הנה הסיפור

הנה הסיפור ../images/Emo13.gif

עבדתי עליו חצי יום - יצא ארוך לאללה ועמכן הסליחה... מקווה שתוכלנה להגיע עד הסוף
אוהבתותכן ורוצה להגיד לכולכן עד כמה אתן חשובות לי, עד כמה למדתי מכן, כמה עזרתן לי לקבל החלטות ולצבור ידע ולעבור את הלידה הכי מופלאה שיכולתי רק לחלום עליה
.

Manty

New member
../images/Emo24.gif

סיפור מקסים, אמא מקסימה, משפחה מקסימה
שוב, המון מזל טוב

Manty

New member
ואת זה כתבתי עוד לפני שראיתי

את התמונות
כמה אושר במשפחה אחת

swann

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif כיף של לידה!

וכמה הזדהיתי, עם המון דברים בסיפור שלך.

אם פי 3

New member
איזה יופי

כל כך כיף לקרוא סיפורי לידה כאלו. שוב - המון אושר.

vashti72

New member
איזה סיפור יפה ומרגש!

אני נדהמת איך בסיפורים האלו הגוף יודע מה לעשות. כל כך מקווה שגם אני אצליח להתחבר בצורה כזו. (אם אי פעם הלידה הזו תגיע כמובן...)

העיקר שהכל עבר בשלום ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

סיפור נפלא, לידה נהדרת, ממש קוראים את השלווה שבתוך הלידה הטובה הזו. תבורכו.

אשכר ש

New member
איזה יופי של סיפור!

כמו שצריך! אוהבת חזרה ושמחה שמצאת את הדרך ללדת כמו שנכון לך
.

הילהל

New member
מרגש ונפלא כ"כ

מעורר בי קנאה עצומה, אני מודה. ובמקביל שמחה אדירה עבורך שזכית ללידה כזו.

lowprofile

New member
רוני יקרה!

הסיפור מדהים, מאוד התרגשתי לקרוא. נשמע שהיתה לכם לידה מופלאה ורגועה, בדיוק כמו שמתארים לידת בית. אתם משפחה מדהימה! שולחת חיבוק גדול.

mamadan

New member
איזה יופי...מדהים ../images/Emo140.gif

אהבתי את הקטע עם הסחלב.. כ"כ רומנטי.. אמא לשלוש וואוו... אבא שלי בתור אבא לארבע בנות תמיד אומר- "בנות בבית- אור בבית"!

ריקי29

New member
WOW מדהימה../images/Emo70.gif

איזה סיפור מקסים, כל כך מרגש. אני ממש מרגישה כאילו הייתי שם איתך. מזל טוב

סטיוויה

New member
רוני,סיפור מקסים ואמיתי כל כך

ואמא שלך ממש יצאה גדולה מהחיים. מזל טוב

debby12

New member
מנהל
סיפור נפלא ../images/Emo25.gif

קראתי בנשימה עצורה ונהניתי מכל מילה. את מדהימה ואני מאושרת שיצאה לך לידה נפלאה בדיוק כמו שתכננת. צחקתי מאיך הרחת שמן תפוז כסגולה להתפתחות לידה. נדמה לי שזה אמור לעזור רק בסוף השלב הראשון - אבל יש לזה ריח די נעים ממילא. המיילדות נשמעות מקסימות. תמיד נחמד בעיני איך מיילדות בית חולקות מהידע שלהן עם היולדת (למשל על הסיכויים ששמן קיק יעזור) בניגוד למיילדות בית החולים שיצא לי להיתקל בהן (והיו איזה 6 כאלה). הזדהיתי מאוד עם מה שתיארת לגבי המיילדות שביקשו כבר לחתוך את החבל - שהבנת שאם הן מבקשות אז זה כנראה חשוב, להבדיל מ"סתם פרוטוקול" שמכילים בלי קשר לכלום. זה מראה שהיה לך קשר מעולה איתן. ברור שתמר רגועה. עם כזו לידת אמבטיה נפלאה - איך שלא תהיה רגועה? נולדה ישר לתוך ספא....
מאחלת רק אושר למשפחה המורחבת והמתרחבת
הדודה מדי סי <שבשאיפה תבוא לבקר בסתיו ואז נוכל לעשות מסיבת בנות - ביחד יש לנו חמש
. זוכרת את המונולוג של אומה תורמן מהסרט "Pulp Fiction" על הסידרה Foxy Force Five?>

אום נטע

New member
איזה יופי של סיפור!

אפשר להראות אותו לאמא שלי? היא אמורה לבוא אלי לזמן הלידה ואני חושבת שזה יעזור להפיג את חששותיה. ושוב - המוני מזל טוב!

אח אח כמה נחת../images/Emo9.gif

איזה יופי של לידה, וכמה טבעי שנשארים בבית.
והשם מקסים מקסים

למעלה