הנה עוד שאלה

• פותח הנושא orrin
  • פורסם בתאריך

orrin

New member
הנה עוד שאלה

אתרי הכרויות- יחסינו לאן? אני אדם שמאוד קשה לו שמתחילים איתו בעולם הנורמלי, אני גם ממש גרועה בלהבין רמזים או דברים כאלו. בנוסף, אני לא אתחיל עם מישו כי אני לא בטוחה בעצמי אף פעם ולכן קסמו לי מאוד אתרי ההכרויות למינהם. אבל עכשיו מאסתי בזה. זה כל כך מונחה מטרה, כל כך צבוע, כל כך רשימת קניות, כל כך צפוי מראש- מסרים באתר, מסנג'ר, טלפון, פגישה וכו', כל כך שאלות ידועות כבר ותשובות ידועות מראש- רק האנשים מתחלפים..... ורציתי לדעת מה דעתכם- בעד, נגד ולמה? כי יש בזה יתרונות (במיוחד לאנשים ביישנים נניח) ויש בזה חסרונות. מה אתם אומרים???

מותק -

את כבר יודעת את דעתי.... היי !! מצאתי משהו שאני אומר עליו "לעולם לא"....

orrin

New member
אאוריקה

מישו שאתה די מעריך אמר פה לפני 24 בערך "never say never", מדהים באיזו מהירות משתנה כיוון הרוח.........

תשמעי.... מי יודע מה יהיה מחר ?

ואני מקווה שאת לא רצה ברחבי האיזור רק עם מגבת אחרי שיצאת מהאמבטיה - כשאת מחזיקה כתר זהב....

magenta73

New member
אני שונא דרדסים!

מג'נטה במניפסט נוסף, בפעם המאה, נגד אתרי ההיכרויות. הם מוכרים פנטזיה. הם מוכרים לך היצא מטורף... ואתה... הולך על, בונה, אני אחפש את הכי טוב בשבילי. אין דבר כזה הכי טוב בשבילי, כי בחשיבה הזאת אתה רק תפסול ותפסול ותפסול. באים מנקודת ראות כ"כ ביקורתית, (בגלל מה שציינת) שזה מפחיד... זה הרי לא קורה ב"עולם האמיתי". שם אתה פוגש אדם, הוא נראה לך, ואתה מקבל אותו, למרות זה שהוא לא מושלם. ואף אחד לא מושלם. אני חושבת על כל האהבות שהיו לי. אם הייתי רואה אותם באתר היכרויות, הייתי אומרת להם שלום שלום ממזמן. בגלל שלא הייתי מסתכלת עליהם, הייתי מסתכלת על העטיפה ועל מה שאני חושבת שמתאים לי ושאני רוצה... ואני דווקא שמחה שהם היו שם, והיו האהבות שלי כי למדתי כ"כ מהם.... אקיצר... פיכס.

orrin

New member
ו...

ומה עם אלו שקשה להם בעולם האמיתי עם כל נושא ההכרויות??. כי אני מסכימה איתך לגמרי, לכל מילה, פסיק ורווח בהודעה. השאלה אם אין פתרון ביניים, ולא- ספיד דייט או השטות הזו לא נחשבת בעיני פתרון, כי היא בדיוק אתר הכרויות רק בלייב

magenta73

New member
מה זה "קשה בעולם האמיתי"?

לכולם קשה. גם ליפים/יפות וכו'... בגדול, אני חושבת שהפורומים הם די פתרון הביניים... כי את נחשפת, מכירה את האדם, דיעות שלו, מחשבות שלו, הווה שלו וכו'... בפורום... ואז... אולי גם מכירים פנים מול פנים ויש כימיה... ואז...

orrin

New member
תראי

אני לא מדברת על מראה חיצוני..... אני מדברת על גישה. יש הבדל. מאוד גדול לי אישית נורא קשה להתחיל עם מישו בגלל תסביכים וקשה לי שמתחילים איתי, או שאני לא מבינה רמזים, או שאני מבינה רמזים אחרת ממה שהתכוונו אליהם הקיצר, באתר הכרויות, על כל חסרונותיו הרבים- ברור לך לאיזה מטרה התכנסנו.... אין מצב של בלבול או חוסר הבנה. ועל זה אני מדברת בצורה מסויימת, על הגישה הזו.

magenta73

New member
תראי...

לדעתי, הגישה באתרי ההיכרויות, אפילו אם התכנסנו לשם להכיר משהו רציני, אתה בסופו של יום מתמכר לאתר... וכבר דיברנו על זה שהמדיום הוא המסר... לא?... ותאמיני לי, גם אני לפעמים מתבלבלת, בעולם ה"אמיתי"... אבל אם הוא באמת מעוניין, או את באמת מעוניינת, בסופו של יום, לפחות אני אעשה הכל בשביל להבין אם התכנסנו לשם זה או לא. באתרים את לא יכולה לדעת אם הוא רוצה משהו רציני או סטוץ. דאחיל ראבק, באתרים את לא יכולה אפילו לדעת אם הוא דובר אמת לגבי הסטטוס שלו, המצב הזוגי שלו והמראה לו, אם כבר מדברים על זה...

orrin

New member
אני רואה

ועדיין, משו בטוח באתרים האלו, בפיקציה שהם מוכרים.... בלשחק על בטוח בתחום הכי לא בטוח שיש, בלעשות את הכל בכאילו, במשחקים בפלסטלינה לפני שעוברים לדבר האמיתי, בלחשוב שאתה יודע איפה אתה עומד. וזה משו שאין לך, ולא יהיה לך בחיים האמיתיים. לא משנה איך תסובבי את זה

magenta73

New member
אבל זה פיקציה!!!!!!!!!!!!

זה כל הקטע.... את יודעת כמה פעמים התאכזבתי שם?... או בואי נעשה ההיפך. את יודעת כמה פעמים התלהבתי שם ממשהו שפגשתי? 1. וגם זה לא הצליח... כנראה כי אני לא הייתי הפיקציה שלו...

orrin

New member
.

זה פיקציה נכון אבל זה פיקציה שעונה לנו על צורך, פחד או איך שלא תקראי לזה ועל זה אני מדברת. כי אם לא היה את הצורך או הפחד- זה לא היה עובד שעה. איך עונים על זה בלי האתרים???? זו השאלה נראה לי

magenta73

New member
יוצאים החוצה

לעולפ הפתוח ומנסים להכיר. תשמעי... זה הרי חדש... ההכל פתוח והרשות נתונה. עד לפני שני/שלוש דורות היה מדובר על שידוכים. ממתי דיברו על נשואין מאהבה?... ואז באו ההורים שלנו, שהיו די דור ביניים, כי הם עדיין, לפחות שלי, כן התפשרו... כי אז לא היתה האופציה לצאת מהבית ולחיות לבד ולפתח קריירה לפני משפחה וכו'... ופתאום היום... הכל מותר... כמעט.. ממש מוזר, הא?!? ועדיין, הרצון לזוגיות, למשהו שיראה אותך כמו מי שאת ויגיד, כן... אותה אני רוצה.. חזק מאיתנו. כל מה שאני אומרת שהאתרים הם לא התשובה. הם עוד מצרך אלקטרוני/אינרנטי... הם עוד סוג של מקדולנדס במקום אוכל אמיתי...

orrin

New member
ושוב

אולי זו רק אני, אבל המקדונלד הרגשי הזה עובד..... על הרבה אנשים. אני לא אומרת שהוא יעיל או עוזר או יותר נכון מהמציאות, אני רק אומרת שהוא עובד- ובעובדה תכתבי בגוגל "אתרי הכרויות" ותתקשרי לספר לי כמה תמצאי כשתצליחי לגמור לספור. למה??? זו השאלה ועל זה אין לי תשובה אני יודעת למה אני עשיתי את זה, לא מתיימרת לדעת בשביל אחרים

magenta73

New member
הוא עובד

בגלל שהוא מוכר פנטזיות. בדיוק כמו הוליווד. זאת דעתי.

orrin

New member
קראת את ההודעה עם פיטר פן???

זה חלק מהפנטזיות שהוא מוכר.... זה חלק מהבטחון הפיקטיבי שהוא מוכר זה מה שממכר זה מה שנקרא בעברית "בריחה" וזה משו שיש בו הרבה רע והרבה נחמה, השאלה על מה מסתכלים. הציפייה לאימייל, לטלפון היא גם משו שאי אפשר לבטל אותו, ההתרגשות, הבטחון שדברים ידועים בתחום שבו הכל לא ידוע. זה פיקציה, זה פיטר פן, זה עובד.

magenta73

New member
אבל זה מה שאני אמרתי

רק שאני אמרתי שאני רואה מעבר. אני רואה את הפיקציה. וזהו. מי שרוצה להישאר בנבר-נבר-לנד, שישאר. אני לא רוצה להיות שם.

orrin

New member
אבל בואי שניה נעשה "חיים שכאלו"

כשהיית שם- למה היית שם????

magenta73

New member
באתר?

נכנסתי כי חברה שלי אמרה לי "זאת דרך להכיר גברים שאין לך אפשרות להכיר ביוםיום". ולפחות במה שאני נתקלתי היה ב... גברים שרוצים רק לזיין אותי, גברים שלא סגורים על עצמם, גברים שלא מושכים אותי, שקרנים לגבי מיהם ומה הם וכו'... ותגידי... זה לא גברים שאני לא פוגשת ביום יום???....

למעלה