הנה משהו שכדאי להקשיב

אפילו אני הייתי בהלם מהתשובה

ואני מחזיק במחשב הנייד המון חומר כולל כאלו אירועים, כדי שתהיה לי תשובה מוחצת למי שינסה להתנפל על ישראל בטענה של כיבוש וכדומה.
אצרף גם זאת לחומר של פרופסור קידר העונה לאל ג'זירה ולחירט וילדז העונה לפרלמנט ההולנדי ועוד.

הדסהש1

New member
חבל שהיא יחדה שמעזה לומר את דבריה בלי פחד...

הלויאי והיו עוד כמוה...

יש עוד כמה

הזכרתי את פרופסור קידר שהתראיין לאל-ג'זירה והכניס אותם להלם, חבר הפרלמנט ההולנדי חירט וילדז שקרא לאירופה להתעורר לפני שהאיסלם ישתלט עליעה (כבר היום יש באירופה 70.000.000 מוסלמים) , ישנה פרופסורית מלבנון שנתנה ראיון שתוקף את התוקפנות הערבית וכו.

אני מחזיק את הסרטים הללו ועוד אחרים למקרה שאקלע לויכוח כל שהוא בחו"ל.
כל הנסיונות שלי לבנות משהו מקיף מול משרד החוץ, עלו בתוהו. אז אני עושה מה שאני יכול.

אגב,

אחד הדברים שהכניסו את אל-ג'זירה להלם, כשהם דרשו לדבר על ירושלים בהתאם כיוון שהיא קדושה.
פרופסור קידר צעק על המראיין שהוא מדבר שטויות:
בקוראן אין איזכור אפילו פעם אחת בכל שני כרכי הקוראן, את העיר ירושלים.
בתנ"ך מוזכרת ירושלים 700 פעמים (הגזים, אני ספרתי 501).
המראיין נשאר ללא מילים.

הדסהש1

New member
בוקר אור לחודש תמוז...א" ראש חודש

הקצבאות עדיין לא שונו..אותו הסכום מחודש שעבר...
חשבתי שכבר יתנו תןספת...כמו שנותנים לכל
הבכירים מידי מספר חודשים...חחחחח.חשבתי
אבל בליבי ידעתי שזה יקח עוד זמן רב...

עמיקם10

New member
במוסף הארץ-היו בשבועיים האחרונים 2 מאמרים

על מחקרים שנעשו ע"י פיזיקאים כיצד מתנהג ציבור גדול. המסקנות הם שציבור גדול של אנשים מתנהג כמו אטומים ומולקלות שקשורות כאילו וכולם זורמים לכיוון אחד..או מתנהגים אותו דבר. דוחפים כאילו לתפוס מקום ונדחים מהמרכז או מהיעד. לדעתי זו גם פילוסופיה מהסוג שכל אחד יכול המציא אבל המאמרים מתייחסים לזה ברצינות.אז מי אני.?

יוליקה

Member
מנהל
חחחח באמת כך חשבת הדסה?

קיצבאות? הן תמיד האחרונות להתעדכן!!

בוקר טוב לשבוע חדש עם תקוות למציאת הבנים....

יוליקה

Member
מנהל
והנה עוד משהו שהיה בסוף השבוע

ההתקפה על הרב פירון..... וההתבטאות של מצנע

אנסה להציג לכם את הנושא מכיוון אחר...למרות שאני מבינה אותם, מזדהה עמם (יש לי אחיינית שהקימה משפחה עם בת זוגה) בסוף השבוע האחרון נאמרו 2 דברים מקוממים: הראשון שהרב פירון אמר שבני זוג מאותו מין אינה משפחה והשני עמרם מיצנע שאמר שהבית היהודי והחמאס הם אותו דבר... הרב פירון למרות שהוא מדגיש שהוא רב התנצל על דבריו, אמר שדבריו היו אומללים ובכל מקום הוא מנסה לתקן את הדברים שאמר..אם יכול היה היה מחק את דבריו...אבל הם נאמרו וקשה לקבל את כל מה שהוא מנסה לומר ולהחזיר את דבריו לאחור...בעוד שעמרם מיצנע לא רק שלא חוזר בו הוא ניסה להדגיש אמש אצל רינה מצליח למה דבריו כל כך נכונים אין הבדל בין החמאס לבית היהודי כי שניהם רוצים מדינה מהים עד הנהר... והוא כינה את שניהם "ארגון" ולמרות שאמר להוציא את הטרור... אי אפשר להשוות בינהם כי האחד מפוצץ אוטובוסים על יושביהם והשני רק מטיף...אז בואו נשאל את עצמנו מה גרוע יותר?? השר פירון שמנסה להתנצל או עמרם מצנע שמנסה להצדיק את דבריו???
יש הבדל בין סלוגן 2 גדות לירדן...לבין לממש את זה ע"י פיצוץ אוטובוסים וחטיפת ילדים בדרכם מבית הספר....

על זה נאמר במקורות:"זה נבלה וזה טריפה"......

לא אני אמרתי את זה, אלא המקורות בדת.

האמירה על הומואים שהם לא יכולים להיות משפחה, זו כמובן אמירה לא לענין, וכל בקשת סליחה והתנצלות לא שווה את אמירתה, כיוון שמה שנאמר הוא מה שפירון חושב, וההתנצלות באה בגלל פוליטיקי קורקט, ולכן היא חסרת ערך.

כל מיני אנשים מכל מין וסוג יכולים להחליט להקים משפחה, למרות שברור שאם מערבים בנושא ילדים מאומצים, יש בזה איזה טעם לפגם כיוון שזה כבר לא מצב טבעי.
כמו כן, אין לי שום דבר נגד הומואים מכל מין, כיוון שברור שהם לא בחרו בזה, אבל המוחצנות שלהם מטרידה אותי, כיוון שגם הגיבנים לא מקימים אגודה לגיבנים ועושים תהלוכות ומצעדים ברחובות וכו.

על אימרות מיצנע אין בכלל מה לדבר, דבריו לא ראויים משום כיוון שנביט בהם.
אנחנו יודעים היטב מהי מטרתם של הבית היהודי, וזה ממש לא עין בעין עם הרוב החילוני בארץ, אבל להשוות אותם לחמס, זה יכול לעשות רק עלוב נפש שמחפש כותרות.

הדסהש1

New member
מדוע צריך לדבר על דברים ולאחר שניה

להתנצל "דברי הוצאו מהכשרם" סה כבר נדוש
יש ביננו הרבה חד מיניים! תתנו להם לחיות

כל מילה שנאמרה, אין לה דרך חזרה!

לכן צריכים קודם לחשוב ואח"כ לדבר, גם לא כל מה שחושבים צריכים לומר, אדם צריך לחשוב לפני שהוא מדבר!
אין סליחה בדברים כאלה !
כל אדם יכול לחיות איך שהוא רוצה בביתו, כל זמן שהוא לא עובר על החוק !!

יוליקה

Member
מנהל
תגובה להחלטתו של גדעון סער שר הפנים

להחלטה לסגור מרכולים בשבתות בתל אביב....

תגובתו של ח"כ רונן הופמן

גדעון ידידי היקר, כאזרח וכתושב תל אביב יפו, אני דורש ממך לא להפר את מרקם החיים הייחודי כל-כך לעיר הנפלאה הזו. אתה יודע היטב שההחלטה שלך למנוע פתיחת מרכולים בשבתות היא אומללה ופוגענית. אתה גם יודע היטב שההחלטה של מועצת העיר לאפשר פעילות מרכולים מסוימים בשבת - שאותה אתה מבקש לבטל - התקבלה ברוב גדול ודמוקרטי והיא החלטה מידתית, מאוזנת ומשקפת את המציאות הנהוגה בעיר שנים רבות.

אל תגרום להפסקה בעיר ללא הפסקה. אל תפגע במרקם חייה הייחודי, הליברלי והדמוקרטי. את הקמפיין שלך במרכז הליכוד אל תעשה על חשבון תושבי תל אביב יפו.

אני מכיר את התופעה הזו של ההתחרפנות

במקרה שלו הכוונה כמובן פוליטית לחלוטין עם מבט לדתיים.

יש לי חבר 30 שנה. (האם יותר נכון לכתוב: היה לי חבר?)
לפני כמה שנים החליט מתוך שיעמום כנראה ללמוד "קבלה". כי לא היה לו שום קשר לנושא הזה.
זה התחיל אצלו בביקורים במרכז הקבלה בככר דיזנגוף, אחר כך התחיל לא לענות לטלפון בשבת, ניסיתי להסביר לו שכל הקבלה זה גניבת-דעת ובויכוח רציתי להוכיח לו את דבריי ואז הסתבר לי שמי שטוען שלומד קבלה שהיא הרמה העליונה כביכול של היהדות, אין לו בכלל תנ"ך בבית ואין לו שום מושג מהתנ"ך ולא יכול לענות לי לשום שאלה.

זה המשיך בכך שהחל לחבוש כיפה, אחר כובע על הכיפה, אחר כך ללבוש קבוע טלית קטן, לא לנסוע בשבת, לגדל זקן פרא וכו וכו.
את הנושא הרגשתי במלוא החומרה כאשר היינו ביחד בכרתים, וראיתי אותו כל בוקר קם בשעה 0500 (ומעיר אותי) ומתפלל כשעה וחצי עם טלית ותפילים וספר מוזר שבו בכל מילה יש לאותיות גודל שונה, והוא מבצע את כל פעולות האלילות כמו הערבים, כמו לקום ולקוד לכיוון מזרח, נישוק שוב ושוב את הציצית אותה הוא מביא אל המצח ומנשק אותה שוב ושוב.

פעם ראשונה בחיים, שאלתי אותו מה גרם לו להפוך לדתי ?
התשובה שלו:"למה ? אני נראה לך דתי ?", וסרב לענות לשאלה (אני מזכיר, אנחנו חברים 30 שנה).

הבן אדם פשוט מחורפן לגמרי, הוא מפריד חלב ובשר, אבל כשהיינו בעיירה שיש בה סניף חב"ד ביום שישי, הוא סרב ללכת לשם לקבלת שבת.
שאלתי אותו איך הוא אוכל בשר שהוא לא יודע את מקורו, ירקות שלא עברו מעשר וכו וכו, ענה לי שלא מוצא חן בעיניו שאני שואל אותו על הדת.....

דתי מוזר לגמרי.

אז תזכרו, אם שר הפנים לא יתחרפן באמת, הרי שכל מעשיו הם פוליטיקה נקיה.

י מ י ת 2

New member
שר הפנ ים הוא בן אדם פוליטי ויש לו

מגמות להגיע לראשות הממשלה אז הוא מתחיל את המהלכים הפוליטיים שלו כבר עכשיו ולא איכפת לו מהתושבים של תל אביב.
השר פירון יורה לכל הכיוונים. כל יום יש לו יציאה חדשה גם בעניני חינוך. המורים בכלל לא מבינים מה הוא רוצה.
באשר למצנע אני שמעתי את ההסבר שלו לרינה מצליח והוא מאד התקבל על דעתי אבל אצלנו מיד מנפנפים בכותרות ולא מקשיבים לדברים שבן אדם אומר. הוא אמר שגם החמאס וגם הבית היהודי יש להם אותה מטרה כל אחד מהם רוצה את כל הארץ בבחינת כולה שלי. אז מה לא נכון כאן? וכי לא זה מה שבנט אומר?

גדעון סער מתחיל לחזור

בתשובה - הוא לומד תורה, מסתובב לפעמים עם כיפה, והצעד שלו הוא דתי פוליטי. הוא רוצה להיות ראש הממשלה והוא מושך אליו את הדתיים. אז שיפסיק לבלבל את המוח ולערער איזון עדין כל כך. תל אביב? מה עם ערים אחרות שבהן יש חנויות פתוחות בשבת, כולל באר שבע?

עמיקם10

New member
בראשון...פתוח!

סופר פארם.מקדונלד.כל המסעדות.טיב טעם. מימי ילדותי זוכר את התחבורה הציבורית בחיפה. מנסים להחזיר את הגלגל וחושבים ממציאים את הגלגל.
בקיבוצים בכלל לא היתה דת. החגים היו נהדרים. רק ביום כיפור היה משהו..ארוחה מפסקת למי שרצה..ופה ושם אמרו שלא צריך לקטוף כותנה..גם אם יירד גשם.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, את באמת לא יודעת את ההבדל

או שאת עושה את עצמך....

האם פעם אחת שמעת את בנט אומר שצריך להשמיד את כל הערבים????
חמאס מטיף להשמיד את היהודים לילדים ולתינוקות!!!

אין הבדל בין חמאס לבית היהודי???

י מ י ת 2

New member
יוליקה, שימי לב, אני אמרתי את מה שמצנע אמר

בינתיים לא הבעתי את דעתי. מצנע דיבר על המטרות הפוליטיות של החמאס ובנט. ומה לעשות לשניהם אותה השקפה פוליטית אבל כמובן מכיוונים שונים ולא חשוב מאיזה כיוון זה רע ליהודים. ועכשיו אביע את דעתי. בנט והבית היהודי רע ליהודים והעובדה שיש לו פרטנזיות לרוץ לראשות הממשלה מעבירה בי צמרמורת.

למעלה