שחשבתי שזה בראד בהתחלה אבל התברר לי שזה הוא אז מחקתי חחחחחח אני אחפש אותה שוב חוץ מזה אין לי תמונות שלו במחשב. אבל השיער של בראד גם לא בלונדיני זה צבוע..
זה מן ג'ינג'י בלונד מוזר ואכן זה צבוע. בראד צבע את השיער כל כך הרבה פעמים בשביל הסרטים וכל זה ואותו מספר פעמים שהוא צבע לבלונד או יחסית בהיר, ככה הוא צבע גם לשיער כהה יותר ואפילו שחור. אבל.... בכל זאת במקור בראד הוא בלונדיני וחצי, עכשיו השיער שלו יותר כהה מפעם אבל עדיין בלונדיני פשוט לא ממש רואים את זה כי הוא כל הזמן צובע אותו מחדש בשביל הסרטים אבל ראיתי אותו מלא פעמים נורמלי והוא אכן בלונדיני
לא שזה כזה קריטי ואפילו אין לי שום דבר מיוחד לבלונדיניים אבל איתו זה סיפור אחר
כלום... לא שופטים לפי הגיל, אני בכלל לא מתייחסת לזה... מתייחסים לפי הבנאדם עצמו איך הוא נראה, מה הוא משדר וכו'.... וד"א: הוא בכלל לא מבוגר.... יש לו את הרבה שנים וגברים תמיד משתבחים עם השנים כמו יין מנסיון של הרבה אנשים מפורסמים שאני מכירה... בצעירותם הם היו לא כ-זה משו ועכשיו הם הממממממ..! תפנימי.... אני בטוחה שתהיה לך גישה חדשה") ויותר טובה
שבראד באמת כמו שאמרתן משתבח עם הזמן וגם ג'ניפר למרות שהיא בת 30 ומשו אז ככל שהזמן עובר זה פחות בריא להיכנס להריון אבל זה לא קשור, אני מסכימה עם מיצי לאמץ ילד זה ברכה בשביל הילד שבאמת סביר להניח לא יכול למצוא מקום טוב יותר, אני חושבת שזה נהדר שיהיה פחות ילד אחד בעולם בלי בית
או שתשרשרי למקום הנכון כי אני זאת שכתבתי שבראד פיט הוא גבר מבוגר שכמו יין משתבח עם השנים. והתגובה שלי הייתה מופנית לעובדה שמישהי אמרה שאיך הילד יוכל לחיות אם הוא יהיה כזה מכוער וההורים שלו כאלו "מהממים" נא לקרוא את השרשור,להפנים,ולקרוא את התגובה שלי להבין,ולדעת שהגישה שלי מלכתחילה הייתה טובה מאוד