אם ככה אז זה בטח בילי
C Charmed 4ever. New member 29/9/02 #24 אארון... עיוות יפה.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif אני מניחה שזה נכון.. כי יש לי ת´תמונה הזו... הנה עיוות:
אארון... עיוות יפה.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif אני מניחה שזה נכון.. כי יש לי ת´תמונה הזו... הנה עיוות:
C Charmed 4ever. New member 29/9/02 #26 טוב.. וואטאבר...../images/Emo54.gif יו´ר רייט... ו... פעם הייתי פשוט כותבת "ארון"... אז.. לפחות השתפרתי... שים תמונה.
טוב.. וואטאבר...../images/Emo54.gif יו´ר רייט... ו... פעם הייתי פשוט כותבת "ארון"... אז.. לפחות השתפרתי... שים תמונה.
A Adrienne New member 29/9/02 #27 בבקשה|דיטרה|../images/Emo76.gif פה יש 2 אנשים. כלומר אתם אומרים מי הימיני ומי השמאלי. אני מזכיר מותר לשים תמונות רק עם 2 אנשים ולא יותר(פחות מותר). אם אתם יודעים אישון אחד אבל לא את השני, אל תגיבו כי אז תגלו לאחרים, אם אתם לא יודעים את שניהם - לא להגיב.
בבקשה|דיטרה|../images/Emo76.gif פה יש 2 אנשים. כלומר אתם אומרים מי הימיני ומי השמאלי. אני מזכיר מותר לשים תמונות רק עם 2 אנשים ולא יותר(פחות מותר). אם אתם יודעים אישון אחד אבל לא את השני, אל תגיבו כי אז תגלו לאחרים, אם אתם לא יודעים את שניהם - לא להגיב.
A Adrienne New member 29/9/02 #30 לא, ודרור, אמרתי בפירוש לא להגיד רק חצי תשובה, זה סתם הורס. אם אתה יודע את השניים אז תגיד אם לא אז אל תגיד.
לא, ודרור, אמרתי בפירוש לא להגיד רק חצי תשובה, זה סתם הורס. אם אתה יודע את השניים אז תגיד אם לא אז אל תגיד.
D Dror Lavie New member 29/9/02 #31 בוא תרביץ לי! ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo59.gif../images/Emo2.gif