הנה זה מתחיל.....

הנה זה מתחיל.....

אנשים עוד 28 ימים בלבד אני בפולין... ועדת חברה... ספרו לי על הדברים הקטנים שעשו לכם... שגרמו לכם לחייך...בפולין... כל מיני פתקים קטנים... ממתקים קטניים... משהו שנתן לכם להרגיש בבית.... לדוגמא שנה שעברה לשכבה העליונה חתכו בריסטול בצורת דמעה...והיה כתוב..:" לילה ראשון בלי אמא" יאללה תתחילו להזרים רעיונות.... תודה מראש... אני...

Pukipsey007

New member
אוקיי, אז ככה..

נתנו לנו..צמיד משלחת, רק היום הוא נקרע |בוכה| ואבן כזו יפה [משהו קטן וסמלי] שהיה רשום עליה "יחד" נתנו לנו גם..צעיף [בד שחור] עם השם שלנו עליו.. ו.. המממ..וופל כל יום, מיץ תפוזים.. עם ברכת בוקר טוב.. ביום הולדת אחד [היו שניים] קיבלנו סינור כמו של תינוקות ובשני חולצה שהיה רשום עליה מזל"ט לילדה. הממממ.. מה עוד
אלה הדברים העיקריים.

לנו הביאו בארוחת שבת מכתבים מבית

(הראש משלחת בקש מההורים מראש שיכתבו לנו בלי שנדע ויביאו לו בשדה תעופה בלי שנשים לב... כולנו היינו בשוק, וזה ממש עשה טוב על הלב
חוצמזה הייתה אצלנו קבוצה של בנות שהיו אחראיות להכין צ'ופרים הם הכינו צ'ופרים לבוקר לערב, לכל מיני אתרים... היה צ'ופר של ההתחלה שזה מילון עם כמה מילים שימושיות... היה צ'ופרים במטוס... הם הביאו לנו דגלים שכתוב עליהם אין לי ארץ אחרת... כל מיני...

thunderstorm

New member
אצלנו הייתה "ועדת מושמושים" ../images/Emo13.gif

ועדה שהייתה אחראית על להכין מושמושים חמודים לכל מיני חלקים במסע ולחלק.. פתק לטיסה, פתק לנסיעה הראשונה, פתק לארוחה הראשונה, פתק לקבלת שבת, פתק לטיסה חזרה, וכו' וכו'.. קצת ממתקים שמחלקים ביחד עם פתקים כאלה זה חמוד.. סתם משפטים קטנים ונחמדים, לא משהו גדול.. זה סתם עושה טוב על הלב

thunderstorm

New member
אה, כן, ושכחתי../images/Emo13.gif

כמו שכולם אמרו - המכתבים מההורים, זה משהו שעושים בכל משלחת כמעט... קיבלנו אותם אחרי הקבלת שבת במיידאנק.. מרגש מאוד, כמובן...

Orange Queen

New member
אגב.....

זה לא כזה חכם שאתם מפרסמים את הקטע עם המכתבים. האפקט הוא בהפתעה......

happyphantom

New member
גם אני אילתית... לשעבר

כלומר, עד לפני חודש. כמה אנשים יש במשלחת שלך?

שמך המלא???

ויוצאים 32 מכל בצפר..... לא כולל מאבטחים ומדריכים... יש 3 בתי ספר..... מתמטיקה קצרה יוצאים בערך 96 ילדים...

תמשיכו....כאלה דברים אני צריך..

וכמה שתביאו יותר רעיונות יותר ילדים יחייכו..
יאללה נו כל אחד כמעט עבר את המסע הזה... תשקיע/י שניה כדי שגם אחרים יהנו ממנו... מה הדברים הקטנים שעשו לכם את המסע... תנו דוגמאות.....

GAL 1986

New member
הדברים הקטנים

אצלנו במשלחת הסריטו את כל ההורים בלי ידעתנו וכל הורה הקדיש ברכה מוקלטת לילד שלו.... דבר מדהים שסחט לא מעט דמעות!! מלבד זאת כל יום היה צ'ופר יומי שהמדריך חילק לנו (ממתקים, ערכת מצב רוח וכו..) והמורים שיצאו איתנו חילקו לכל אחד שרשרת עם דיסקית ומגן דוד, מכתבים (ההורים, מורים , חברים וכו'..) וכשיצאנו מאושוויץ הם חילקו לנו שיר שהם כתבו.. מרגש!!! שכשחזרנו לארץ מישהו מהמשלחת שלנו הלחין והקליט!!! מדהים!!

Pukipsey007

New member
וואלה, גם לנו../images/Emo70.gif

וגם מכתבים מהבית.. כמו שאמרו פה. איך שכחתי את זה

amit hakapit

New member
שלום../images/Emo70.gif

אני לא מכאן. הייתי בפולין לפני 4 ומשהו שנים והגעתי אליכם דרך הודעות נבחרות בעמוד הראשי.. אז קודם כל, המכתבים מההורים שהגיעו מבלי שאף אחד ידע על קיומם, ובמיוחד שהם הגיעו אלינו אחרי היום הקשה והעמוס ביותר שהיה לנו בפולין - באושוויץ. הדבר השני היה פקס שאחותי שלחה לי והגיע אליי למלון - גם זה היה מאוד מאוד נחמד... והדבר השלישי, שאצלי זה יצא מקרי לגמרי - תקחו אתכם תמונות של אנשים מהבית - של המשפחה הקרובה, ובמיוחד אם יש לכם סבא/סבתא שהם ניצולים.. לי הייתה תמונה שלהם בתוך ספר שהיה לי בתיק - וכל פעם הסתכלתי על התמונה והיא הצליחה למלא אותי בהמון גאווה.. (והמלצה - קח איתך מחממי אוזניים - הרבה יותר שימושי בכובע צמר)

לפגוש ניצול שואה במקרה

ולשמוע אותו אומר שאנחנו זה הניצחון שלו.... זה גרם לי חיוך והרבה דמעות של אושר

idoz

New member
החבר'ה!

נקרעתי מצחוק כמעט כל יום מהאנשים שהיו איתי.

taltal3001

New member
באיזה תאריך אתה טס??

אני טסה בלילה של ה-27 בספטמבר.. אתה?

taltal3001

New member
ווואיי איזה מאגניבבבב..../images/Emo6.gif

איך קוראים לך ומאיפה אתה?!?!?!?
אני טל ואני מנהריה

למעלה