הנה כתבה קטנה שהגיעה היום בראש 1

הנה כתבה קטנה שהגיעה היום בראש 1

תראו
: "אחרי כל הניסיונות הכושלים של ג'ניפר אניסטון להיכנס להריון, היא ובראד החליטו לוותר על כל עניין הלעשות-ילד ובמקום זה הם הולכים לאמץ תינוק.(לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
) אני ממש מרחם על התינוק החדש שיגיע אל בית משפחת אניסטון-פיט. בדיוק כמו אנג'לינה ג'ולי, בטח גם הם יאמצו איזה תינוק וייטנאמי, אפריקאי או ממדינת עולם שלישית אחרת(
), ואז הוא יהיה הכי מכוער בבית. ביניניו, איזו תשומת לב תוכל לקבל כשאמא שלך היא ג'ניפר, אבא שלך הוא בראד פיט ואתה סתם תינוק מכוער
מצד שני, יהיה לו הרבה כסף לפסיכולוג.(הכתב מניאק
)" וללירונילה היחידה ....צדקת אין יותר כלום על בראד כל השבוע חוץ ממה שאמרת

קודם כל... חח תיכנסי! ../images/Emo9.gif

1. בראש 1 איפה שזה היה כתוב..זה מדור סאטירה, אם תקראי שם תיראי שיורדים שם על כולם וירדו גם עליהם! הם באמת מניאקים אבל זה מדור שיורד על אנשים.. אז
... 2. אני לא צדקתי.חח אני צדקתי רק בקשר לסרטים ובקושי..כי האורחת שמה את כל הלוח שידורים של בראד השבוע! וידעתי שיש עוד.. פשוט לא ראיתי כי בדקתי בטיוי 2 דיי..ולא היה שם כלום חוץ ממה שכתבתי.. אבל מזל שהיא כתבה את הכל והוסיפה..

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifחחח זה מדור שבו יורדים

על סלבס
בכוונ ההם רשמו ככה...

Number One1

New member
נצל"ש מצחיק ביותר!

תמונה מוטרפת של בראד פיט בפסטיבל קאן.... חחחחחחחחחחחחחח אני נשפכת מצחוק עכשיו!!!!!!!!!! חחחחחח בוא ננסה לתרגם את התמונה: בראד: אאאההה אז הנה אתה, זה אתה שצילמת אותי אז עם ג'ניפר.... *אריק באנה נבוך במקצת* *אורלנדו ממשיך להתנהג בטבעיות*

חחחח ../images/Emo6.gifאולי נהפוך את זה למשחק?

טוב אז גם אני שמה תמונה מצחיקה ומתרגמת: התמונה מפרימיירה לאושן 11 :) ג'ורג' קלוני: "בראד תראה מה כתוב על הכוס שלי יש עליה הקדשה- לג'ורג' קלוני באהבה, על שלך יש משהו?" בראד: "
, כן- בראד תעשה לי ילד"

ה אורחת

New member
אה חחח איזה חמוווד זה!

ואהבתי במיוחד את הפרשנות שלך
שיו בראד חמוד בטירוף בתמונה הזו זו אחת התסרוקות שאני הכי אוהבת אצלו

I agree

אני מתה על התסרוקת הזאת ! היא כ''כ מתאימה והולמת אותו..! כמובן שבראד נרה טוב בכל מצב, אבל ככה...
oh, this man just rocks my wirld..

ה אורחת

New member
אוו וואו איזה תמונות, תגידו שמתם לב

ש..... העין השמאלית של בראד (הימנית שלנו) היא לא כחולה לגמרי? בחלק התחתון והימני של העין יש כזה טשטוש חום בהיר בהיר...... זה ממש יפה! אני לא יכולה הדבר שאולי הכי הורג אותי בבראד זה העיניים שלו, זה לא שאני חובבת מושבעת של עיניים כחולות אבל, אין אני נמסה שאני מסתכלת לו בעיניים...... אם היו שואלים אותי מה הדבר שאני הכי אוהבת במראה החיצוני של בראד ושלא הייתי יכולה בלעדיו זה העיניים! יש בהן משו כל כך עמוק מצד אחד וחודר ומצד שני יש לו עיניים ילדותיות כאלה טהורות ומתוקות של ילד.......... זה פשוט מקסים

נראה לי זה האור חחח כי

מימינו יש אור כזה בדיוק בצבע של הכתם עליו את מדברת.. אני הכי אוהבת איך שהוא נראה באושן 11! וחברים! ששם הוא נראה אותו דבר בערך.. המראה הכי יפה.. השיער שיש לו עכשיו לא יפה.. זה נראה ג'ינג'י... כמו בתוכנית של אופרה.. הדבר שאני הכי אוהבת אצלו זה החיוך..=) יש לו חיוך מתוק.. חיוך זה משהו שאני בוחנת הרבה

ה אורחת

New member
לא, לא אני כמעט בטוחה.......

ראיתי עוד טונה, של תמונות, שרואים את הכתם הזה ממש בבירור! אני כמעט משוכנעת שיש לו את זה ! ואני ממש מבינה אותך בקשר לחיוך, הוא הורג אותי (בעצם כל דבר בו הורג אותי אבל...) וגם השפתיים האלה אני מתה על זה זה כזה אמממ חושני (מילה מסריחה חחח....) אבל זה ככה יש לו פרופורציה מדהימה בשפתיים, שהעליונה קטנה יותר מהתחתונה שהיא כזו שבא פשוט בטירוף לנשק אותה ו... טוב די!

karin byrne

New member
בנות...

אני מסכימה אתכן בהכל...איזה חיוך,איזה עיניים,איזה שפתיים...ארררררררררררררררררררררררר לאכול אותו....

ה אורחת

New member
אההההה לא נכון!!!!!!........

דאנקן כזה מכוווווווער!!!!!!!!!!!!....... די כבר עם דאנקן אז שניהם בלונדינים (עם השיער הצבוע של דאנקן נחשב בלונדיני........ -_-)....... עם עיניים כחולות, ואני אפילו לא בטוחה שלדאנקן המכוער יש עיניים כחולות....... אררררררר...... אני שונאת שעושים את ההשוואה הזאת, דאנקן כזה מכוער!!!!!!!...

karin byrne

New member
../images/Emo45.gif

דנקן לא דומה לבראד בגרוש..!!!היה מת...הוא לא מגיע אפילו לציפורן הקטנה ברגל של בראד...

oritmagnezy

New member
לא נכון... דאנקןןןן חתיךךךךךך לא

הייתי מדמה אותו לבראד אם הוא היה מכוער!!

למעלה