הנה משהו שכדאי להקשיב

יוליקה

Member
מנהל
את מערבבת את היוצרות

זה שבנט רוצה להיות ראש ממשלה - עדין לא עושה אותו שווה ערך לחמאס....

אותי מפחידים עוד הרבה כאלה שרוצים להיות ראש ממשלה.... גם דרעי רוצה!!!

אף אחד לא מאיים להשמיד את הערבים כפי שעושה החמאס....

אין ספק שלעבריין דרעי יש את החוצפה

העבריין והאסיר לשעבר יש לו את החוצפה להמשיך לרוץ בפוליטיקה כי אין שיעצור עבריינים כמוהו ויש לו תומכים רבים.
אבל בעצם כל הפוליטיקאים שקרנים רמאים נוכלים וגנבים, אז הוא חש שם בבית.....

מה שכן, המצב הנוכחי הוא בלתי טבעי לחלוטין

המצב שבו משך 47 שנים יושב ציבור שלם בן מליון וחצי אנשים תחת שלטון של עם אחר (הרשות הפלסטינים היא בובה בלבד, עובדה שצהל נכנס מתי ולאן שהוא רוצה) כאשר כל הממשלות מסרבות לפתור את הבעיה ורק מחמירים אותה בבניה מסיבית, כאשר גם החלקים המיושבים על פי החלטות הממשלה לא סופחו למדינת ישראל והם חיים ב-"איזור" (כך נקראים חוקית השטחים), זה מצב בלתי טבעי לחלוטין, ולא פלא שמידי פעם יש התקוממויות וילדים גדלים על שנאה (גם אצל הערבים וגם אצל המתנחלים).

לא הגיוני בשום הגיון אפשרי, שישנו שטח שלא שייך למדינה אבל בשלטון המדינה ומתנהגים כאילו חלק מהמדינה.
בנט וחבריו שותפים להתנהלות הזו ולדרך החיים המעוות של 300.000 יהודים בתוך שטח רווי שינאה ומתנהגים כאדוני הארץ ומתפלאים כשהם מוכים.

המתנחלים מזכירים את הסיפור המיתולוגי על חייל יווני שאמא שלו מזהירה אותו ללבוש אפודה שלא יצטנן ושלא ילחם קשות. שיהרוג טורקי וינוח, יהרוג טורקי וינוח. וכשהבן שאל ומה אם יבוא הטורקי להרוג אותו, היא שאלה:"למה? מה עשית לו שירצה להרוג אותך?".
זה נקרא היתממות בעברית.

עמיקם10

New member
המצב תוצאה של התנגדות לשיבת ציון

השלב השני היה החלפת אוכלוסיה ותפיסת שטחים ומאידך התנגדות לחלוקה. כעת אנחנו בשלב שלישי שבו קיצונים משני הצדדים ממשיכים כל אחד מצידו בדחיקה התנכרות וחלק גם בשנאה. שום תיווך ושום לחץ וגם הסכמה לא מצליחים להחזיק יותר משבועות אחדים של שקט. יש לשער מה שהיה יהיה.

יוליקה

Member
מנהל
על זה יש תשובה אחת - ליהודים!!

היהודים היו פה לפני הנוצרים ולפני שבכלל המציאו את האיסלם....
עם פלשתינאי זו המצאה עוד יותר מאוחרת - שלדאבוננו העולם מקבל אותם
על חשבוננו!!!

יוליקה

Member
מנהל
תודה בת אל - אבל המציאות לדאבוננו שונה

אי אפשר היום לגלגל את הגלגל אחורה ולהגיד אין כזה עם
כי העולם הכיר בו - ולכן צריך למצוא פשרה איך לחיות איתו....

יוליקה גם לי על דבריך ! אנחנו אדוני

הארץ הזו ולא כל עם אחר ! זה שגורשנו בזמנו שהיינוו חלשים ,לא אומר שזה הארץ שלהם!! בשהתחזקנו חזרנו למולדתינו !!!

כל זה נכון

לגבי הערבים הקוראים לעצמם פלסטינאים שהוא שם שנגנב מהבריטים שגנבו מהרומאים שגנבו מהפלישתים שהם המינואים שהיגרו לארץ גרר מכרתים.
השימוש במונח פלסטינאים על ידי הערבים מתחיל רק ב-1968.
אבל כל העיתונאים הקשקשנים אימצו את השם בלי להבין על מה הם מדברים וכך גרמו לנו נזק, כמו שלמסתננים הם קוראים מבקשי-מקלט, כאשר על פי החוק הבינלאומי הם מסתננים.

ובכן, לגבי נושא מי בעל הארץ הזו.

בזמנו למדתי באוניברסיטה בירושלים (לא ארבע שנים אלא רק חודש בקורס "חברה ומדינה" מטעם המשטרה, שם פגשתי את האיש המוערך פרופסור ישעיהו ליבוביץ) ובאחד הימים התעורר על ידי סטודנטים ערבים ויכוח בשאלה הניצחית:"של מי הארץ הזו"?

אני קמתי ואמרתי שיש בידי ספר ובו ריכוז של מסמכי הציונות, ובו גם מכתבו של פייסל מלך ערב הסעודית שהיה נציג המדינות הערביות בתחילת המאה העשרים. ובמכתבו טוען פייסל לזכות הערבים על הארץ, ואני מוכן לקבל את מכתבו ולהסכים עימו לתוכן המכתב , רק שיתנו לי לסיים אתת דבריי.
כמובן שהערבים שמחו ועלצו והיהודים התחילו לקרוא לי בוגד ועוד כל מיני קללות ביד רחבה.

הסברתי שאני לא מוטרד לא משמחתו של צד זה ולא מכעסו והתנהגותו המבישה של הצד השני, והרי ביקשתי לתת לי לסיים את דבריי, והם לא שעו לכך.
היהודים צעקו שאין מה לשמוע לי כי אני מבייש את הישראלים בדעותיי.
הבהרתי להם שמי שיוצא טיפש מכל זה, זה דווקא הם כשמדובר בניהול דיאלוג אבל הם מתעקשים על מונולוג.

לבסוף היסה אותם מרכז הקורס, וכך יכולתי לדבר הלאה.
במכתבו טוען המלך פייסל כי אפילו שהיהודים באו לארץ הראשונים, הרי מן הדין שכאשר אומה עוזבת את מקומה (והרי לא דובר על עזיבה אלא על גירוש על ידי הרומאים) הרי במקומה באה אומה אחרת, וכעת זו ארצה של האומה השניה , במקרה זה, האיסלאם.

כל הערבים שמחו, ןקראו שמכתבו של המלך פייסל הוא האמת לאמיתה , וזו עובדה המקובלת עליהם.
אמרתי להם שאני מוכן לקבל את נוסח מכתבו של המלך פייסל ככתבו וכלשונו.....

העובדה- אברהם אבינו מקים האומה היהודית חי בערך 1000 לפנה"ס ואילו מוחמד הקים את האיסלאם ב-614 והאיסלם הוכר כדת רק עם הג'הילייה ב-622, 1622 שנה אחרי שהיהודים ישבו בארץ.

אולם אפילו אם נתתעלם מהעובדות הללו ,
התנועה הציונית החלה כבר במאה ה-19 ליישב את הארץ, ובתוך 180 שנה התמלאה הארץ יהודים שקנו את אדמותיה בכסף מלא (ראה יהושע חנקין ואחרים), והנה אמירתו של המלך פייסל ממשיכה להתקיים:
היהודים הגיעו ארצה, לארץ חרבה ושוממה, מוכת ביצות ותנים, קדחת וחולירע, שרק מעט שבטי בדואים חורשי רע הסתובבו בה (ראה "מסעות מארק טווין בארץ ישראל")
ובמשך 180 שנה הקימו בה מדינה לתפארת כאשר רוב התושבים הערבים נמלטו במלחמת השחרור לא מכיוון שגורשו ע"י היהודים, אלא רובם עברו לירדן בגלל פניית מנהיגיהם לעזוב את הכפרים עד שהצבאות המהוללים של ארצות ערב יטבחו בכל היהודים, ואז הם יוכלו לחזור לבתיהם.
מה שכמובן לא קרה, והם הפכו לפליטים באשמת מנהיגייהם.

והנה מתגשם מכתבו של המלך פייסל: "הנה אומה עוזבת את מקומה ובאה אומה אחרת ותופסת את מקומה, וכעת הארץ שייכת לאומה השניה, ואין על כך עוררין".
כך אמר המלך פייסל, לא ככה ?

הערבים ישבו חפויי ראש והיהודים התחילו לחייך.....

עמיקם10

New member
בארה"ב ובדרום אמריקה חיים יותר עמים

גם שם יש תושבים ממקודם..ולא יורים אחד על השני. גם באירופה היה ככה אבל לפני 150 שנה. גם מליון וחצי הערבים שחיים בנגב ובגליל לא יושבים בשקט.זו בעיה לאומית ודתית ומי יודע מה עוד. אולי הם רוצים לרשת את תל אביב..שהבטיחו להם ב-48.

י מ י ת 2

New member
כל ההתפלפלויות ההיסטוריות שאתם מעלים

פה הם נכונים. אבל השאלה היא מה קורה עכשיו. בעובדה אנחנו שולטים על מליון וחצי תושבים ללא זכויות אזרח. בעובדה 20% מתושבי ישראל הם פלשתינים וממש לא משנה מתי הם באו ואיך הם נולדו ואיך הם קוראים לעצמם. גם אנחנו לא היינו פה למעלה מ1000 שנים. ולא משנה אם גורשנו או הלכנו. בעובדה לא היינו פה. עכשיו חזרנו וזכותינו להיות פה ואני לא שוכחת את העובדה שהערבים לא קיבלו את תכנית החלוקה ובן גוריון כן קיבל אותה.
אבל צריך להסתכל על ההווה ולראות מה עושה לנו המצב הזה לנו לבנינו ולבני בנינו. וממש לא איכפת לי מהערבים שינהלו את חייהם כרצונם. איכפת לי מאיתנו שהמצב הזה מחבל בנפש האומה שלנו וכל הדיבורים המוסריים לא יעזרו עצם השלטון על אחרים עושה אותנו לרעים בעיני כל העולם וגם יש בינינו רבים שממש סולדים מהמצב הזה בעיקר חיילים שחוו את החיכוך עם האוכלוסיה הפלשתינית בשטחים.

בת אל751

New member
ימית אולי תסבירי איך להסתדר ומה לעשות

כאשר אנשים לא רוצים לפתור את הבעיה רק בדרך כיבוש כל אי" על ידם

יש לך הצעה??
אם תגידי שתי מדינות לשני עמים יופי אבל החמס רוצה רק מדינה אחת להם ,שבירתה ירושלים
אז יש לך הצעות??

הרי הם אומרים בריש גלי שלא יפסיקו להלחם עד שישיגו את מטרתם אז איך מתקדמים??

לא הסתדרנו ולא נסתדר אף פעם

כבר כתבתי בעבר שכל זמן של-דת תהיה השפעה על המתרחש, לא יהיה שלום כיוון שגם ליהודים וגם לערבים יש ציווי עליון לא להתחבר אחד לשני.
כל הדיבורים על שלום הם קלאם-פאדי (דיבורים ריקים) והערבים צוחקים מאיתנו כשהם מצליחים להוציא מאיתנו עוד ועוד דברים בהבטחות לשיחות שלום שכמובן לעולם לא יתממשו.

איך פותרים את הבעיה ?
רק באמצעות גדרות ומחסומים בגבולות וחסימתם ההרמטית , סיור קרקעי וסיור אוירי למניעת פיגועים, כל ירי של תלול מסלול חייב להיענות במיידי בתגובה נמרצת עד שהצד השני יבין בכח, שזה לא ילך ככה.
הבעיה של ההנהגה שהנם לא מבינים שהערבים מבינים רק כח, וכל התנהגות אחרת מתקבלת אצלם כהפגנת חולשה , והם תוקפים.

אנחנו עם החי על חרבו, ומי שלא מבין זאת מתעלם מהעובדות.

אומות העולם ?
גם כאשר באירופה יש כבר מעל 70.000.000 מוסלמים ההולכים וכובשים את אירופה, האירופאים העיוורים ישנים בשמירה והם רואים בערבים את לורנס איש ערב הרומנטי, ומאידך הערבים מצטיירים בעינייהם כמסכנים שגורשו מאדמתם וצריך לעמוד לצידו של החלש.
הם לא רואים בהם רוצחים ומחרחרי מלחמות.
ושום דבר לא ישנה זאת, כיוון שהלובי של הערבים חזק יותר ? למה ?
כי הם עושים הרבה רעש מכל דבר, ואילו אצלנו הדיפלומטים הלבנבנים מעדיפים שיחות נימוסים בקוקטיילים, ולא מבינים שכך לא משיגים דבר.

עמיקם10

New member
שולטים ? מוסר ? מי שלט באירופה ?

העולם המודרני הסתכל איך שורפים יהודים.איך גוזלים את רכושם שעד היום לא החזירו. א מישהו חושב שמשהו השתנה הוא חי בטעות.בעיראק ובסוריה מתרחש כעת מה שהם רוצים שיתרחש גם כאן. מצרים עוד לא יצאה מהברוך. אירופה מתמלאת במוסלמים מהגרים וזרים. דרום צרפת היא צפון אפריקה קטנה.
והאיראנים רק מחכים שנטעה. וכל המדינות משחקות לנו כאן במשחקי מוסר..בחרם. ובמלים גבוהות על שליטה וכיבוש.ושרק נזוז..[הגיס החמישי כבר הרים.ובואדי ערה ר צמח דור חדש..שבשנת 2000 היו ילדים. ]
מה שצריך זה צבא חזק חזק. וחיל אויר כפול ממה שיש. ועד שלא יהיה שכר ועונש ומקל וגזר אין בכלל סיכוי. שיחקו עם הקפאת הבניה ועם ויתורים שם וכאן.
איפה ומה קרה. ישראל אכלה אותה.

בת אל751

New member
נכון,,לא רק המדינות משחקות במשחקי מוסר גם

חלק מהעם שלנו מזילים דמעות ומאשימים את עצמנו במה שקורה

י מ י ת 2

New member
ויש אנשים שממשיכים לאכול את מה שהממשלה ועוד

גופים מעונינים מאכילים אותם. ימים יגידו. אני מניחה שאני כבר לא אהיה כאן. אבל אני דואגת לנכדים ולנינים שלי שיצטרכו לאכול על בשרם את כל העיוורון ותחושת האבו-ג'ילדה של מנהיגינו. אני לא מדברת על צבא אנחנו צריכים צבא חזק ובשביל זה כל בני משפחתי שרתו וממשיכים לשרת בכל זרועות הבטחון מבלי להיות ראש קטן. אבל מנגד אין היום שום מדינה בעולם ששולטת על מליון וחצי אנשים ללא זכויות אזרח. זו עובדה שאין להתווכח אתה. וחבל שאלה אנחנו השולטים ובכל משחיתים את עצמנו ואת הנוער. האלימות ברחובות אינה מנותקת מהמצב הזה..

בת אל751

New member
אז מה את מציעה לעשות??כל הזמן לחזור על

שליטה בעם אחר,,מה לעשות??הם לא מסתפקים במדינה משלהם ,הם רוצים את כל ארץ ישראל
אז מה לעשות?? להסתלק מכאן??

למעלה