווטה השחורה הזו. קלינצר ולא טיובלר???? אפשר למות מהם.