הנה סקר נחמד שחשבתי עליו |ספויילר|

John Doe182

New member
אלוהים! זה הכי ברור שיש ויש לכם טעו

ת. בכל מקרה הנה איך זה צריך באמת להיות! ולי יש שמיעה מעולה! ייאי לי... בכל מקרה הנה: 12- ליזי קרדינלי יש לה קול עמוק וייחודי יותר 11- מייקיילה, למרות שמט היה מעולה אבל יש משהו גם בקול שלה כזה סקסי 10- איימי אדאמס בלי כל ספק! אין שום צל של ספק! איימי שרה מדהים היא יודעת גם להופיע וביצוע השיר שלה "sin wagon" שבו היא הועפה היה ביצוע מושלם והיא גם עשתה גרסת כיסוי עם הלהקה המקורית *מבלבל* 9- קמיל ולסקו ואין מי שיכול להגיד אחרת. הקול העשיר שלה יחד עם השילוב הסקסי הרצחני. אין מילים. 8- נדיה, למרות שג'ון מעולה ונדיה דיי הצחינה ברוב התחרות אבל ראו שממש לפניי שה12 התחילו או בהופעה האחרונה אחרונה שלה היא ביצעה את השיר באופן מדהים! 7- ג'ניפר האדסון. הקול שלה היה מדהים ויפה כל כך לעומת אנוואר שנשמע מה לעשות קצת חרא ברוב הצלילים שלו. 6- קונסטנטין. זהו. ברור למדיי 5- נמממ.ץ... החלטה קשה אבל הייתי אומר שאת ג'ורג' כי יש לו קול ייחודי 4- אוי באמת, לה טויה לונדון שהייתה צריכה לזכות בתחרות מהתחלה! 3- וונזל סולומון. השם הקדוש אומר הכל, היא שרה באופן מדהים והיא הייתה צריכה לזכות בתחרות בכל האופנים הקול שלה מרטיט מקסים אין מילים! 2- בו בייס. שהיה צריך לנצח את הבלונדה הזאת קארי! יש לו קול עמוק וחזק. הוא אחד ממיליון 1- הייתי אומר שוונזל הייתה צריכה לקחת ב-4 וב-3 לה טויה לונדון אבל מה לעשות, לא יצא אז אני אבחר בפנטז'יה בורינו כי יש לה קול שחור עמוק כזה וחזק!

14מתן

New member
איימי לא עפה אחרי שהיא....

שרה את sin wagon היא עפה שבוע אחרי כשהיא שרה את dancing in the streets

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifוגם קול עשיר../images/Emo35.gif מתרחקת יותר

נועה167

New member
רעיון טוב

. ליה לבל - top 12 - לינדזי קרדינלי לינדסי 2. מט רוג'רס - top 11 - מיקיילה גורדון אממ ואי קשה 3. אימי אדמס - top 10 - ג'סיקה סיירה ג'סיקה! 4. קמיל ולסקו - top 9 - ניקו סמית' אמ ניקו למרות שגם היא טובה 5. ג'ון פטר לואיס - top 8 - נדיה טורנר הוא כזה מאמי אבל היא טובהיות 6. ג'ניפר האדסון - top 7 - אנוואר רובינזון לא יודעת! קשההה 7. ג'ון סטיבנס - top 6 - קונסטנטין מרולז קונסי!!! 8. ג'ורג' האף - top 5 - סקוט סייבול ג'ורג'! 9. לה טויה לונדון - top 4 - אנתוני פדרוב לטויה כ"כ 10. ג'זמין טריאס - top 3 - וונזל סלומון וונזל 11. דיאנה דגארמו - 2 - בו בייס מה השאלה בכלל? בו!!!!!!!!! ומי לוקחת בקרב הגדול? פנטז'יה בארינו או קארי אנדרווד? קארי מעולה והכל אבל פנטזיה לדעתי יותר טובה... מי אני אוהבת יותר? אממ אותו דבר. לא ממש משנה לי בינהם. בו-

shalehet

New member
הבחירה שלי ../images/Emo45.gif

ובשביל שיהיה נוח הנה פירוט. 1.ליה לבל 2.מט רוג'רס (לא כל כך זוכרת אותו, אבל אין גרוע ממקאילה לדעתי) 3.ג'סיקה סיירה 4.קמיל ולסקו 5.נדיה טורנר 6.ג'ניפר האדסון עם התלבטות קלה כי מאוד אהבתי את אנואר, אבל ג'ניפר לדעתי היתה אחת הטובות ביותר בשנה שעברה. 7.קונסטנטין מרולז 8.ג'ורג' האף 9.לה טויה לונדון 10.וונזל סלומון 11.דיאנה דגארמו 12.
וברור שקארי אנדרווד

Fairywitch

New member
אתה שוב חמוד, אתה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כי זה סקר מגניב
הנה הבחירה שלי: ובשביל שיהיה נוח הנה פירוט. 1. ליה לבל/לינדזי- לינדזי. 2. מט רוג'רס/מיקיילה גורדון-מאט רוג'רס. 3. אימי אדמס/ג'סיקה סיירה- אוי- זה קשה
בהבדל ממש ממש ממש מזערי- ג'סיקה.
4. קמיל ולסקו/ניקו סמית'- מה קמיל עשתה שם- אני אף פעם לא אבין...
ברור שניקו...
5. ג'ון פטר לואיס/נדיה טרנר- פחחח... אין מה להשוות. ברור שנדיה
6. ג'ניפר האדסון/אנוואר רובינסון- שוב קשה
אנואר בהבדל מזערי.
7. ג'ון סטיבנס/קונסטנטין מרוליס-
ממש שמיים וארץ
למישהו יש ספק
(קונסי, מיי לאב
...) 8. ג'ורג' האף/סקוט סייבול- ברור שסקוט... NOT
גו ג'ורג'
9. לה טויה לונדון/אנתוני פדרוב- אוהבת את אנתוני, אבל לה טויה
10. ג'זמין טריאס/וונזל סלומון- וונזל, בלי התלבטות
ג'סמין הייתה שם בשלבים כאלה רק בזכות ההצבעה בהוואי...
11. דיאנה דגארמו/בו בייס- GO BO GO
ומי לוקחת בקרב הגדול? פנטז'יה בורינו או קארי אנדרווד? קרי שמה את פנטזיה בכיס הקטן של מכנס הפיג'מה...

Freezemyass

New member
אצלי זה-

1. ליה לבל - top 12 - לינדזי קרדינלי-ליה לבל 2. מט רוג'רס - top 11 - מיקיילה גורדון-מאט רוג'רס 3. אימי אדמס - top 10 - ג'סיקה סיירה-ג'סיקה סיירה 4. קמיל ולסקו - top 9 - ניקו סמית'-ניקו איזה שאלה בכלל 5. ג'ון פטר לואיס - top 8 - נדיה טורנר-ג'ון לגמרי 6. ג'ניפר האדסון - top 7 - אנוואר רובינזון-אנואר אנואר אנואר 7. ג'ון סטיבנס - top 6 - קונסטנטין מרולז-הצחקתם אותי:)קונסי ברור! 8. ג'ורג' האף - top 5 - סקוט סייבול-ג'ורג' בלי ספק 9. לה טויה לונדון - top 4 - אנתוני פדרוב-לה טויה היא מעולה 10. ג'זמין טריאס - top 3 - וונזל סלומון-וונזל לא רואה אותה 11. דיאנה דגארמו - 2 - בו בייס-בו!!!!!!!! ומי לוקחת בקרב הגדול? פנטז'יה בארינו או קארי אנדרווד?-מממ נו טוב קארי

SHTRUDIDI

New member
שלי

טופ 12-ליה לבל.עפה מהר מידי לטעמי ודווקא אהבתי אותה. טופ 11-מט רוג'רס. טופ 10-ג'סיקה אני חושבת כי היה לה ביצוע אחד טוב-TOTAL ECLIPSE... טופ 9-ניקו סמית'.עף מהר מידי לצערי. טופ 8-נדיה בהחלט.JPL היה עוף מוזר לטעמי. טופ 7-זה קשה אבל אני אלך על אנואר כי הקול שלו מדהים.היה צריך להישאר עוד קצת. טופ 6-ג'ון סטיבנס.אני כל כך אוהבת אותו ואת הסגנון שלו. טופ 5-שניהם לא היו אהובים עליי אבל לסקוט היו כמה ביצועים טובים שאהבתי ולג'ורג' פחות. טופ 4-לה טויה לונדון, מדהימה. טופ 3-וונזל,ברור. בניגוד לג'זמין היא הרוויחה את המיקום הזה ולא נשארה רק בגלל הדמעות. טופ 2-בו.אין פה בכלל התלבטות.הוא פשוט נפלא. הגמר הגדול-פנטזיה. היא מדהימה,הקול שלה מדהים ובימים אלה אני חוזרת לראות את ההופעות שלה בתוכנית והיא באמת נפלאה,כשרון ענק.

למעלה