הנה ידיעה שמצאתי דווקא בפורום "גאווה צעירה": הידיעה ותודה לשרימיניון, מנהל פורום "גאווה צעירה"
C Chandler Rulz New member 30/4/03 #1 הנה ידיעה שמצאתי דווקא בפורום "גאווה צעירה": הידיעה ותודה לשרימיניון, מנהל פורום "גאווה צעירה"
מ מרילנצח New member 30/4/03 #12 אמממממממ רובי ועברי...... איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אסור לעיברי להפרד מיניב המתוק!!!! עיברי ויניב לנצח.. ואת רובי.. נשמור למישהו אחר..
אמממממממ רובי ועברי...... איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אסור לעיברי להפרד מיניב המתוק!!!! עיברי ויניב לנצח.. ואת רובי.. נשמור למישהו אחר..
A AngelGirl© New member 30/4/03 #9 ../images/Emo15.gifמה שרימפס עושה פה ?!?!? חחחחחחחחחחחחחה... וולקאם... תבקר הרבה פה...
D Drorrrrrr New member 30/4/03 #13 ברוך הבא ../images/Emo9.gif עדיין לא ראיתי אותך פה אבל תמיד טוב לראות מישהו חדש
A adis90 New member 30/4/03 #17 ייאא../images/Emo2.gif../images/Emo29.gif "רובי הסקסי וההומו" אני לא אתרגל לזה מהר בעעעע **בוכה**
H Human Nature New member 30/4/03 #18 מממ... |טל| אל תמהרו להגדיר אותו. הוא סך-הכל אמר שבא לו להתנסּות, ופרנקלי- אני לא רואה מה רע בזה. הוא בן-אדם
מממ... |טל| אל תמהרו להגדיר אותו. הוא סך-הכל אמר שבא לו להתנסּות, ופרנקלי- אני לא רואה מה רע בזה. הוא בן-אדם