הנה זה מתחיל... תמונות!

kriza

New member
המממממממ... צפה...

היא צפה על המיים בעזרת מדיטציה ונשימות נכונות

kriza

New member
"להאכיל את הנזירים"

אחת מהמצוות שחלות על נזירים בודהיסטים היא שאסור להם לאכול אחרי 12 בצהריים... וגם מה שהם אוכלים לפני כן - אסור להם לבשל את זה לבד. הם צריכים לקבל את זה מהאנשים בכפר. בחמש וחצי בבוקר הלכנו להאכיל את הנזירים וזה מה שראינו
אנשים מאכילים את הנזירים (שמים להם כל מיני תבשילים בקערות שלהם) ובתמורה, הנזירים מברכים אותם.

aviron

New member
לא אכפת לכם קצת הסברים, נכון ?

הבודהה מזהב - 24 קראט, משקל 5.5 טון (!), נמצא בצ´ינה טאון, בוואט (מקדש) טרמיט. יפור מעניין לבודהה מזהב זה (שדרך-אגב: ערכו הכספי 6.660.000 $): לאחר נצחון בורמה במלחמתה כנגד מלכת איוטיאה - תאילנד בעבר - ולאחר שהכוחות הצבאים המובסים של איוטיאה התאחדו לקרב הדיפת הבורמזים חזרה לבורמה - כל זאת לפני 220 שנים - לקו איתם הכוחות הבורמזים הנסוגים של וביזה. פסל בודה זה היה מצופה בבטון ואף אחד אינו יודע מקורו. גם הבורמזים לא ידעו שמתחת לבטון- זהב. הפסל נפל - בלילה - מהפלטפורמה שיתה רתומה לשוורים. הבורמזים הנסוגים לא טרחו לעצור ולהעמיס בשנית. בוקר עבר לידהפסל נזיר בודהיסטי והבחין שבסדק שנגרם כתוצאה מהנפילה - נוצץ זהב. קלפו את מעטה הטון ואכן נוכחו שהמדובר בפסל בודה בתנוחת (מודרה) : "קריאת האדמה לעדות".

בודהה התמונות מהממות אני וברצוני

לשים אותן בגלרייה כדי שכולן יוכלו להנות מהן אז אולי תשמרי אותם ב-GIF? התמונות בפורמט של BMP שוקלות ה--מ-ו--ן

חחחחח אבי אתה מחכה לתגובה שלי

אהה??? חחחחחחחחחחחחח אכן תאילנד ארץ מ-ד-ה-י-מ-ה והאנשים אף יותר כשאני הגעתי לשם ישר חשבתי לעצמי מה כל התאילנדים עושים אצלנו? בארץ הרבה אנשים חושבים שהיא איזושהי ארץ במזרח הרחוק עם גמלים מחלת מחלות ועניים וזה כל כך לא נכון הפיתוח של בנקוק למשל יעברו עוד המון שנים עד שנגיע לכבישים כאלו... הינה הפתעתי אותך לא אמרתי כלום על (לוחש בשקט הודו ) ערב טוב אבירון

kriza

New member
טוב... הנה עוד תמונות:

3 ילדות מתוקות שישבו על ספסל באמצע חוות הפילים...

kriza

New member
לוי קרטונג

או.. פסטיבל הנרות. בתאית: לוי - להניח על פני המיים. קרטונג - סירה עשויה מעלי בננה. ביחד - להניח על פני המיים את הסירות העשויות מעלי בננה
על הסירה יש 3 קטורות ונר, ובדרך זו, הם בעצם מביאים "מנחה" לאלת הנהר. האורות שאתם רואים במיים הם הנרות בקרטונגים.

kriza

New member
קרטונג

זאת היא סירת הקרטונג. המשאלה שלי מאלת הנהר היתה שלא יתפסו אותי על over weight... כל אחד והשיגעונות שלו

kriza

New member
כפר

בטרק בין שבטים מקומיים בצפון תאילנד ראינו פתאום מבין הגבעות את הכפר הזה
תגידו את האמת.. הוא לא מזכיר לכם כפר הוביטים משר הטבעות
...

kriza

New member
גן ילדים

ילדים יושבים בגן ילדים של אחד השבטים

למעלה