יתרונות לצד חסרונות כמו כל דבר
באתרים חתך רחב של אנשים, שלולא האתרים ספק אם היה לך הזדמנות להגיע אליהם. באיזה שהוא שלב בחיים מגיעים למצב, שמקום העבודה קבוע מספר שנים. מקומות ההכרות האפשריים בגילאים צעירים יותר כמו אוניברסיטה, טיול לחו"ל וכו הולכים ונמוגים. שוכחים, שמי שבעצם נמצא באותם אתרים, הם אותם אנשים, שחלק מאיתנו גם יכולים לפגוש בנסיבות אחרות "טבעיות" יותר. הטענה, כאילו מאכלסים את האתר שקרנים, רמאים סטוציונרים ותו לא, היא שגויה. פשוט באתר אתה נחשף בבת אחת לכמות גדולה של אנשים. לו זה היה קורה לך ברחוב (והיתה לך גם יכולת נגישות אליהם...) אז גם ברחוב היית מגלה סטוציונרים, שקרנים וכו. (דרך אגב, אין לי בעיה עם סטוציונרים, הבעיה מתחילה, כשהם משתמשים באיצטלה אחרת) בסופו של דבר, כל אחד יכול לקבוע את הקצב שמתאים לו. אני רואה באתרי הכרות הזדמנות נוספת להכרות. חסרונות: הכל עובד נורא מהר. אתה אמור לדעת מה אתה מרגיש על הפגישות הראשונות או לפחות להפגין רגש (באופן טבעי אתה מרגיש פחות או יותר אם אתה מתחבר לאדם מולך או לא, אבל עד להתפתחות רגשות הדרך ארוכה. תמיד נראה לי שהרבה יותר קל התמסרות פיזית... על פני התמסרות נפשית). בהכרויות שלא מהסוג הזה, הכל מתפתח באופן טבעי, במיוחד אלה שקורות עוד לפני הפגישה הראשונה. כל הקטע של לפני הפגישה תכלס, זה הקטע החשוב והוא מתפספס בענק בבליינד דייטים באתרי ההכרות (ובכלל בבליינד דייטים אם כבר מדברים על זה). לדבר שעות בטלפון, בצ'ט וכו לא פותר את העניין. אין כמו מפגשים עם אדם, שלא על מנת לקבוע כן או לא, משוחררים מצורך להחליט, שקורים באופן טבעי. שלא לדבר על זה שיש בזה משהו מאד סינטטי, אבל גם נגד זה אפשר לעשות כל מיני דברים: כמו לשוחח וליצור איזו ציפיה לפגישה, שמבוססת על רצון אמיתי, בעקבות התרשמות שלך מהאדם בטלפון למשל. למרות כל מה שאני אומרת כאן, אני בהחלט מבינה את האנטי. מה שאני עושה בכאלה מקרים, זה פשוט להתנתק מאותם אתרים ורק כשממש בא לי אז נכנסים. לא פוסלת אותם באופן חד משמעי.