הנה מי שיקחו את העזתים

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

SupermanZW

Well-known member
לא יקרה. איטליה לא רוצה עזתים, הם יהיו לה לנטל, לא נכס, נתמכים, לא יצרנים, שלא לדבר על הטרור שהם יעשו. איטליה מחפשת מהגרים פחות בעייתיים ויש לה מקורות פוטנציאלים.

marabo

Well-known member
לא יקרה. איטליה לא רוצה עזתים, הם יהיו לה לנטל, לא נכס, נתמכים, לא יצרנים, שלא לדבר על הטרור שהם יעשו. איטליה מחפשת מהגרים פחות בעייתיים ויש לה מקורות פוטנציאלים.
1. אפשר לתת להם כסף שילכו, שלא יהיו לנטל
2. למה שיעשו טרור באיטליה? מה האיטלקים עשו להם?
3. אתם השמאלנים לא רוצים את זה מסיבות אחרות, זה יתן למתנחלים וליהודים את הנצחון וזה לא בא לכם טוב

SupermanZW

Well-known member
1. אפשר לתת להם כסף שילכו, שלא יהיו לנטל
2. למה שיעשו טרור באיטליה? מה האיטלקים עשו להם?
3. אתם השמאלנים לא רוצים את זה מסיבות אחרות, זה יתן למתנחלים וליהודים את הנצחון וזה לא בא לכם טוב
מה הצרפתים עשו להם? מה הבלגים עשו להם? מה הבריטים עשו להם? מה השבדים עשו להם? לא קשור בכלל. תומכי חמאס הם תומכי ג'יהאד, יעשו טרור.

מוסלמים קיצונים מתעסקים על המערכות, לא הופכים ליצרנים. ה"פליטים" הסורים, להבדיל, לא קיצוניים, הם דווקא הפכו ליצרנים.

marabo

Well-known member
מה הצרפתים עשו להם? מה הבלגים עשו להם? מה הבריטים עשו להם? מה השבדים עשו להם? לא קשור בכלל. תומכי חמאס הם תומכי ג'יהאד, יעשו טרור.

מוסלמים קיצונים מתעסקים על המערכות, לא הופכים ליצרנים. ה"פליטים" הסורים, להבדיל, לא קיצוניים, הם דווקא הפכו ליצרנים.
ממש לא נכון, אין להם דבר וחצי דבר עם האירופאים מעבר לכל מהגר מוסלמי ממוצע.

אתם השמאלנים לא רוצים הטרנספר לפלסטינים מסיבות אחרות לגמרי כמו שציינתי

SupermanZW

Well-known member
ממש לא נכון, אין להם דבר וחצי דבר עם האירופאים מעבר לכל מהגר מוסלמי ממוצע.

אתם השמאלנים לא רוצים הטרנספר לפלסטינים מסיבות אחרות לגמרי כמו שציינתי
מי זה "אתם השמאלנים"? אתה חושב שאני שמאלן אבל זה לא הופך אותי לשמאלן. אני רק אומר לך שאיטליה לא תקלוט אותם. אפילו ארצות ערב לא רוצות את העזתים, אז איטליה? אפילו ירדן, שיש בה רוב פלסטיני לא רוצה אותם. תתמודד עם העובדות.

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member
מי זה "אתם השמאלנים"? אתה חושב שאני שמאלן אבל זה לא הופך אותי לשמאלן. אני רק אומר לך שאיטליה לא תקלוט אותם. אפילו ארצות ערב לא רוצות את העסקים, אז איטליה? אפילו ירדן, שיש בה רוב פלסטיני לא רוצה אותם. תתמודד עם העובדות.
אתה שמאלן
מי שבעד גירוש יהודים מאדמתם בארץ ישראל הוא שמאלן.

ai27

Well-known member
מי זה "אתם השמאלנים"? אתה חושב שאני שמאלן אבל זה לא הופך אותי לשמאלן.
אתה מזגזג בין שמאלנות לליברטניות.
חוסר העקביות מוביל לזה שאתה נתפס כשמאלן שמזייף ליברליות כדי שלא יצחקו עליך
אני רק אומר לך שאיטליה לא תקלוט אותם. אפילו ארצות ערב לא רוצות את העסקים, אז איטליה? אפילו ירדן, שיש בה רוב פלסטיני לא רוצה אותם. תתמודד עם העובדות.
כי למדינות ערב יש חלופות, או בעיית עודף אוכלוסיה
מה החלופה של איטליה?

SupermanZW

Well-known member
אתה מזגזג בין שמאלנות לליברטניות.
חוסר העקביות מוביל לזה שאתה נתפס כשמאלן שמזייף ליברליות כדי שלא יצחקו עליך

כי למדינות ערב יש חלופות, או בעיית עודף אוכלוסיה
מה החלופה של איטליה?
איטליה יכולה לקלות פיליפינים, ניגרים, וייטנאמים, דרום אפריקנים, הם לא יעשו אחוז מהבעיות שיעשו העזתים.

ai27

Well-known member
איטליה יכולה לקלות פיליפינים, ניגרים, וייטנאמים, דרום אפריקנים, הם לא יעשו אחוז מהבעיות שיעשו העזתים.
בנתיים הם קולטים בעיקר צפון אפריקאים
שעושים אותן בעיות כמו העזתים
למה שהויאטנמים יהגרו לאיטליה ולא לגרמניה וקנדה שהם יעדים נחשקים יותר?

אבל מה לגבי קנדה?
טרודו ממש אוהב פלסטינים
ויש המון שטח לרועי צאן
כמה הוא ירצה לקחת?

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
בנתיים הם קולטים בעיקר צפון אפריקאים
שעושים אותן בעיות כמו העזתים

אבל מה לגבי קנדה?
טרודו ממש אוהב פלסטינים
ויש המון שטח לרועי צאן
כמה הוא ירצה לקחת?
לא יודע, ודרך אגב, הרבה יותר ישראלים הגיעו לקנדה החל מה7.10.2023 מאשר עזתים, העזתים, כך מסתבר, מעדיפים את אירופה, אליה הם מגיעים באופן לא חוקי, למרות שיש להם כיום אפשרות להגיע לקנדה באופן חוקי. אני לא מבין את הראש שלהם, אבל שמח שהם בוחרים כך, הם ידועים בעולם כולו כבעייתיים.

ai27

Well-known member
לא יודע, ודרך אגב, הרבה יותר ישראלים הגיעו לקנדה החל מה7.10.2023 מאשר עזתים, העזתים, כך מסתבר, מעדיפים את אירופה, אליה הם מגיעים באופן לא חוקי, למרות שיש להם כיום אפשרות להגיע לקנדה באופן חוקי. אני לא מבין את הראש שלהם, אבל שמח שהם בוחרים כך, הם ידועים בעולם כולו כבעייתיים.
אתה חושב שהשהות בקנדה תעקר גם אותם?
או שהאגו שלהם קטן יותר ויחזרו?

SupermanZW

Well-known member
אתה חושב שהשהות בקנדה תעקר גם אותם?
או שהאגו שלהם קטן יותר ויחזרו?
חושב שמי יחזרו? ישראלים או עזתים? אנא הבהר. בכל אופן, לגבי העזתים החדשים באזורי, לא יודע, לא התחברתי אליהם, לגבי הישראלים, כל הישראלים החדשים שהכרתי שהגיעו דרך ויזת המלחמה מתכננים להישאר בקנדה לתמיד, לכולם יש תוכנית כיצד להשיג תושבות קבע.

ai27

Well-known member
חושב שמי יחזרו? ישראלים או עזתים? אנא הבהר.
מן הסתם על ישראלים
עזתי שמצא מארח חדש למצוץ את דמו לא ישתנמך לקודם
בכל אופן, לגבי העזתים החדשים באזורי, לא יודע, לא התחברתי אליהם
מעניין למה...
לגבי הישראלים, כל הישראלים החדשים שהכרתי שהגיעו דרך ויזת המלחמה מתכננים להישאר בקנדה לתמיד, לכולם יש תוכנית כיצד להשיג תושבות קבע.
כי לעומת הקשקוש שלך, זה ממש קל
השאלה היא לגבי התכניות למשפחה וילדים.
לא כולם בונים על עיקור כחלק מההתאזרחות

SupermanZW

Well-known member
מן הסתם על ישראלים
עזתי שמצא מארח חדש למצוץ את דמו לא ישתנמך לקודם

מעניין למה...

כי לעומת הקשקוש שלך, זה ממש קל
השאלה היא לגבי התכניות למשפחה וילדים.
לא כולם בונים על עיקור כחלק מההתאזרחות
רוב האנשים מעולם לא הקדישו מחשבה איך ייראה העולם כשילדיהם יהיו בוגרים, אני יוצא דופן בכך שחשבתי על כך.

ai27

Well-known member
רוב האנשים מעולם לא הקדישו מחשבה איך ייראה העולם כשילדיהם יהיו בוגרים, אני יוצא דופן בכך שחשבתי על כך.
:ROFLMAO: |יעני|
אתה כ"כ מיוחד...
בדיוק כמו הרוב בקנדה. כולם שם מיוחדים ועקרים כמוך

או ש...
נפלת בפח, חבוב

SupermanZW

Well-known member
:ROFLMAO: |יעני|
אתה כ"כ מיוחד...
בדיוק כמו הרוב בקנדה. כולם שם מיוחדים ועקרים כמוך

או ש...
נפלת בפח, חבוב
לא, קנדים בדרך כלל מביאים ילד אחד, גם הם לא חושבים איך יראה העולם כשילדיהם יהיו בוגרים. אנשים שחושבים היום איך יראה העולם בעוד 20 שנה ונמנעים מwishful thinking ומנתחים את המגמות שהם רואים, לא רוצים להביא ילדים לעולם, אפילו לא אחד, לכן אני שייך למיעוט מבוטל. רוב הקנדים לא חושבים כמוני, והסיבה שהם בוחרים בדרך כלל להביא ילד אחד היא כלכלית ולא צפי שהעולם יהפוך לגיהנום תוך 20 שנה. אני סבור שהעולם יהפוך לגיהנום תוך 20 שנה.

ai27

Well-known member
לא, קנדים בדרך כלל מביאים ילד אחד, גם הם לא חושבים איך יראה העולם כשילדיהם יהיו בוגרים. אנשים שחושבים היום איך יראה העולם בעוד 20 שנה ונמנעים מwishful thinking ומנתחים את המגמות שהם רואים, לא רוצים להביא ילדים לעולם, אפילו לא אחד, לכן אני שייך למיעוט מבוטל. רוב הקנדים לא חושבים כמוני, והסיבה שהם בוחרים בדרך כלל להביא ילד אחד היא כלכלית ולא צפי שהעולם יהפוך לגיהנום תוך 20 שנה. אני סבור שהעולם יהפוך לגיהנום תוך 20 שנה.
נשמע שנפת בפח אפילו יותר מהקנדי הממוצע

מחשבה מייצרת מציאות
תעמולה מייצרת מחשבה

SupermanZW

Well-known member
נשמע שנפת בפח אפילו יותר מהקנדי הממוצע

מחשבה מייצרת מציאות
תעמולה מייצרת מחשבה
לו היה מדובר רק בתעמולה ניחא, אבל עברו למעשים כבר ב2020, כך שלא מדובר בספקולציה או נפילה בפח, אלה דברים שקרו וקורים ותוכניות שהולכות להתממש, הלוואי שאלה היו רק דיבורים בעלמא, הייתי מוצא בכך נחמה, אבל הם רציניים, הם באמת הולכים להרוס את העולם.

ai27

Well-known member
לו היה מדובר רק בתעמולה ניחא, אבל עברו למעשים כבר ב2020, כך שלא מדובר בספקולציה או נפילה בפח, אלה דברים שקרו וקורים ותוכניות שהולכות להתממש, הלוואי שאלה היו רק דיבורים בעלמא, הייתי מוצא בכך נחמה, אבל הם רציניים, הם באמת הולכים להרוס את העולם.
את מה שאתה הבנת ב2020
אני הבנתי ב2007
ההבדל הוא שנפלת בפח

למעלה