הנה זה בא..3X21.....

מווותק

New member
הכינוי שלך מעולה!

אגב..הדמות האהובה עלי היא...Janeway... וכמובן 7777777777777777777777777777777777777777

Chakotay

New member
תודה. דרך אגב ראית עוד סדרות

טרק? ואם את מעוניינת תצטרפי לפורום "מסע בין כוכבים" בתפוז(פורום 400).

dress n glasses

New member
דוקטור דוליטל

אף מילה על suit and glasses שבהשראתו קיבלתי את הניק שלי בפורום? אחרי התעלליות סדרתיות בעונה הראשונה מצד סידני ואחר כך וויל (one of five you son of a XXX..)--> זה בהחלט היה אחד הרגעים היותר מבדרים בסדרה. חוזר לו הדוקטור המשותק וכאילו שלא הספיקו לו כל התעללויות הנפשיות ממרשל (לשמוע אותו מדבר כמה שעות רצוף) עכשיו גם ווהן נטפל אליו
(סצינות הנקמה של ווהן מזכירות מאוד את הסצינות של דיקסון אחרי שהרגו את אשתו) וגם גילינו שיש לו שם ד"ר לי באתר של השחקן ריק יונג הוא קורא לאוהבי הסדרה לבקש מABC לשלב את הדמות בעוד פרקים. אתם מוזמנים אם ממש בא לכם.

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifאהבתי את מה ש....../images/Emo58.gif

סיד אמרה לו: "Remember me from Taipei? Red hair? I liked my teeth"

dress n glasses

New member
../images/Emo58.gif

והקטע כשהם נכנסו לפני שהוא והוא אמר שהוא ביקש שלא יפריעו לו וסיד אומרת no time for old friends....

inbal145

New member
עוד לא ראיתי את הפרק../images/Emo4.gif

אבל זה משפט קורע
ת'אמת, התגעגעתי אליו

Wiccan Scorned

New member
פרק מצויין../images/Emo58.gif

כרגע סוף סוף יצא לי לראות את הפרק... אני אישית אהבתי... אבל מעצבן אותי דבר אחד, באמת נראה לי שכל הקטע עם ראמבלדי לא נגמר ושיגררו את זה גם לעונה הרביעית... אניווי מייקל כרשע, אין לי מושג, אבל זה ממש הדליק אותי... כאילו לא יודע כשהוא משחק אותה ביג-באד זה מוסיף לו.. אמממ... "גרררררררררררררר"יות...חחחחחחחחחח אניווי.. ייאי הסיני ה"אהוב" עלינו חזר!!! וכל הכבוד לוואן על זה שהמיס לו רגל!!!! וסורי אבל עם כל הכבוד לקטיה, ויש כבוד, אני רוצה את אירינה!!!! ודאמן.. כמה שאישה שמחזיקה משגר טילים זה הדבר הכי סקסי בעולם (ע"ע לורן בפרק הזה ובאפי בעונה שניה עם ה"שופט"). לא יודע זה פשוט פאקן סקסי...

A n g e l u s

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|טי-וי|

לורן בפרק הזה מושלמת... היא כל כך סקסית עם הנשק! והשיער שלה היה ממש יפה והיא הייתה סקסית בכללי...
לורן

Moreiro

New member
ברוך השב ../images/Emo140.gif, ו../images/Emo58.gifלמעלה ../images/Emo121.gif

למעלה