הנה זה מתחיל... תמונות!

הנה זה מתחיל... תמונות! ../images/Emo9.gif

טוב.. דבר ראשון.. תתחשבו שאני מעבירה את התמונות בסקנר אז לוקח לי קצת זמן... התמונה הראשונה היא של הבודהה המוזהב

kriza

New member
אופס... נכנסתי עם הניק של אחותי...

זאת אני
והתמונה השניה.... בית ספר תאילנדי

aviron

New member
זה לא בודהה

זה פסלי נזירים בודהיסטים - המוצבים במרפסת שבואט טרמיט - מקום מושבו של "הבודהה מזהב". את הנזירים "מרצים" . ביד: 3 מקלות קטורת : אחד לכודו של בודהה, אחד לכוד הנזיריםואחד לכבוד המאמינים. עוד ביד: פרח הלוטוס - הפרח של הבודהיזם ונר בצבע כתום - צבע הבודהיזם התאי.

kriza

New member
הנוף המדהים מהסירה בדרך לשוק הצף...

לא הייתם רוצים לגור פה?

kriza

New member
השוק הצף

מ-ל-א בתיירים... אבל.. מה אפשר לעשות?

stan_southpark

New member
אני

די התאכזבתי מהשוק הצף חשבתי שיהיה יותר מעניין ולא בכל סירה ימכרו לך את אותו דבר

kriza

New member
הגשר על נהר הקוואי

מומלץ מאד לבקר במוזאון של המלחמה לפני שהולכים לגשר

aviron

New member
לא נעים לספר, אבל

עוד 100.000 בני-אדם , לא טעיתי: מאה אלף בני-אנוש - מתו מחלות ונות ומשונות - ברי ברי, כולירה, דיזנטריה ועוד - בעת בנית הגשר הנראה בתמונה ו-297 ק"מ נוספים של מסילת הרכבת. והיפור שהיה כך היה: במלחמת העולם השניה - היפנים, שלא מצליחים להעביר אספקה לחיל-המצב שלהם מוצב בבורמה דרך הים, בגין שליטת כוחות בנות-הברית בים - מבקשים מהתאים אישור - ומקבלים - לבנות מסילת ברזל מאיזור בנגקוק אל בורמה. לשם כך מרכזים היפים אלפים רבים של שבוי מלחמה מחיילי בנות הברית - בריטים, אוסטרלים, הולנדים ואמריקאים. וגם עשרות אלפים עובדי כפייה ממוצא סיני: מלאיים, סינגפורים ועוד. במהלך העבודה מתים 10000 שבויים ו- 90000 עובדי כפייה. וגם 1000 חילים יפנים. לאחר שהסתימה בנית הגשר - הופצץ הגשר ע"י טיסת בריטית, בפיקודו של יהודי בריטי בשם מייק = לאחר מכן ממיסדי חיל האויר הישראלי. ד"ש מציאנג מאי.

aviron

New member
מתנצל על טעויות הדפסה

הודפס במקלדת וירטואלית - וה קשה...

kriza

New member
תדמינו לעצמכם...

לפתוח את החלון של החדר במלון על הבוקר ולגלות שהתעוררת בגן עדן
אין כמו קנצ´נבורי......

kriza

New member
בודהה ממין נקבה