הנה סיפור - היפכו אותו לקומיקס!

murmur

New member
" רב השפים הכי גדולים הם גברים"

ונשים לא יכולות להיות רב שפיות? רק לרקורד, הניו נאצים (והנאצים) לא מחבבים גם אפריקאים (איזה פוליטיקלי קורקט מצידי)

לא מה שאמרתי

ברב התכוונת לרוב, כלומר רווווווב. כלומר שרוווווב השפים הגדולים הם גברים בעוד יש שפיות שהן נשים. סטטיסטיקה פשוטה.

glendon

New member
רובי רולז!!!

מכות זה לא הכל. הטיפוסים על הבמה בערב במה הזה צועקים כל כך חזק שבקושי שומעים שם את הפלפון.

Alexco

New member
חוצפה!

נשים לא נאנסות כי הן חלשות יותר מהגברים! נשים נאנסות כי יש גברים שחושבים שנשים הן חפץ שנועד לספק את צרכיהן המיניים מתי שמתחשק להם!! ושובינסטיים כמוך בטח לא עוזרים לדיכוי התפיסה הזאת!

Cartman

New member
אבל ההבדל הוא

שגברים, גם אם בדרך כלל לא יכולים לגונן על עצמם נגד אותם בריונים, לא צריכים מכונים מיוחדים ולא נכנסים למצב קטטוני כל פעם שמישהו מביא להם כאפה. נשים לעומת זאת יכולות לחיות במשך שנים עם בעל מכה בלי שום יכולת להתגונן ובדרך כלל לא יברחו מרוב פחד או משהו. אתה יכול להתווכח על זה כמה שאתה רוצה, אבל פיזית, גבר ממוצע יותר חזק מאישה ממוצעת. כמובן שיש יוצאי דופן, לכל כלל יש יוצא מן הכלל.

Cartman

New member
ובקשר לשוביניזם

אני ככה רק כי עוד אף אחד לא הצליח להעלות לי טענות הגיוניות שעונות על הטענות שהעלתי פה.

זה לא המקום לזה.

המפכה הפמיניסטית צריכה לסתום לך את הפה בנושא. אם תסתכל על ההיסטוריה תראה שנשים נהיו הרבה יותר חופשיות, עצמאיות וחזקות במאה האחרונה. רב הקרב של הפמיניזם הוא שבירת כל אותם הרגלים שציינת. נכון שגברים ונשים לא זהיים (למשל איפה שלנשים יש חור לגברים יש מעין נקניק), אבל זה לא אומר שנשים הן דווקא יותר חלשות. להזכירך רב הנשים עוברות את תהליך הלידה שהוא לא הדבר הכי קל שיש... אני יכול יפה מאוד למצוא נשים שישברו לך את העצמות לחתיכות, שיקרעו אותך בטריוויה ושירוויחו פי אלף יותר כסף ממך. הרבה הרבה נשים כאלו. באמת קרטי, כל פעם שאתה עונה כאילו כדי להסביר את עצמך אתה רק חושף יותר ויותר את הבורות שלך (ולהזכירך אתה "גבר").

Cartman

New member
טוב, אני לא דוגמא

יש לי עצמות חלשות. ואני חושף את הבורות שלי כי אני רוצה ללמוד, שיסבירו לי, כשפרסמתי את ההודעה הזאת בפורום ההוא ציפיתי שמישהו יעמיד אותי במקומי אבל להפתעתי אף אחד לא טרח לעשות את זה. עכשיו אתה יכול להסביר לי אלו תהליכים בעבר גרמו לכך שמלכתחילה גברים היו בעמדה עליונה יותר משל הנשים? בעצם, אם זה לא המקום לזה, אתה יכול לענות לי במסרים.

nirmatarasso

New member
זה בטח לא קשור

אבל שקראת לרחלי רוטנר "דתיה מטונפת", גם ציפית לבדוק את התגובה? סתם אני תוהה אם מדובר פה בתסכול מיני עצבני שיוצא באוסף התנגחויות סותרות או שאתה בודק את הסביבה?

Cartman

New member
זה היה בצחוק.

אני האחרון שיגיד משהו רע על דתיים, נראה לי שהם המיעוט היחיד שאני תומך בו. איזה כיף להם, הא?

*GormE*

New member
נשים שחיות שנים עם בעל מכה

הן נשים די מפגרות וחלשות. גבר מפגר וחלש סתאם היה נרקב בבית עם אישתו שיורדת עליו במקרה הרע ועוזבת אותו במקרה הטוב.

ailag

New member
גלנדון = קרטמן?

אני מפספסת משהו? you bastards!

למעלה