הנה סקר נחמד שחשבתי עליו |ספויילר|

ששוניקו

New member
הנה סקר נחמד שחשבתי עליו |ספויילר|

טוב חשבתי על סקר קצת מוזר (זה מה שקורה כשמנסים בכח לא ללמוד למתכונת בלשון) השוואה בין המתמודדים שנפלו השנה לאלו של שנה שעברה... ולמי שלא הבין.. מי יותר טוב מי שנפל ב-top 12 של השנה או מי שנפל ב- top12 של שנה שעברה... ובשביל שיהיה נוח הנה פירוט. 1. ליה לבל - top 12 - לינדזי קרדינלי 2. מט רוג'רס - top 11 - מיקיילה גורדון 3. אימי אדמס - top 10 - ג'סיקה סיירה 4. קמיל ולסקו - top 9 - ניקו סמית' 5. ג'ון פטר לואיס - top 8 - נדיה טורנר 6. ג'ניפר האדסון - top 7 - אנוואר רובינזון 7. ג'ון סטיבנס - top 6 - קונסטנטין מרולז 8. ג'ורג' האף - top 5 - סקוט סייבול 9. לה טויה לונדון - top 4 - אנתוני פדרוב 10. ג'זמין טריאס - top 3 - וונזל סלומון 11. דיאנה דגארמו - 2 - בו בייס ומי לוקחת בקרב הגדול? פנטז'יה בארינו או קארי אנדרווד?

ששוניקו

New member
ואני גם הראשון שאענה לעצמי

1. לינדזי הרבה יותר טובה ומיוחדת מליה 2. מאט 3. ג'סיקה סיירה - לייק דה! 4. זה החלטה בין שניים שלא חביבים עלי במיוחד, אז אני חייב להגיד קמיל. 5. כמה שאני אוהב את נדיה, ג'ון פיטר לואיס הוא מלך! 6. אנוואר 7. קונסטנטין... ברור. 8. ג'ורג' 9. לה טויה הענקית! 10. וונזל, ברור. 11. דיאנה דגארמו היתה הפייבוריטית שלי שנה שעברה, אז היא. 12. ואת פנטז'יה אני ממש לא אוהב אז אני בוחר בקרי. מה איתכם?

טוב אני חייבת להודות שאני לא זוכרת

חצי מהמועמדים משנה שעברה, מה שאומר משהו על העונה ההיא... אז אני עונה על מה שאני זוכרת: 8. JPL ברור הרבה יותר טוב מנאדיה המציקה 7. ג'ניפר! היתה הפייבוריטית שלי בעונה הקודמת 6. דהההההההה 5. בחירה קשה אבל בכל זאת סקוט יותר מעצבן אז נתמוך בג'ורג' 4. ברור שאנתוני, את לה טויה ממש לא סבלתי והייתי מאושרת שהיא עפה חיחיחי 3. וונזל! למרות שמאוד אהבתי את ג'ס. 2. בו
1. כן, כן אני בעד קארי, לפחות היא יודעת לשיר... ממש לא אהבתי את פנטז'יה! העונה הנוכחית היתה בעיני הרבה יותר טובה ומעניינת, נקווה שלא ניפול בעונה הבאה ושיהיו מלאאאאא רוקרים!

shalehet

New member
וואלה שלי ג'ניפר ודיאנה....

הייתי בשוק שהיא הלכה כמעט כמו השוק מקונסטנטין השנה...

חחח לא בשוק

כמו כשקונסטנטין (הו)עזב בטרם עת אבל כן זה היה מאוד מפתיע, היא היתה ממש טובה!

14מתן

New member
מה ההבדל בין ג'ניפר לקונסטנטין ?

הכוונה להעפות שלהם לא להבדלים בין הווקלז שלהם כמובן

Juliann

New member
בנוסף ג'ניפר לא היתה אהודה כמו קונס

אם התעדכנת במה שקרה בפסטיבל שארלוט [היו שם 8 איידולים בלי בו וקארי] כולם כמעט היו שם בשביל קונסטנטין הוא קיבל כפיים וצרחות פי עשר מכולם... ממש הופעת קונסטנטין היתה שם.

14מתן

New member
בסדר אבל זה בגלל שיש לו מעריצים

שרופים כאלה ולאחרים לא זה לא בהכרח אומר שיש לו יותר זה רק אומר שפשוט אלה שלו יבואו להופעה ושל אחרים לא בהכרח יסעו ממרחק לבוא

shalehet

New member
זה גם היה שונה איך שזה קרה

הרי הבוטום3 באותה תוכנית היו של ההכי טובות בתוכנית, לה-טויה, ג'ניפר ודיאנה, נדמה לי או פנטזיה.. לא זוכרת.. בכל מקרה זה היה ברור אז שאחת מהטובות ביותר הולכת הביתה... אבל ג'ניפר ללא ספק היתה מעולה, היתה לי התלבטות רצינית בינה לבין דיאנה. וזה שקונס הלך בדיוק כשהדיסק של הלהקה שלו יצא.. קצת מריח מסריח.. אני דרך אגב לא חשבתי שהיה לו כזה ביצוע גרוע, אני מקשיבה לביצוע הזה הרבה ואני די אוהבת אותו כנ"ל הביצוע האחרון של ג'ניפר

Juliann

New member
ראיתי את זה ב IDF... סקר חמוד

1. ליה לבל - top 12 - לינדזי קרדינלי 2. מט רוג'רס - top 11 - מיקיילה גורדון 3. אימי אדמס - top 10 - ג'סיקה סיירה 4. קמיל ולסקו - top 9 - ניקו סמית' ====תיקו==== [לא מתה על אף אחד...] 5. ג'ון פטר לואיס - top 8 - נדיה טורנר ====תיקו==== [אהבתי את שניהם] 6. ג'ניפר האדסון - top 7 - אנוואר רובינזון 7. ג'ון סטיבנס - top 6 - קונסטנטין מרולז דההההההה 8. ג'ורג' האף - top 5 - סקוט סייבול 9. לה טויה לונדון - top 4 - אנתוני פדרוב [למרות שגם אנתוני מאמי אבל ללטויה יש קול מדהיםםםם] 10. ג'זמין טריאס - top 3 - וונזל סלומון ====תיקו==== [עם נטייה קלה לג'זזי] 11. דיאנה דגארמו - 2 - בו בייס ומי לוקחת בקרב הגדול? פנטז'יה בארינו או קארי אנדרווד

ששוניקו

New member
אין לי מושג מה זה IDF

חשבתי על הסקר בכוחות עצמי (אוו כמה שאני מוכשר
) יש לי המון סקרים שחשבתי עליהם אבל הם ממש דבילים אז נוותר עליהם

ששוניקו

New member
../images/Emo24.gif

טוווווב נווווו, אם אתם ממש ממש מבקשים
אני אשתדל להעלות מדי פעם אחד מהסקרים המיוחדים שלי.

MoGanC

New member
יאי

1.שתיהן גרועות באותה מידה,אבל לינדסי שרה בשבוע הזה יותר טוב מליה (תחשבו מה זה אומר על איך שליה שרה) 2. שוב,שניהם גרועים,אבל...מקיילה. 3.ג'סיקה 4.אף אחד 5.נדיה 6.ג'ניפר 7.ג'ון 8.ג'ורג',מת עליו! 9.אהבתי את לה טויה,אבל אנתוני פסדר כזה,אז אנתוני. 10.ונזל. 11.בו (אבל דיאנה ממש קרובה ^.^) וכמובן - בובו שלי (פנטזיה) :}~

shavitlavi

New member
או סקר מעולה!

והנה תשובותי: 1. לינדזי- כי ליה לבל הייתה פשוט מכה. 2. מט רוג'רס- כי אני לא סובל מאנפפים. 3. החלטה קשה אבל נלך על ג'סיקה בגלל הקול העוצמתי. 4. ברור שניקו המלך! השילוב המושלם של קול מטריף ופרפורמר אגדי. 5. בטח שנדיה. 6. אני חצוי לחלוטין. אין מילים לתאר כמה התבאסתי בעונה שעברה שהאמריקקים pulled a constantine on jenifer hudson שניהם מצויינים בעיני. 7. קונסטנטין- and this is not the right match for him 8.לסקוט יש קול הרבה יותר נעים מלג'ורג' האף. 9. לה טויה. 10. וונזי הדיווההההההההה. ג'זמין טריאס היתה הסקוט סייבל של עונה 3. השד יודע איך אחרי כ"כ הרבה זיופים היא הגיעה לטופ 3. 11. לדיאנה יש קול מדהים אבל נלך על כל החבילה והכריזמה של בו פשוט כובשת בענק. 12. פ נ ט ז י ה- המלכה הבלתי מעורערת!!!! לא היה ולא יהיה כשרון גדול יותר מהאישה הזו באמריקן איידול. בזכות summertime ועשרות הופעות ענק. לנצח בפנתאון הגדולות ביותר.

14מתן

New member
תשובות ../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

1. ליה לבל - top 12 - לינדזי קרדינלי 2. מט רוג'רס - top 11 - מיקיילה גורדון 3. אימי אדמס - top 10 - ג'סיקה סיירה לא זאת לא טעות 4. קמיל ולסקו - top 9 - ניקו סמית' 5. ג'ון פטר לואיס - top 8 - נדיה טורנר 6. ג'ניפר האדסון - top 7 - אנוואר רובינזון 7. ג'ון סטיבנס - top 6 - קונסטנטין מרולז : אוי ואבוי השניים הכי פחות מועדפים עלי 8. ג'ורג' האף - top 5 - סקוט סייבול 9. לה טויה לונדון - top 4 - אנתוני פדרוב 10. ג'זמין טריאס - top 3 - וונזל סלומון 11. דיאנה דגארמו - 2 - בו בייס פנטז'יה בארינו או קארי אנדרווד? המממ... לא יודע הם מאוד שונות. בתור "איידול" פנטזיה לוקחת לדעתי

purple rain2

New member
טוב לא ראיתי את העונה הקודמת../images/Emo3.gif

אבל מה שכן, ראיתי את ההופעה של פנטזיה באיזה פרק אחד שהיא התארחה העונה וממש לא אהבתי
קארי לוקחת ובגדול!!!

למעלה