הנה זה בא..3X21.....

joyalfa

New member
איך בידיוק

זה עוד לא בא זה רק עכשיו משודר אצלהם חכי עוד שעה או שעתיים

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאיזה פרק!!!

וואו פרק אובססיבי לחלוטין מבחינת ווהן
כל השיחה שלו עם סידני בסוף לא הזיזה לו בכלל אם בסוף הוא הלך לחדר הזה שג'ק נתן לו מפתח אליו, מצחיק אותי ג'ק בקטע הזה אבל שיהיה..... חשבתי על זה ולדעתי הקליפהנגר יהיה שסבתא של סידני ונדיה תהיה מאחורי כל הקובננט הזה, כי כשחושבים על זה רק הסבתא חסרה יש אמא, דודה, 2 אחיות זה צריך להיות מושלם
ומבחינת היחסים של סיד/ווהן זה נראה אבוד לעונה הזאת אבל אני מקווה שיהיה בסדר..... ווווווווווווול שלושה שבועות לפרק הבא

Eskorbuto

New member
אחלה פרק !! ספויילר..

פרק נחמד מאוד, לראות דמויות מהעבר חוזרות והכל זה תמיד מרענן וטוב.. אני מקווה שוואהן יהורג את לורן אבל אין לדעת.. עכשיו בההחלט 3 שבועות של ייסורים עד הפרק הבא ואני לא רוצה לראות את הפריביו לפרק הבא..זה סתם יהרוס לדעתי..אז נחכה בסובלנות כי אין הרבה ברירות..חח זה היה דיי ברור שג'ק יילך על קטיה..הוא גבר בסופו של דבר..כמה כבר הוא יכול להתנגד לאישה..לול

קרלוצה

New member
good for u../images/Emo58.gif

אני לא יכולה לא לראות את הפרומו גם ככה בקושים מבינים ממנו משהו
קטיה הייתה מצויינת בקטע שהיא הצילה את סיד ווהן

../images/Emo58.gif 321

עכשיו סיימתי לראות את הפרק... ושוב לא החלטתי אם אני אוהבת את הפרק או לא.. כל הפרק היה ללכת ממשימה למשימה.. ושוב היה חסר לי החיים של סידני מחוץ לסי איי איי.. כמו שהיא תמיד המציאה תרוצים לאן היא טסה כל פעם ובכלל שיהיה לה חיים...! אני לא אוהבת את ווהן האובססיבי הזה (למרות שזה טוב... זה עושה קצת רענון לדמות..) אני ממש מקווה שהוא לא יהרוג את לורן בסוף כי זה יהרוס לי קצת את הבן אדם המתוק שהוא.. (לא שחס וחלילה אני יפסיק לאהוב אותו..) אני ממש מקווה שבעונה הרביעית יחליטו להחזיר לסידני חיים מחוץ לסי איי איי..

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif321 -במילה אחת

א-כ-ז-ב-ה! לא הורגש שזה פרק אחד לפני סיום העונה, נראה פרק רגיל של אמצע עונה. סויר אבל נראית שהעונה הזאת ממש לא משהו, קודם כל נראה שעניין רמבלדי לא הולך להגמר ואנחנו עדיין לא יודעים לכל הרוחות מה "המשחק הסופי" שלו, כבר נמאס מרמבלדי והגיע הזמן שיעברו לנושא אחר מרמבלדי, נראה שגם בפרק הבא לא נדע מה רמבלדי רוצה וגם בעונה הבאה יהיה מירוץ אחרי הדברים של רמבלדי. פרק כפי שאמרתי לא משהו, וחבל שכך .ץ

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאני דווקא כן אהבתי......

וזה נותן תחושה שהרבה ווהן יהיה בפרק הסיום כי הוא ממש השתנה, כאילו עבר טראומה מהעינוי שהוא עבר ע"י לורן.......הכי מוזר זה שאפילו סיד לא השפיעה עליו ושהוא יעשה הכל כדי למצוא את לורן ולא התחשב בצרכים של סיד. אני מקווה שאחרי שיגלו מה זה ה END GAME ככה ניפטר גם מריבלדי כי קצת נמאס ממנו.....

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifצודקת, זה מאוד חסר...

לדעתי בעונה הבאה כן יכניסו את החיים הפרטיים שלה גם והתקווה שהם יהיו עם ווהן

מווותק

New member
../images/Emo58.gif אחלה פרק ../images/Emo13.gif

אני דווקא אהבתי. ווהן מגניב כשהוא אפל (אני הרבה יותר אוהבת אותו ככה מאשר בדמותו החננית הרגילה). דווקא ציפיתי שסידני תתחרפן מזה שהוא לא היה שם כדי להגן עליה ועל נדיה בזמן שהם פרצו למקום המסתור של סלואן, אבל היא כמובן היתה מבינה ותומכת - YUK YUK YUK! כאילו...פללללללללליז! תתחרפני! תתעצבני! תלכי למחסן של אבא שלך בעצמך!
בכל מקרה, אני נורא אוהבת את איזבלה רוסוליני (כנראה שאני זוכרת לה חסד נעורים). הבעיה היא שב - ALIAS היא נראית ממש בהמתית, ובסרטיה הקודמים היא היתה ממש יפה, כך שתהיו עדינים. בכל מקרה - ג'ק היה מלך... ובקשר לקליף האנגר - אני לא מתכוונת לקרוא ריכולים ולא ספקולציות כי אני רוצה להישאר במתח. יש לי תחושה משלי לגבי ה"תגלית" המזעזעת שסידני תגלה (לדעתי זה משהו שקושר בינה לבין ווהן...וקשור מן הסתם לפוץ האיטלקי), אבל אין לי מושג. בכל מקרה - פרק טוף
ואגב - לדעתי ה - end game של רמבלדי הוא מקום מסויים שיש בו איזה נשק או משהו. לא יודעת...(אולי הגופות של מולדר וסקאלי ביחד עם חוצנים אחרים...לכו תדעו).

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifחחחחחח../images/Emo58.gif

הרגת אותי עם ה"לכי למחסן של אבא שלך" חחחחחחחחחחחחחחח.........דווקא נחמד לקבל שיחת מוטיבציה מג'ק
העיניין עם סיד שהיא גם מעצבנת כי מאז שווהן גילה על לורן היא לא תמכה בו כמו שצריך, היא התנהגה כל הזמן בקטע של "אמרתי לך ולא הקשבת", ובפרק הזה כשווהן העלה את השאלה לגבי מה עושים כדי למצוא את לורן, לא היה לה איכפת והבנאדם היחידי שאיכפת לו למצוא את הנבלה זה הוא.....כמה שסיד תגיד לו שהיא מבינה זה לא נראה ככה ואז עוד באים אליו בטענות
לא בסדר! ווהן מתמודד לבד עם העיניין ולא מקבל תמיכה אז אני לא מתפלאת שהוא מתנהג ככה, אפילו כשדיקסון התנהג ככה הוא קיבל יותר תמיכה ממה שהוא קיבל
אני דווקא מאוד אוהבת את הדמות "קטיה" היא מדהימה ואם היא הייתה כל העונה היא הייתה תורמת המון לסדרה כמו "אירנה" של העונה השנייה....

מווותק

New member
../images/Emo58.gif את צודקת! ../images/Emo45.gif

כל מה שמעניין את סידני הוא מציאת אחותה ואת סלואן, ובכלל לא מענין אותה מה שעובר על ווהן. אפילו ג'ק מתעניין בווהן יותר מסידני... המממ...מעניין... את חושבת שזה בגלל הפוני?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifבאמת מעניין אם זה בגלל זה..

יכול להיות שחלק מהפוני מסתיר לה והיא לא רואה את כל מה שעובר על ווהן
היחס הזה שלה לווהן התחיל מיד אחרי הויכוח שלהם כשהיא סיפרה לו שהיא ראתה את לורן במועדון והוא לא האמין לה, היא לא ממש התגברה על זה. אני חשבתי שכשהוא סיפר לג'ק וסידני שהם צדקו לגבי לורן היא תתנגד גם כן לרעיון שווהן יעמיד פנים וישאר עם לורן (בשיחה של שלושתם על הגג) אבל הוא היחיד שהתנגד וכשג'ק הטיח בו שזה בעייה שלו בגלל שהוא זה שהתחתן איתה , לה היה מבט כזה של "נכון, בעייה שלך" ולא הגיבה בכלל....היא מאוד איכזבה.... ההרגשה היא שווהן לבד בכל הסיפור של לתפוס את לורן על כל מה שהיא עשתה. אני מקווה שהשיחה של סיד עם ווהן בסוף לגבי זה שעכשיו תורה לעזור לו לצאת מהשינאה הזאת ושלא להפוך לבנאדם אחר ישנה את כל המצב כי הוא באמת עזר לה המוווווון ומגיע לו הרבה יותר!!!

Chakotay

New member
דרך אגב. מה אתם אומרים, וואן יהרוג

את לורן? לדעתי לא אבל אני מקווה מאוד שכן. אני שונא את הדמות(וואן) ואם הוא כן יהרוג אותה,אז אולי אני אתחיל לחבב אותו יותר.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלדעתי......

ווהן לא יהרוג אותה, אבל מה שהכי הייתי רוצה זה שסידני תהרוג אותה אחרי פאייט רציני

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif

בראיון אצל אלן דג'נרס ג'ניפר אמרה שבפרק האחרון לעונה יש פייט רציני אז אולי... אה ודרך אגב היא גם אישרה בראיון הזה שהיא ומייקל ביחד אם במקרה פיספסתם... חוץ מזה פרק נחמד, ג'ק הרג אותי בסוף: for the record, i could go through this alone.... אבל למה הקטיה הזאת כזאת מכוערת?!? הפרק נחמד, לא הכי טוב בעולם אבל משאיר ציפייה לפרק הבא.

קרלוצה

New member
שירה....

מעליבה שכמותך
לא ראית את השירשור שפתחתי על הקליפ מהתוכנית של הלן?? זה נמצא כמה שירשורים מתחת

s h a l i m a r

New member
פרק טוב!../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק, היו בו כמה קטעים מצחיקים... ווהאן היה מפחיד, במיוחד כשהוא החזיק את החומצה, איך זה היה כואב לראות שזה חדר דרכו... סלואן הזה הזוי, הוא רחוק מלהיות אברהם ורמבלדי רחוק מלהיות ה'... אהבתי את הקטע שנדיה אומרת שהמלאך השומר שלה כנראה לא יבוא ואז באו סידני ומייקל... ולגבי איזבלה רוסליני, היא פעם , אבל ממש פעם הייתה יפה
ורציתי להביא עוד תמונה שמצאתי עם איזבלה אבל אני לא מצליחה להעלות אותה , אז יש קישור למטה...

למעלה