הנה כמה רעיונות לשמיכות

• פותח הנושא deah
  • פורסם בתאריך

liat1953

New member
../images/Emo176.gifבהחלט עושה חשק ../images/Emo180.gif

מפגש סריגה על הדשא...
שתי ציפורים במכה
חברותא
וסריגה....
נהדר

למה לעשות בפארק

כשיש לי חצר גדולה עם דשא והמון מקום לפגישה מקסימה בשעת בין ערביים כשהרוח נושבת קרירה. אפשר גם משהו גסטרונומי, לפי מה שנוח לכולן. אשמח מאד לארח אצלי על הדשא במושב.

אני פה כל הזמן פה

פשוט לא משתתפת חוזרת מהעבודה עייפה מהמחשב, אז סורגת לי בשקט כל מיני דברים והפעם עם חוטים לקיץ עובדת לפי החוברת וזה די נחמד. מקוה שאצלך הכל בסדר

אורלי252

New member
../images/Emo168.gifשבת שלום לכולם !!???אמשיך לנ

איך סורגים משולשים ? מי יודעת ? מקווה שהפעם תהיי לי הענות ..מכוון ששאלתי לפני כשבוע מה דעתכם על סריגה בקרושה סוודר לגבר ולא נענתי .. מכל מקום תודה מראש על ההענות אם תהיי ..

ofelya

New member
סוודר לגבר בקרושה

עשיתי 2 כאלה... אחד מהם מופיע בגלריות. קשה לי להמליץ לך. הם יוצאים יותר "קשיחים" מסריגה רגילה, ויותר עבים וכבדים. לבעלי הם מאוד התאימו, ביחוד בימים שהיה יוצא לעבודה עם אופנוע במינוס עשר מעלות. את הסוודר הבא אני אעשה בסריגה ולא הקרושה. אם וכאשר...

אורלי252

New member
שבוע טוב לך תודה לך על ההענות ../images/Emo140.gif?

השאלה שלי היא איזה דוגמה סרגת עמודים? ועוד שאלה !!אני סורגת במסרגה מס"3וחצי חוט גרנדה ..את חושבת שזה עבה מידי?תודה לך להישתמע ..

ofelya

New member
סרגתי עמודים

הנה ההוראות מצורפות. ממש לא מסובכות. אני עשיתי אותו בחוט כפול ומסרגה 7 . אבל כמו שאמרתי, יצא ענק וכבד.

מדגימה

New member
גם את מיאו

רציתי לומר לך ששבוע שעבר חשבתי עליך, ולמה? כי קיבלתי אימל מלא מלא מלא חתולים נורא יפים ומצחיקים ואין לי את האימיל שלך הייתי שולחת לך אותו אם את רוצה אימילים אז תשלחי לי את האימיל שלך או ,את יודעת מה אני כותבת לך את האימייל שלי ןשילחי לי אימייל ככה אני אשמור את בכתובת שלך

למעלה