הנה זה בא - "אני והבלונד"

sergew2

New member
מסכים.....!!!!!../images/Emo140.gif

אני גם מסכים עם alma26 - הסיכום שלך נהדר!!! זה עזר בלדעת דברים שלא ידעתי שהתרחשו בין פול-כריס-דני-מייקל-פיליס ושאר ירקות...
אז שוב סיכום טוב ו-
!!!

python 4

New member
אתה רררררררררע!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

האמת היא שכן, כריס לא עשתה הרבה בצח"מ. אלו הדמויות סביבה - דני, מייקל ופיליס - שעושים את העבודה הקשה. אבל זה לא מפחית מהעובדה שאתה פשוט רע, ואני לא מדבר איתך יותר!

python 4

New member
מחוק אצלי, מחוק!../images/Emo46.gif

צהובוני! אל תלך!
אהההההההההה

רונני2001

New member
../images/Emo26.gif כמו שכבר אמרתי לפייטון -

כל הכבוד! קראתי הכל (חוץ מהספויילר) וממש נהניתי לקרוא כל מילה... זה היה מקיף, אך לא "מרוח" מדי וזה נכתב בצורה יפה ואלגנטית... כל הכבוד! זה כבר מופיע באתר...! הביוגרפיה סיכום דמות קרדיט יאללה - עכשיו תורכם! נשאר לנו עד ליום ראשון!

שמיצית

New member
וואו פייטון, איזו השקעה../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif

מאד נהניתי מהסיכום המושקע, המפורט והמעניין (למרות שמדובר בכריס הפיהוקית..). כל הכבוד

SupeRonit

New member
רק אני פה אוהבת אותה../images/Emo35.gif

ותסתכלו על התמונות שנתתי למעלה

אני בשוק אני בהלם אני המומה../images/Emo58.gif

נכון שקיטרתי שהיחסים של כריס ופול משעממים עד מוות - אבל אחרי שאזרתי כוחות נפשיים והחלטתי לקרוא את הסיכום על כריס (שהוא מצויין אגב) אני חייבת לומר:
פול יאנוס את כריס? פויה לו ! ומי זאת לעזעזל איזבלה, ולמה דווקא היא תעשה לפול ילד?! זה לא פייר, טוב לפחות מרי תרגע קצת... והדבר ששיגע אותי הכי הרבה זה האיחוד של כריס ומייקל - על מי אתם עובדים? את ילדה טובה ירושלים ואתה רוצח פסיכופת עם תעודות, מה הקשר מה הפשר של הצעת הנישואין הזאת בעתיד הרחוק... וכל זאת משאיר את התואר "הזוג השפוי" לניק ושרון שלנו... רק שגם הם לא יאכזבו אותנו... בכלל לפי ה-
הולכים להיות כמה מעשי אונס בצח"מ... קצת רחמנות על נשיי צעירים...

python 4

New member
הרמוני, אין כמוך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם את אוהבת את ABBA?

אוהבת? אני חולה עליהם!!!../images/Emo23.gif

אין דיסק שלהם שלא רכשתי, ואין שיר שלהם שלא חרשתי... ושמעתי עכשיו שאניטה הוציאה סינגל לרדיו...

python 4

New member
אין, אין אחד שחולה עליהם יותר ממני!

יש לי את כל הדיסקים שלהם! וכל השירים! ואגב, אנייטה (אגנטה?) מוציאה לא רק סינגל, אלא דיסק שלם חדש שאמור לצאת ב- 29 באפריל באירופה. שמעתי מתוכו כמה קטעים והוא נשמע פשוט מעולה. כמו בימים הטובים.

python 4

New member
רונית, את לא היחידה..

גם אני אוהב את כריס. אז נכון שהיא לא דמות פעילה במיוחד, אבל בכל זאת.. אגב, עשיתי גם סיכום על נינה לאתר, אבל את זה אני לא אעלה פה, כדי לחסוך ממני את ההערות של כמה אנשים פה!

אווווווו

אני אוהב אנשים רגישים
דווקא את נינה אתה יותר ממוזמן להעלות לכאן, אני מת עליה ואני מבטיח לקרוא את הסיכום הזה ולא לפסוח ולו על מילה אחת

python 4

New member
אז הנה, רק בשבילך...

נינה וובסטר - האישה והאגדה נינה הגיעה לג'נואה סיטי לילה אחד, לאחר שברחה מביתה שבדטרויט, כשהיא בהריון, והיא עוד לא בת 20. קריקט בלייר מצאה אותה על ספסל בפארק, והשתיים נהיו חברות טובות. נינה עברה לבית מחסה לאמהות לא נשואות, שנוהל על ידי רוז דוויל, שעל מנת להצדיק את שמה עסקה בסחר של תינוקות בשוק השחור. רגע לפני הלידה נינה שינתה את דעתה והחליטה שהיא תשמור את התינוק. אך רוז חטפה את הבן הנולד, ונעלמה לבלי שוב. קריקט ונינה לא הצליחו למצוא את מיקומה של רוז או של התינוק. נינה וקריקט היו שותפות לדירה, ויחד עם דני קריקט ניסתה 'לשפר' את דרכיה של נינה. אך נינה שמה עין על החבר של קריקט, פיליפ צ'נסלר השלישי, היורש של הון צ'נסלר. נינה גרמה לו להשתכר, פיתתה אותו ושכבה איתו. למורת רוחן של ג'יל, אימו של פיליפ, וקתרין צ'נסלר, שניסו לשחד את נינה שתפיל את התינוק, היא לא עשתה זאת וילדה את בנה, פיליפ הרביעי, ואז התחתנה עם פיליפ. ג'יל וקתרין ניסו שוב להפיל את נינה בפח, כאשר הן שכרו את צ'ייס בנסון, עובד בחברת ז'בו, שיפתה את נינה ויוכיח בכך את אי-כשירותה להיות אם. גם תוכנית זו נכשלה. בעיית השתיה של פיליפ החריפה, וגרמה בסופו של דבר למותו כשמכוניתו התנגשה בעץ. נינה, שירשה הון לא קטן, נישאה לדיוויד קימבל, שרדף אחרי כספה. בסופו של דבר נינה גילתה את האמת, וירתה חמש פעמים בדיוויד. לבסוף היא זוכתה מחמת הגנה עצמית. דיוויד נהרג לבסוף כשנפל לדוחס אשפה תוך כדי בריחה משוטרים שביקשו לעצור אותו על רצח אישתו הקודמת, רבקה. נינה פצחה ברומן סוער עם ריאן מקניל, קנתה לו מתנות יקרות, כולל מכונית ספורט, ואף המשיכה לשכב איתו גם לאחר שריאן נישא לויקטוריה ניומן. כשנישואיו לויקטוריה הסתיימו, ריאן עבר לגור עם נינה ופיליפ הקטן. נינה נכנסה להריון ממנו, והוא, מתוך מחויבות, נישא לה, אך נינה הפילה את התינוק מאוחר יותר. למרות זאת, ריאן הבין שהוא אוהב את נינה מאוד, והפך להיות אב מסור לפיליפ הקטן, ואף שיכנע את נינה להתחיל ללמוד בקולג'. לאחר שנים מספר, נינה החלה לעבוד כתחקירנית עבור הסופר קול הווארד, שהיה בזמן זה בעלה של ויקטוריה. תוך כדי עבודתה נינה התאהבה בו, אך קול דחה אותה, דבר שגרם לה להתמוטטות עצבים. היא דחתה מעליה את ריאן, שפנה בצר לו לטרישה דניסון הצעירה, ולאחר שנינה ניסתה להתאבד הוא התגרש ממנה והתחתן עם טרישה. מכאן, דברים שעדיין לא שודרו בארץ
זהירות, ספויילרים!
שוב לבדה, נינה לא היתה עוד האישה שהכרנו בעבר, אלא חזקה יותר, עצמאית ובטוחה בעצמה. היא החלה לעבוד על הספר הראשון שלה, שעסק בילדותה ובתינוקה האבוד. נינה פגשה באופן מקרי את הסופר המפורסם תומס דל סרו במסעדה, ואזרה אומץ לפנות אליו ולבקש ממנו חתימה. מפגשים נוספים הולידו שעות רבות של כתיבה יחדיו, ומשם הדרך היתה קצרה לדייטים רומנטיים בניהם. למרות שלכאורה תומס התאהב בה והיא בו, היא הרגישה תמיד חומה המפרידה בניהם. בדירתו של תומס היא מצאה ארון ובו כתבי יד לא גמורים. מסתבר כי לתומס היה מחסום כתיבה, והוא היה בטוח שלא יוכל לכתוב עוד. תומס הפך למדריך, ידיד ומאהב שלה. כשנינה כתבה סוף שמח לסיפורה, תומס גרם לה להבין שהדרך היחידה לסיים את ספרה הוא עם האמת - שהיא מעולם לא מצאה את תינוקה שנחטף. לאחר שנינה סיימה את הספר עם האמת ירד עול כבד מלבה. המוציא לאור של תומס אהב את הספר, והסכים להפיצו. תומס הציע נישואין לנינה, אך זו היססה כשהרגישה שתומס לא כנה איתה לגמרי. לבסוף היא השתכנעה והתארסה לו. כשמפיק סרטים רצה להפוך את ספרה של נינה לסרט, וביקש מנינה לעבור ל- LA לכתוב את התסריט, תומס נעשה חסר בטחון, קנאי ומרושע, והוא החל לשתות לשכרה. לבסוף תומס שיכנע את נינה לעזוב בלעדיו, וגרם לה להבין שהוא לא יהיה שם כשהיא תחזור. נינה שבורת הלב עזבה ללוס אנג'לס, כשבנה פיליפ הצטרף אליה לאחר זמן קצר.

python 4

New member
וזו הביוגרפיה המרתקת שלה:

נינה וובסטר-צ'נסלר-קימבל-מקניל גולמה ע"י טרישה קאסט (Tricia Cast) משנת 1986 ועד 2001. היא נולדה ב- 17 בנובמבר, 1968, בלונג-איילנד ניו יורק. היא החלה לשחק כבר בגיל 12, אך את הפריצה שלה לעולם אופרות הסבון עשתה כאשר הצטרפה ב- 1984 לסנטה ברברה, שם גילמה את דמותה של כריסטי דובאל. בשנת 1986 היא הצטרפה לצעירים חסרי מנוח. ב- 1992 היא זכתה בפרס האמי לשחקנית צעירה על תפקידה בסדרה. טרישיה הכירה את בעלה על הסט: ב- 1989 היא נישאה לג'ק אלוקו, המלחין והמנהל המוזיקלי של הסדרה, המבוגר ממנה ב- 17 שנים. בן היתר היא התארחה בסדרות כגון ER, נשואים פלוס, רופאי LA, ועוד. כנערה היא שיחקה אף במספר פרקים של בית קטן בערבה. טרישה היא הנמוכה בנשות הסדרה - גובהה הוא 1.53 מטר.

python 4

New member
ואגב,

זה לא סתם שהסיכום של כריס לקח לי 5 חלקים ולנינה רק חלק אחד - אין עליה בכלל מקורות באינטרנט. כלום. לא אתר, לא שום דבר! חלק מהמידע תורגם מאתר בצרפתית שמצאתי עליה (זה היה טוב לתרגול הצרפתית שלי, אני מודה) וחלק מראיון שנערך איתה. עכשיו אני לא מבין איך זה שלשחקנית מכובדת כמו הגב' קאסט אין שום אתר מעריצים אחד, ותאמין לי שחרשתי על האינטרנט. אולי אתה תפתח לה אתר מעריצים?

למעלה