הנה הסיפור

איזה סיפור ../images/Emo99.gif

בדיוק כמו שציפיתי
הגעתי לסוף בהנאה רבה! מדהים אותי שגם אמא שלך היתה בלידה.והלידה נקראת מדהימה בהחלט. שיהיה לכם המון מזל טוב

עיגולית

New member
מזל טוב גם ממני ../images/Emo140.gif

רוני של יובל, מאיה ותמר... מזל טוב גדול, כל הכבוד, איזו לידה מדהימה. הזדהיתי לחלוטין עם הקטע שפתאום שמת לב שאת לא דוחפת והראש יוצא מעצמוף לגמרי אני זוכרת את זה, הגוף שלנו זאת מכונה נפלאה רק צריך לתת לו לעשות את העבודה ולא להפריע, מדהים. שיהיה התאוששות טובה.

mise

New member
קראתי אתמול את הסיפור.

נשמע שהכל היה נעים וקליל, שעברת את זה מה שנקרא 'בהליכה'. כן ירבו!

narniya

New member
../images/Emo24.gif גם כאן יקירתי

איזה סיפור לידה נפלא ואיזו משפחה מקסימה... כמה חבל שלא היכרתי את הפורום הזה קודם, נראה לי שהייתי משפרת עוד כמה דברים בלידה רק מהסיפורי לידה שלכן!!

../images/Emo24.gif מתוקותיי, תודה לכן

ועכשיו מה שנשאר זה למצוא לי כינוי חדש שעדיין לא קיים בתפוז
יש רעיונות? עד כה כל מה שניסיתי תפוס (חוץ מכמה באנגלית שלא בא לי עליהם). ועוד שאלה: מישהי יודעת מה הקטע הזה של האימייל? יש לי רק אימייל אחד, והתפוז לא מוכן לתת לי כינוי חדש בגלל שהאימייל שלי כבר רשום אצלו. מה הקטע?

debby12

New member
מנהל
יש לי יש לי יש לי

אם מותר לשים גרשיים בניק - את יכולה להיות רוני של תמ"י (או אפילו גית"ם אם גם גבי בעסק
)

אסור גרשיים

רק אותיות וספרות... שזה בסדר, רק שקודם כל אני חושבת שרוני של תמי (או ת מ י או בכל וריאציה שהיא) תפוסים - כמה רוניות יש, אלוהים ישמור?? וחוצמזה, מה עם הקטע של האימייל?? כאילו בגלל שהאימייל שלי כבר רשום הוא לא נותן לי לרשום שם חדש. הגיוני?

debby12

New member
מנהל
יש איזה פורום של תפוז-בעיות טכניות

או משהו כזה (לא זוכרת את השם המדויק) תשאלי אותם. פעם הם עזרו לי עם איזו בעיה בתיבת המסרים.

צימעס

New member
למיטב ידיעתי (ונסיוני ../images/Emo8.gif)

אין הגבלה על מספר הניקים על אותו אימייל. אלא אם זה טריק חדש. אם כך - זה די מ'צבן.

הילהל

New member
זה טריק חדש ומעצבן

הרעיון היחיד שיש להתגבר עלךיו זה לפתוח עוד מייל חינמי (הוטמייל ושות') ואז להרשם איתו.

למעלה