הנה זה בא, תחזיקו חזקקקק.....

חןשסק

New member
הנה זה בא, תחזיקו חזקקקק.....

שאלון!! כן כן.. נכון חיכיתם לזה?.. הוא לא כזה ארוך... לקחתי את זה מפורום אוף טופיק שלקחו את זה מפורום בנות (?). תבלו
שם: גיל: מיקומך בארץ: חבר: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: רוצה... לחזור לבית ספר? שתהיה שביתה? שיהיה קיץ כל השנה? שיהיה חורף כל השנה? לעבור דירה? לעבור עיר? לעבור בית ספר? לעבור לארץ אחרת? אינטימי יותר... בתולה? הכי רחוק שהגעת? חבר אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר? הכי מעט זמן עם חבר? מחשב... אייסי? מסנג'ר? אתר אהוב? פרומים אהובים? אימייל: הוטמייל או וואלה? מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTVאו 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרוייקטY? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? שיעור שנוא? מורה אהובה? מורה שנואה? הכיתה הכי שווה? באיזה מקצוע את הכי טובה? הכי גרועה?

חןשסק

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: חן גיל: 17 וחצי מיקומך בארץ: נחשו חבר: מדהים
מזל: נאחס
סתם, גדי. צבע אהוב: סגול
צבע שנוא: המממ ירוק בית חולים
מספר מזל: 7 יום אהוב: שישי כנראה
יום שנוא: ראשון רוצה... לחזור לבית ספר? לא
שתהיה שביתה? מאוד שיהיה קיץ כל השנה? הממ לא ממש..
שיהיה חורף כל השנה?
לעבור דירה?
לעבור עיר?
לעבור בית ספר? אני גם ככה עוד שנה מסיימת, אין טעם. לא שרציתי.. לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתולה? הממממ... המ. הממ הממ הממ.
. אפצ'י. הכי רחוק שהגעת? הייתי בהולנד... חבר אחרון? נעם שלי כפרעליו
כמה זמן הכי הרבה עם חבר? שנה וחודשיים בקרוב
הכי מעט זמן עם חבר? שלושה ימים, מתוכם ראיתי אותו יום וחצי. מחשב... אייסי?
מסנג'ר?
אתר אהוב?
פרומים אהובים? ראשל"צ, סקס לנוער, אוף טופיק, חלל אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אתרי פורנו
טלוויזיה... ערוץ מועדף? BBC
MTVאו 24? 24
מיכאלה או השיר שלנו? אף אחד
שיקגו הופ או אי אר? אי אר
כבלים או יס? שומדבר ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה? ערב אדיר מה דעתך על פרוייקטY? לא ראיתי פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? של אסקייפ, יש להם פרסומות מגניבות הכי מטומטמת? של כל המסטיקים, שמפואים, תחבושות ומשחות שיניים. כולם נראים שם הכי מאושרים בעולם.... הכי חמודה? המממ של המעדן של הפרה "אבאאא! יש פרה במקררררר!" הכי אקטואלית? הא
הכי מעצבנת? הממממ ע"ע פרסומות מפגרות בית ספר... שיעור אהוב? שנה שעברה זה היה שיעור תנ"ך. שיעור שנוא? מתמטיקה- מאז ולתמיד
. סלידה עמוקה. מורה אהובה? המחנכת שלי. מורה שנואה? המורה למתמטיקה. הכיתה הכי שווה? שלי באיזה מקצוע את הכי טובה? המ. ביולוגיה. הכי גרועה? מתמטיקה
כיחס. בצפר.

א-נ-י

שם: אנה
מיקומך בארץ: תנו ניחוש פרוע חבר: אינו קיים מזל: בתולה
צבע אהוב: סגול
צבע שנוא:ירוק מספר מזל: אין
יום אהוב: שישי
יום שנוא: אממ אמממ ראשון רוצה... לחזור לבית ספר? רוצה יומולדת! ב1.9
שתהיה שביתה? כה, שיהיה מפגש פורום סקס לנוער
שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה? כהההה לעבור דירה? לא לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתולה? לא, סיפור ארוך
הכי רחוק שהגעת? אם אני לא בתולה, מה נראה לכם? חבר אחרון? לפני 3 שנים, מאז לא היה חבר אלא דברים אחרים כמה זמן הכי הרבה עם חבר? שבועיים הכי מעט זמן עם חבר? שבועיים, היה לי כולה חבר אחד מחשב... אייסי?
מסנג'ר?
אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים?ראשון, סקס לנוער, ישראלים ברוסית אימייל: הוטמייל או וואלה? שתיהם מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? שיחות עם אנשים טלוויזיה... ערוץ מועדף? 24 MTVאו 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו
שיקגו הופ או אי אר? אי אר! כבלים או יס?יס! ערוץ הילדים או פוקס קידס? פוקס
סוף הדרך או רצים לדירה? לא זה ולא זה מה דעתך על פרוייקטY?
העונה הזו מאכזבת פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? דיאט קוקה קולה הא? סי סי
הכי מטומטמת? של התחבושות, של ההיא שמרקדת לה הכי חמודה? הכי אקטואלית? אה? הכי מעצבנת? עוף טוב.. כל המשפחה מרקדת.. WTF?? בית ספר... שיעור אהוב? ספורט
לא עושים כלום שיעור שנוא? מנהל מורה אהובה? אתי
מורה שנואה? עליזה הכיתה הכי שווה? שלנו
באיזה מקצוע את הכי טובה? אנגלית
הכי גרועה? כל השאר

חןשסק

New member
סגול שולט../images/Emo47.gif

איכ, אני שונאת את הפרסומת של קוקה קולה... סי סי... ראבק, קולה!!!

Flower Powerr

New member
../images/Emo6.gif חחחח עליזה

איזה כיף שלא נראה אותה יותר
אתי שולטת "או-קיי
"

אוווקיייייייייייי

חחחחחחח
כל פעם שאני בר"ג אני חיה בפחדים שעליזה לא תצוץ לי מאיפושהו

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

שם: שיר
מיקומך בארץ: נחשו
חבר:אין
מזל:סרטן רולז!
צבע אהוב:שחור
צבע שנוא:כתום
מספר מזל:26
יום אהוב:אממ חמישי
יום שנוא:ראשון רוצה...
לחזור לבית ספר?כע,רגע
שתהיה שביתה?יאפ!אמרו אמן!
שיהיה קיץ כל השנה?לא,אני מטורפת על חורף
שיהיה חורף כל השנה?עם כל האהבה לחורף,טיפה קיץ לא יזיק
לעבור דירה?לא,איי לאב מיי האוס
לעבור עיר?נואפ
לעבור בית ספר?אני עוברת...
לעבור לארץ אחרת?כןןןןןןן! מצידי לתימןןן אינטימי יותר...
בתולה?כן
הכי רחוק שהגעת?נאדה...נראה לי נשיקה בלחי חחח
חבר אחרון?לא היה
כמה זמן הכי הרבה עם חבר?לא היה
הכי מעט זמן עם חבר?לא היההההההההההההה מחשב... אייסי?277200090 מסנג'ר?אין...אני חייבת לפתוח אחד אתר אהוב?תפוז
פרומים אהובים?נו דאוט,MTV,אנג'לינה,דרו ברמור,ראשון לציון ומלאך שחור. אימייל: הוטמייל או וואלה?הוטמייל טלוויזיה... ערוץ מועדף?MTV
MTVאו 24?MTV
מיכאלה או השיר שלנו?נתקעתי עם מיכאלה שיקגו הופ או אי אר?אי אר כבלים או יס?כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס?(
) סוף הדרך או רצים לדירה?שניהם לא משהו.. מה דעתך על פרוייקטY?אין לי יס פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא אוהבת הכי מטומטמת?של שוקו קרלו החדש,זוועה הכי חמודה?של האגיס פרימיום הכי מעצבנת?כולן בית ספר... שיעור אהוב?כלום העעע
אולי אנגלית שיעור שנוא? מתמטיקה..איכס בחילה הכיתה הכי שווה?לא שלי זה בטוח באיזה מקצוע את הכי טובה?תנך אין לי מושג איך הכי גרועה?חינוך גופני...אני בדיחה מהלכת בקטע הזה

NaSty BiTcH

New member
אני אני אני אנייייי...

שם:גנית. גיל:15 [עוד מעט,קטנונים.] מיקומך בארץ:סתכל על הכותרת של הפורום,יפה. חבר:יש.:-} בליעיןהרע מזל:דלי.. צבע אהוב:כתום
סגול
צבע שנוא:אני לא אוהבת לראות הצטברות של ורוד. מספר מזל:8\4 יום אהוב:רביעי. יום שנוא:שישי\שבת. רוצה... לחזור לבית ספר?קצת.. שתהיה שביתה?לא מפריע לי אם יהיה.. שיהיה קיץ כל השנה?לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!
שיהיה חורף כל השנה?חורף אביב וסתיווווווו! לעבור דירה?אני עוברת דירה כל שנה,אז אני כבר רגילה. לעבור עיר?תלוי לאן..לחדרה בכיף
לעבור בית ספר?בכיף. לעבור לארץ אחרת?בכיףףףףף. אינטימי יותר... בתולה?כה. הכי רחוק שהגעת?הכול חוץ מחדירה. חבר אחרון?הא? כמה זמן הכי הרבה עם חבר?כל כיתה ה' ו-ו'
הכי מעט זמן עם חבר?כמה שעות,סיפור ארוך. מחשב... אייסי?יש
מסנג'ר?
אתר אהוב?תפוז[?] פרומים אהובים?ראשון,סקס לנוער. אימייל: הוטמייל או וואלה?
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?אייסי,פורמים. טלוויזיה... ערוץ מועדף?3.2.24.MTV MTVאו 24?אני מזפזפת[?] בין שני הערוצים האלה. מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה
שיקגו הופ או אי אר?אי אר. כבלים או יס?כבלים
ערוץ הילדים או פוקס קידס?פוקס. סוף הדרך או רצים לדירה?רצים לדירה.בחיים לא ראיתי סוף הדרך. מה דעתך על פרוייקטY?ראיתי קצת עונה שעברה. פרסומות... *פותחת ערוץ 24,לבחור פרסומות לשאלון* איזה פרסומת את הכי אוהבת?ההוא שהולך לים ומכניס ת'ראש בחול.זה מצחיק אותי כל פעם :] הכי מטומטמת?הפרסומת של עוף טוב,ושל השמפו פנטן[?] "הקיץ הכול זוהר יותר,חוץ משערך.." WTF?! הכי חמודה?מלי לוי ואסי כהן עם הפרסומת של הסיגריות. הכי אקטואלית?ליודעת=\ הכי מעצבנת?כל הפרסומות של אורנג' והוט.שונאת בטירוף. בית ספר... שיעור אהוב?היסטוריה. שיעור שנוא?מתמטיקה,ספורט. מורה אהובה?משה המורה למוזיקה לשעבר [למדנו את זה בכיתה ז':] אני חולה עליוווווווו!!!!!!!!!!!111 מורה שנואה?*חושבת*..אני שונאת את המזכירה..נחשב? הכיתה הכי שווה?כל כיתה שאני נוכחת בה.[אהבה עצמית? לאא.] באיזה מקצוע את הכי טובה?היסטוריה. הכי גרועה?כל השאר:[ במיוחד מתמטיקה.

Guy Schlesnar

New member
תתעוררי. אף אחד לא ייתן לך יותר מזה

נולדת אישה. גורלך נחרץ. עכשיו כדאי לצאת מהבועה ולהבין שזה מה שנועד לך בחיים-לנקות,לבשל,לטפל בילדים ולעשות נעים לבעלך.

למעלה