הנה משחק מי בתמונה, כנסו ~

Adrienne

New member
הנה משחק מי בתמונה, כנסו ~ ../images/Emo168.gif

אוקיי, המשחק הולך ככה - אני שמתי תמונה מעוותת של אחד מחברי הלהקה, אתם צריכים לגלות מי החבר הזה ולשרשר כתגובה להודעה את התשובה, אני צריך לאשר את התשובה ואז מי שענה נכונה שם תמונה מעוותת משלו של אחד מחברי הלהקה ואז הוא מאשר וכן הלאה. אוקי? הנה תמונה שהכנתי עכשיו, מי שלא יודע איך מעוותים תמונה או כאלה יכול ליצור איתי קשר באיי סי קיו ואני אסביר לו(או במסרים). תהנו!

Adrienne

New member
נופ../images/Emo168.gif

ד"א אנשים לא סתם לזרוק שמות כי אין כל כך חברי להקה. אתם יכולים גם לשים תמונה אם 2 אנשים(יותר זה כבר מוגזם) ואז צריכים לגלות מי כל אחד מהאנשים ולא רק איש אחד(אם אתם יודעים מישהו אחד אבל לא את השני אז לא לרשום כי זה הורס). אני עוד מעט ישרשר לכאן חוקים למשחק. אם יש לכם משחקים שחשבתם עליהם תפתחו גם, זה יכול להיות כל משחק שבא לכם בראש כל עוד הוא קשור באיזושהיא דרך ללהקה והוא לא מסובך מדי.

Charmed 4ever.

New member
ידעתי שיש לי ת´תמונה הזו... ../images/Emo54.gif

זה נייט... והנה תמונה מעוותת.. עד כמה שהצלחתי...

Adrienne

New member
ואת צודקת! שימי תמונה!

וניצן כרמית ענתה מלפניך, בדקתי.
ד"א שכחתי להגיד שמי שלא שם תמונה בתוך 24 שעות מאז שהוא ענה אז מישהוא אחר יכול לשים במקומו(מי שרוצה ושם ראשון).

Unstoppable

New member
../images/Emo79.gifד"א

כמה תמונות אתה כבר יכול לשים זה לא שהם 100 אנשים :)...

Adrienne

New member
יש מלא תמונות שונות, מלא, מלא,

וכשאמרתי שתשימי תמונה זה לא היה את התמונה המקורית, זאת הייתה שתשימי תמונה מעוותת כדי שגם אנחנו ננחש...

Adrienne

New member
אוקיי, כרמית לא שמה.../images/Emo168.gif../images/Emo76.gif

בגלל מכסת ה 24 שעות שלנו אני אשים עכשיו תמונה אבל בבקשה שימו תמונה אחרי שאתם עונים, התמונה שאתם שמים היא לא התמונה המקורית אלא תמונה מעוותת אחרת כדי שאחרים יוכלו לנחש וגם לשים וכו´

Charmed by love

New member
אני מצטערת אם משונה אבל עשיתי את

זה בדקה כי לא היה לי אף עיוות לשים ואז הלכתי למחשב של אח שלי והוא מדד לי בדיוק דקה כי הפרעתי לו באיזה משו שהוא עשה...

Adrienne

New member
אנשים תעוותו יותר, זה כל כך ברור מה

אתם שמים, ואם אתם שמים אז בבקשה שתמונות לא יהיו *רק* מהגלרייה כי אותם כבר הרבה מכירים... זה אלכס תמונה באה בקרוב

למעלה