שוב הברזילאי... כל הזמן הזה הוא היה בדרך לחנייה...
ע עמי המקורית New member 10/9/05 #16 כמעט בשרוול... המטוס נמצא פחות מ 10 מטר מרחק ממך.. רעש מחריש אוזניים...
ע עמי המקורית New member 10/9/05 #18 כמעט שם... ברקע רואים שוב את הישראלי וגם את ה744 של תאי ו777 של יונייטד במנוחה...
D daveair New member 10/9/05 #20 ידוע לך במקרה מיהו החמוד הלבן שיושב לו שם משמאל למטוס? מטוס של לופטי?
ע עמי המקורית New member 10/9/05 #27 לא ממש לא... למרות שלפני כמה זמן ראיתי באיירליינרס משהו דומה, גם בפרנקפורט והיה כתובה שהוא של JAT נדמה לי, שזאת החברה היגוסלבית... אוליי...
לא ממש לא... למרות שלפני כמה זמן ראיתי באיירליינרס משהו דומה, גם בפרנקפורט והיה כתובה שהוא של JAT נדמה לי, שזאת החברה היגוסלבית... אוליי...
ע עמי המקורית New member 10/9/05 #19 הקוקפיט... אחרי נסיעה ארוכה מברזיל הרחוקה... רואים את שם המטוס... הרעש פה ירד קצת כי כיבו מנועיים כבר...
הקוקפיט... אחרי נסיעה ארוכה מברזיל הרחוקה... רואים את שם המטוס... הרעש פה ירד קצת כי כיבו מנועיים כבר...
ע עמי המקורית New member 10/9/05 #22 שוב מבט... על ה777 הברזילאי שבאותו רגע הייתי בטוח שעם זה אני אטוס בערב, אבל מסתבר באותו יום במקום הMD-11 הם מביאים בד"כ הם הביאו עוד 777... אותו 777 בתמונה טס בערב לריו...
שוב מבט... על ה777 הברזילאי שבאותו רגע הייתי בטוח שעם זה אני אטוס בערב, אבל מסתבר באותו יום במקום הMD-11 הם מביאים בד"כ הם הביאו עוד 777... אותו 777 בתמונה טס בערב לריו...
ע עמי המקורית New member 10/9/05 #25 טוב, בשלב הזה ... אני אסיים.... חבל סתם להעמיס עוד, זה מאבד מהטעם של התמונות... שבוע הבא נביא עוד מנה... שבת שלום...
טוב, בשלב הזה ... אני אסיים.... חבל סתם להעמיס עוד, זה מאבד מהטעם של התמונות... שבוע הבא נביא עוד מנה... שבת שלום...
נ נועם ס New member 10/9/05 #32 ../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif.קשה שלא להבחין בקנאה בי המטוס מקבל 2 שרוולים. לא כמו בנתב"ג המפואר.
../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif.קשה שלא להבחין בקנאה בי המטוס מקבל 2 שרוולים. לא כמו בנתב"ג המפואר.
A Aviation Addict New member 10/9/05 #38 מנה שנייה ממכרת ../images/Emo3.gif מוזמן להביא את המנה השלישית
ע עמי המקורית New member 10/9/05 #39 תודה לכם.. המנה השלישית תבוא השבוע אם אני לא אהיה עצלן מדיי אחרי העבודה