הנה שאלה שהציגה ערבה

אורי 0

New member
הנה שאלה שהציגה ערבה

בפורום 386, ומתאימה לדעתי גם לנו: "כדור קטן כזה, שלוקחים לפני צחצוח השיניים, והופך אתכםן ל"סטרייט", התבלעו? (אפשר לתרגם סטרייט לגבר/אשה מובהקת, עם זהות מגדר תואמת-גנטיקה, קומפלט עם מיניות סטרייט-וניל נטולת פטישים כגון טרנסווסטיזם, חיבת הגדור, BDSM וכו'). אנא ענו, פרטו והסבירו.

ליטל ו

New member
כרגיל -

גנטיקה תואמת זהות מגדר, אולי, אבל להיפך זה חלק של לא אני. ואני מניחה שרוב מי שזהותם ממילא היא גבר/אישה מובהק/ת ירצו, ואצלך האחרים זה יהיה פחות חד משמעי. וכמובן, השאלה החשובה - האם הכדור מחייב צחצוח שיניים לאחר הלקיחה, וכל כמה זמן צריך לקחת אחד (אם אני אצטרך לצחצח שיניים כל חצי שעה, להיות תמיד ליד כיור ולסחוב לכל מקום כמויות מטורפות של דברים בריח מנטה, זה שיקול) ;)

אורי 0

New member
פספסתי

במקור כותבים "בבוקר". והבנתי שמדובר בנטילה חד פעמית.

DarlingAdam

New member
השאלה היא...

למה שאני ארצה להפוך לזה? כלומר, מה המצע שלכם ואיזו סיבה יש לי לבחור בכדור הזה?

DarlingAdam

New member
לא, אבל,

לא ראיתי שום סיבה לזה בינתיים. בד"כ כשמציעים לך משהו, מנסים למכור לך משהו, מסבירים לך למה הוא יותר טוב ממה שיש לך עכשיו. תמכור לי בבקשה סטרייטיUת.

אורי 0

New member
למכור לך סטרייטיות

מכרתי לעצמי. הנה תביט בלינק למה שאני כתבתי ותבין למה.

DarlingAdam

New member
אבל זו ה"סטרייטיות" שלך,

ולא זו הכללית שהשאלה המקורית מתייחסת אליה. זו שהכדור ייתן *לי* ולא לך. טוב, לא חשוב.

אורי 0

New member
אני יכול לדבר אליך אישית

אבל זה יהיה אישי מדי לפורום. בכללי הכדור יחסוך לך את תחושת ה"חולצה שקטנה עליך בשני מספרים". את ההתמודדות עם ציפיות, חברה, הורים ושאר תסבוכות. את שינויי השמות וכו'...

DarlingAdam

New member
אני מסתדר..

והייתי רוצה שהחברה תיקח את הכדור הזה, ולא אני. אין לי בעיה עם עצמי - או יותר נכון, יש לי מספר בעיות אבל הן לא קשורות לנושא הזה - והציפיות, והחברה, וההורים, הם אולי אלה שצריכים להשתנות.

ליטל ו

New member
היית רוצה שהחברה

תהיה סטרייטית ולא-טרנסית? Well, you got your wish, man! ;) וכן, נכון, אגב.

לי שני

New member
בטח שכן

לחיות חיים רגילים שהגוף והנפש הולכים בקורלציה בלי צורך במלחמות ובפחדים . אני לוקחת 10 כדורים לפחות!

transman

New member
אני שונא תרד

וזה הכי טוב, כי אם הייתי אוהב תרד, הייתי אוכל, אבל זה איכס.

transman

New member
וחוץ מתרד,

אני רואה יתרון ברור לי כאדם להיות נטול רגישות, צרות, כאבים, תהיות ושאלות. אם יש כזה כדור, אקח מיד. אם אהיה סטרייט גמור מכל בחינה מינית, עדיין יהיו לי בעיות וקונפליקטים, אולי אפילו בגלל הסטרייטיות (לא ראיתי הרבה אנשים מהלכים על עננים 24/7). אפילו להיות גבר ונילי לבן זכר עשיר סטרייט בארה"ב זה לא ערובה לכלום. מה שכן, כל פרט מפרטי חיינו מעשיר אותם במידה מסוימת וגורע מהם. אז ספציפית יש דברים שמאמללים יותר או פחות. הייתי לוקח כדור שהיה הופך אותי לזכר (לא לאישה, בגלל ענין התרד לעיל, כלומר כי אני כבר כבול לעצמי הנוכחי) סטנדרטי.

למעלה