הנה משהו ש"שירבטתי" היום בביצפר

• פותח הנושא virs
  • פורסם בתאריך

Bassman

New member
דבר איתי אם אתה במקום...

גם סתם כדי לראות מישהו עושה פיס אמיתי. ואני גם נייד אם צריך (אוטו! פאן!)*

SensaiToro

New member
אל תשאללל "פיס אמיתי"...

אני לא כזה "קינגי"
אפשר להגיד שאני די מתחיל... אבל עדיין נחמד לעשות על כזה דבר עבודה קטנה...

Steezo

New member
אין לך עדיין בסיס על דף

אז אל תנסה עדיין על קיר... זה לא יתן לך ניסיון... אתה צריך לדעת מה אתה עושה לפני שאתה מעביר אותו לקיר... כולם עושים את הטעות הזאת

למה?!

למה לכער קיר?! אם כל הכבוד לך.... תתאמן לפני שאתה הולך לרסס על קירות! קיבינימאט! לראות עבודות כאלו עושה באסה זה סתם

fuckin shit

New member
טוב שלא ביאסת לו תחיים!

זה התחלה! לא צריך להתעצבן.....גם ככה הקיר היה ריק ומכוער אז זהפיס רק יכול להוסיף

Bassman

New member
טפו טפו טפו יש לי מספיק קירות...

צפת היא עיר מעולה לגרפיטי, בלילה ריק פה (גם ביום), ויש מיליון קירות. חוצמזה, איך אני אמור להתאמן?!

Bassman

New member
אמממ הנה עוד משהו שעשיתי על קיר...

מכוער מדי? לא חושב... ומשינה זה באמת גרררררררררררררררר

Bassman

New member
הנה עוד משהו שיכל להיות די

טוב אם מישהו לא היה שוכח את הH וזה לא היה נוזל...

Bassman

New member
סבבה, לא יפה,

אבל תני ביקורת בונה-ואל תדקלמי משהו כמו "בסיס בסיס"... תני הכוונות ספציפיות.

Steezo

New member
תקשיב,

באומנות רגילה, אתה יכול להגיד שזה איך שאתה רוצה ונחמד וכיף ויפה לך... אבל שאתה מנסה ליצור משהו שכבר קיים למעלה מ30 שנה אתה חייב ללמוד את הבסיס... הסבירו כאן בפורום יותר מפעם אחת מה הכוונה בבסיס... חוץ מזה, אתה עדיין לא שולט (ואני לא מדבר על מבין) אותיות ישרות... אין לך למה להתקדם לבאבלס... והתאורה שלך לא נכונה.. יש טכניקות לכל דבר כמו שתסתכל כמה הודעות מתחת הסברתי איך בנוי תלת מימד בסיסי... אולי תלמד מזה משהו... יש לזה טכניקה ומסורת שונה מציור רגיל או מטיפוגרפיה...

Bassman

New member
אוקיי.. וציור קיים מתחילת התפתחות

האדם. זה משתנה בלי סוףףףףףף..... אני דווקא כן מבין אותיות ישרות, התאורה לא נכונה, אוקיי התחלתי עם ספריי סלח לי, על דף אני דווקא עושה אחלה תאורה... הנה כמה פשוטים. הנה דוגמא: (לאיש שעשה וזלין קודם-לא התכוונתי לגנוב, אבל אני נואש בחיפוש אחרי מילים לצייר וזאת די שיעשעה אותי... אז קרדיט לו)

Steezo

New member
יש לך כאן

מלא טעויות בתלת מימד, והרבה טעויות באותיות... תשמור על עובי דומה בכל הקטעים ובתלת מימד תשמור על זווית שווה בכל האותיות... חוץ מזה יש הבדל בין "לעשות אותיות ישרות" לבין "לגרום להם להראות טוב"... תנחש איזה מהן הוא מה שאנחנו מתכוונים עליו בלהבין אותיות ישרות...

Steezo

New member
+

ההנדסטיילס שלך חלשים.. תעבוד עליהם ה-ר-ב-ה לפני שאתה יוצא להפציץ... כי טאג מכוער זה ממש לא דבר רצוי... בכל מקרה, בשני, האותיות שלך פשוט לא נראות נכון... תסתכל על אותיות דו מימדיות (כמו שאיש אחד כטן שאני לא זוכר את שמו אוהב להגיד "תעתיק את הא-ב מהמקלדת"...) ובקשר לספריי - אין קשר לשליטה בספריי.. זה מיקום... ואל תעשה פיל-אינס בינתיים... תשאר עם שחור ולבן...או מקיסמום עוד צבע אחד...

Bassman

New member
קצת 3d SHIT

הצבעים בBeer נובעים משיעמום לא מנסיון לעשות משהו יפה...

למעלה