הנה לכם אהובים

הנה לכם אהובים

סיבה טובה לטרולופוביה שתקפה אותנו. תראו איך אנשים זדים וזדוניים מתבטאים. אחר כך אין פלא על כך שאנו מרגישים חיים תחת דיכוי והפחדות.

על זה אמרו חכמינו החיים כיום

כמה רוע רוע רוע אפשר לבלוע לוע לוע אבא תרחם אבא תרחם קוראים לי נחמן ואני מגמ מגמ מגמ גם איזה מחמאות קיבלנו בהפנייה שלך... ממש גאווה !!! מה שנקרא זר לא יבין הרבה ברכות האנרגיה הולכת ומשתחררת הולכ ומשתחררת שצידי המכשפות יחפשו בכל החורים ומסעי הצלב יתקלו בשרב הגדול ולנו באר מיים חיים

כואב הלב

לקרוא את זה. כואב הלב עד כמה אנשים אטומים...חבל, באמת חבל. יותר מהכל חבל שאתה, אלישוע, ממשיך ומנהל דיון עם אנשים כאלה. שאלותיה, הערותיה וסגנונה אינם תמימים.

אני יודע, זה לא בשבילה זה בשבילי

לא רוצה להתחבא מאף אחד. ומה שצריך לקרות יקרה. אם החיים יחליטו שעלי לחדול אחדל. אך לא בגלל שהוא/י רוצים. אם אני שוטה אז אהיה עד כלות. לפחות אשאר נאמן לעצמי ולדרכי.

נאמנות לעצמינו זה דבר חשוב

מעין כמוהו. אבל (ותמיד יש אבל)...תמיד יהיו מתנגדים. ההתגדות כפי שהועלתה בקישור אינה מכובדת ואינה ראויה להתייחסות! כל אחד והשיעור שלו

מבחינתי

דבריה זהים לעובר אורח ברחוב שיצעק לך "מטומטם"....תתחיל לנהל איתו דיון? לא! במקרה הגרוע תעקם פרצוך בפליאה לנוכח התופעה.

אנחנו רק הטריגר לריפוי שלהם

וככאלה כל אחד צריך ללכת לפי ליבו הם בשלם ואנחנו בשלנו וכל אחד והשיעור שלו לא כך ? יהיה בסדר

למעלה