הנה מי שיקחו את העזתים

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

SupermanZW

Well-known member
את מה שאתה הבנת ב2020
אני הבנתי ב2007
ההבדל הוא שנפלת בפח
לא מבין מה אתה רוצה, כתבתי בהודעה אחרת שזיהיתי את התהליכים בתחילת המילניום, לא ב2020, ב2020 התחילו לממש את התוכניות השטניות בקצב רצחני, מאז ההידרדרות היא מהירה מאוד.

לא נפלתי בשום פח, כל הסימנים מראים שהולך להיות הרבה יותר גרוע.

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה מזגזג בין שמאלנות לליברטניות.
חוסר העקביות מוביל לזה שאתה נתפס כשמאלן שמזייף ליברליות כדי שלא יצחקו עליך

כי למדינות ערב יש חלופות, או בעיית עודף אוכלוסיה
מה החלופה של איטליה?
החלופה שמציע ה"פרגמטיסט שוחר השלום" אבו מאזן ויהודי אנטי ציונים באמריקה ואירופה כמו נועם חומסקי שיהודי ישראל יחזרו לאירופה או המזרחיים והאתיופים יהגרו לאירופה.

ai27

Well-known member
החלופה שמציע ה"פרגמטיסט שוחר השלום" אבו מאזן ויהודי אנטי ציונים באמריקה ואירופה כמו נועם חומסקי שיהודי ישראל יחזרו לאירופה או המזרחיים והאתיופים יהגרו לאירופה.
אלא שגם לנו יש חלופות
אירופה רעילה מדי, ואיטליה עניה ביחס ליעדים אטרקטיבים
ארה"ב למשל מעולה
וקנדה סבירה וריקה ברובה

evglev1

Well-known member
מנהל
מי זה "אתם השמאלנים"? אתה חושב שאני שמאלן אבל זה לא הופך אותי לשמאלן. אני רק אומר לך שאיטליה לא תקלוט אותם. אפילו ארצות ערב לא רוצות את העזתים, אז איטליה? אפילו ירדן, שיש בה רוב פלסטיני לא רוצה אותם. תתמודד עם העובדות.
זה עניין אחר, לא רוצים אותם כי לא רוצים להחזיר את כל שטחי פלשתינה-א"י ליהודים ורוצים להנציח את הבעיה הדמוגרפית ולא לאפשר מדינה יהודית מהים ועד הנהר. זה לא בהכרח קשור לחוסר רצון שלהם ומידיעה שיש להם עסק אלא פחד ששטןעודיה שרוצה שהם יגזלו מהיהודים את את ירושלים תעלה להם את מחיר הדלק.

1. אפשר לתת להם כסף שילכו, שלא יהיו לנטל
2. למה שיעשו טרור באיטליה? מה האיטלקים עשו להם?
3. אתם השמאלנים לא רוצים את זה מסיבות אחרות, זה יתן למתנחלים וליהודים את הנצחון וזה לא בא לכם טוב
התגלה שהגירה של אנשים שלא מחויבים לתרבות המקומית זה בעצם פלישה,

כמו שכבר הוכח באירופה.

הם לא מתאקלמים ונשארים בגיטאות שלהם.

ai27

Well-known member
לא יקרה. איטליה לא רוצה עזתים, הם יהיו לה לנטל, לא נכס, נתמכים, לא יצרנים, שלא לדבר על הטרור שהם יעשו.
האפיפיור רוצה אותם
ויעזור לשכנע את מי שלא

הם יפתרו את בעיית הילודה באיטליה למשל
איטליה מחפשת מהגרים פחות בעייתיים ויש לה מקורות פוטנציאלים.
שתעמוד בתור...
חוץ מארגנטינה שיש בה איטלקים-לשעבר
איזה מקורות יש לאיטליה?

SupermanZW

Well-known member
האפיפיור רוצה אותם
ויעזור לשכנע את מי שלא

הם יפתרו את בעיית הילודה באיטליה למשל

שתעמוד בתור...
חוץ מארגנטינה שיש בה איטלקים-לשעבר
איזה מקורות יש לאיטליה?
פיליפינים, וייטנאמים, ניגרים, דרום אפריקנים, לא חסר.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יקרה. איטליה לא רוצה עזתים, הם יהיו לה לנטל, לא נכס, נתמכים, לא יצרנים, שלא לדבר על הטרור שהם יעשו. איטליה מחפשת מהגרים פחות בעייתיים ויש לה מקורות פוטנציאלים.
כאילו שהאירופאים יודעים מאיזה חומר קורצו ה"פלסטינים" ויודעים שהם נתמכים, לא יצרנים ואוהבי טרור, רק בערוצי אירופה הם מוצגים כצדיקים.

למעלה