הנה כמה רעיונות לשמיכות
ש שולי הסרגנית New member 17/6/06 #6 איזה כף בואו נעשה גם כך למי יש דשא וחצר וראיתן כולן שמנות אין אין יושבות כך על הדשא לא כל כך נוח.אבל החברותה נהדת.
איזה כף בואו נעשה גם כך למי יש דשא וחצר וראיתן כולן שמנות אין אין יושבות כך על הדשא לא כל כך נוח.אבל החברותה נהדת.
T tova האחת New member 17/6/06 #11 אני מזמן לא נהנית לשבת כך../images/Emo3.gif על דשא:הגמישות נעלמה לה, והאלרגיה וגירודים לדשא הופיעה.אני מאד נהנית אצל איריס-אין לה תחליף. וגם לא אוהבת .
אני מזמן לא נהנית לשבת כך../images/Emo3.gif על דשא:הגמישות נעלמה לה, והאלרגיה וגירודים לדשא הופיעה.אני מאד נהנית אצל איריס-אין לה תחליף. וגם לא אוהבת .
ש שולי הסרגנית New member 17/6/06 #12 באמת אין קמות אני לא היתי יכולה איריס הכי טוב אצלך אני כבר באה אולי מחר התגעגעתי
I iris3111 New member 17/6/06 #13 טובה'לה עכשיו יש גם אחלה מזגן חדש ואבטיח מבטיחה לך עם גבינה בולגרית ..... איך......
I iris3111 New member 17/6/06 #20 שולי תיהיי איתי בקשר מחר יש לי בנות מיצווה בבית התפוצות ואני נוסעת בבוקר. ו... אבטיח אין סיכוי שאוכל בזמן הקרוב ...קצת לנוח מימנו.
שולי תיהיי איתי בקשר מחר יש לי בנות מיצווה בבית התפוצות ואני נוסעת בבוקר. ו... אבטיח אין סיכוי שאוכל בזמן הקרוב ...קצת לנוח מימנו.
I iris3111 New member 17/6/06 #14 יש ניפתח יווו איזה כייף. זנ נותן רעיונות.... אני הולכת ליפתוח מעגל סריגה עם הבנות שלי .... עכשיו בא להן ליסרוג צמידים ושרשראותאז הולכת להסביר. ביי בנתיים אבטיח אין ולא יהיה בימים הקרובים וסכל זאת מי שרוצה להיצטרף בבקשה....
יש ניפתח יווו איזה כייף. זנ נותן רעיונות.... אני הולכת ליפתוח מעגל סריגה עם הבנות שלי .... עכשיו בא להן ליסרוג צמידים ושרשראותאז הולכת להסביר. ביי בנתיים אבטיח אין ולא יהיה בימים הקרובים וסכל זאת מי שרוצה להיצטרף בבקשה....