שאני לא אגיב ? ../images/Emo13.gif
טוב תחילה אומר שקראתי את כל השירשור, ופשוט אתם מדהימים, התמיכה והתגובות ממש מהלב, כל הכבוד אחיי היקרים. הזדהיתי מאוד עם מה Hope תיארה, אבל בשינוי קטן. אצלי הבדידות היא לא רק בסוף שבוע, כי מה זה סוף שבוע או חג? אצלי אין הבדל בין ימי השנה-(מזל שיש את הבורסה אז אני יודעת שהיום נגמר השבוע, כי מחר אין מסחר
) אני חיה כמעט ארבע שנים רוב שעות היממה בביתי-בדידות חברתית רגשית, אבל בעזרת הרשת אני מנסה לעשות הכל להפר אותה כל הזמן אפילו אם זה לתקופות קצרות. ואפילו אם זה כואב לפעמים, וגורם לבכי וצער זה חולף. חייבת להגיב לגבי המפגש, שהתיחסת אני נפגעתי מהמפגש מאוד אבל-זה לא מונע ממני לדבר כמה ימים בטלפון עם כמה אנשים מקסימים מהפורום והיו במפגש. זה לא מונע ממני מחר או מחרתיים מחדש לארח שניים שלושה מהפורום, זה לא מנע ממני להכיר בפורום את Mאיה שהצטרפה גם לכאן במקביל, וכל יום לדבר איתה שעות בטלפון(מזל שיש לי קוצר נשימה לפעמים
, שאחרי שעות שיחה וגמירת הסוללות של הסלקום אנחנו מפסיקות ), הכרתי בפורום "להרגיש טוב" גם אנשים מקסימים. אני לא מתחרטת על המפגש, ואני לא אהסס לעשות עוד ועוד מפגשים, כי כזו אני מכשולים וכאב בחיים, מפילים, מכאיבים אבל לא ממוטטים ליותר מימים אחדים, ואני גם יודעת שעוד יובל שנים של טיפולים פסיכולוגים לא יוציאו אותי מהבדידות שלי במצבי המסויים אלא רק נקיטת יוזמה מצידי. עשיתי בבית עשרות מפגשים, עם אנשים בגילאים שונים מכל מגוון המקצועות והטיפוסים-מה שקרה במפגש של הפורום להרגיש טוב לא קרה לי בשלוש שנים שאירחתי אנשים כי -זה אולי בעיה של תיאום ציפיות, ואולי בגלל שתמיד המפגשים בביתי בעבר, היו ארבע חמש אנשים ושקודם דיברו איתי בצט, באיסיקיו או בטלפון והיתה תקשורת-כלומר דיברו איתי אפילו על שטויות אבל קשרי ידידות-פה כלום ולכן התחושות הרעות שנוצרו לי ומבחינתי זה נגמר . אני לא כועסת יותר על אף אחד, אני חושבת שיש שם אנשים מקסימים, אף פעם אסור לשלול הכל בגלל משהו כואב. אני פשוט שונה מגרעין מסוים שמהווה חלק אינטגרלי בפורום שדוגל במשהו כמו רוחניות ואהבה ואנרגיות ופחות בנושא רגישות, תמיכה בכאב הזולת וכו(ואני לא מדברת רק עלי בכלל-לי יש את סהר לקבל תמיכה-ומבחינתי אין תחליף ). אז בחרתי להפרד בשלב זה של חיי שכרגע אני חיה בתנאים שלא מאפשרים לי לעסוק באהבה , רוחניות לשם הפאן של החיים, ויותר בצד הכאב והתמיכה והקבלה. יש לי רעיון לכולם כאן, נוצרה כבר קבוצה בואו נחליט שננית בערב בשעה 20:00 נכנסים לצט במסך נפרד, כלומר ניתן לפתוח חלון לפורום, וחלון לצט, ונדבר שם, נתחיל ליצור תקשורת בשיחה , בצט, זה אחרת לדבר להכיר אח"כ אפשר לעבור לאיסיקיו, ולטלפון , כבר יש נושאי שיחה משותפים. כשיווצרו קשרים בין הקבוצה , ותיווצר תקשורת בין הקבוצה וירטואלית, יהיה הרבה יותר קל ופחות מביך לעשות מפגש. תנו לעצמיכם זמן לאט לאט להכיר ולהפתח וירטואלית בשיחות און ליין-פורום זה שלב ראשוני, עברו לשלב הבא . זו רק דעתי , ואני אשתדל בערב להכנס לצט. המון אהבה רחל-נשמה
טוב תחילה אומר שקראתי את כל השירשור, ופשוט אתם מדהימים, התמיכה והתגובות ממש מהלב, כל הכבוד אחיי היקרים. הזדהיתי מאוד עם מה Hope תיארה, אבל בשינוי קטן. אצלי הבדידות היא לא רק בסוף שבוע, כי מה זה סוף שבוע או חג? אצלי אין הבדל בין ימי השנה-(מזל שיש את הבורסה אז אני יודעת שהיום נגמר השבוע, כי מחר אין מסחר