אנייי!
שם:נעם גיל:ססובר..סתם!18 (ורבע...
) מיקומך בארץ:ראשיין לציון! חברה:חן כפרע מזל:שור
צבע אהוב:כחול וירוק..כל מיני גוונים מיוחדים אבל אי אפשר לפרט פה צבע שנוא:ורוד מספר מזל:7 ו16 יום אהוב:שישי
יום שנוא:פעם זה היה שני רוצה... לחזור לבית ספר?כןןןן
שתהיה שביתה?מצידי,רק בתיכונים אין לי כח לכל הקרציות הקטנות. שיהיה קיץ כל השנה?ממממ...אפשר חצי שנה אביב וחצי שנה קיץ
שיהיה חורף כל השנה?לא
לעבור דירה?ממממ כן(אבל שחן תבוא איתי) לעבור עיר?עוד כמה שנים,כן! לעבור בית ספר?סיימתי לעבור לארץ אחרת?זה יכול להיות מעניין.רציתי פעם
אינטימי יותר... בתול?כולם מכירים את הבלוג של חן!לכו לשם תשאלו.
הכי רחוק שהגעת?שורה למעלה חברה אחרונה?חן כפרות
כמה זמן הכי הרבה עם חבר?מה שחן אמרה... הכי מעט זמן עם חבר?שבועיים וחצי
מחשב... אייסי?יאפ
מסנג'ר?כן אתר אהוב?תפוז
וספורט5|כדורגל||כדורסל| פרומים אהובים?ראשון,שר הטבעות,כדורגל אימייל: הוטמייל או וואלה?שניהם. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?משחקים(פיפ"א ואן.בי.איי ומנסה להשיג איזה משחק פעולה טוב) תפוז,מוסיקה ופול ביאהו! טלוויזיה... ערוץ מועדף?ביפ
MTVאו 24?24,אם.טי.וי אני בכלל לא רואה. מיכאלה או השיר שלנו?NONE שיקגו הופ או אי אר?שונא בתי חולים
כבלים או יס?כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס?שניהם זוועה,אבל ב
פוקס קידס יש קלאסיקות סוף הדרך או רצים לדירה?שכולם ימותו מה דעתך על פרוייקטY? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא זוכר...משהו שראיתי אתמול בקולנוע הכי מטומטמת?יש הרבה! הכי חמודה?שוקולד פרה עם הקוף והבננה הכי אקטואלית?מה סההה? הכי מעצבנת?זאת שצועקים בה בירקן!!-או!סתם..בירק..משהו ואז צועקים לו:לאא!..מביא תסעיף
בית ספר... שיעור אהוב?היה...היסטוריה מוגבר,ספורט שיעור שנוא?ספרות בעיקרון,אבל היו צחוקים:
מורה אהובה?נורית המורה לתנ"ך מי"א,חרמונה
מורה שנואה?קרינה המורה לכימיה מכתה י'
הכיתה הכי שווה?מה זה השטויות האלה?הכתה שלי.. באיזה מקצוע את הכי טובה?היסטוריה הכי גרועה?ספרות