לא
דבר ראשון, הזהות שלי היא כל מה שאני יכול להיות, זו ההגדרה הכי קורבה שלי לקונפורמיות, שאני לא מנסה להיות משהו שאני לא ולהתנהג בצורה שהיא אקסצנטרית ולא טבעית\גמלונית. ועוד לסמם אותי במטרה להפוך לגמרי את ההתנהגות שלי? ממש שחיתות בנוסח התפוז המכני. דבר שני, זה מרכיב אחד מתוך מה שאני- ולמרות שזה רק מרכיב אחד, אני מאמין לשלכל דבר שאנו עושים יש השפעה כוללת עלינו. נאמר שאתה, אורי, לא היית חובב שירה. הרי זו לא רק השירה עצמה אלא גם הארועים שליוו אותך בזמן הקריאה, עולם הדימויים שלך, נקודת מבע, הדרך בה אתה מתקשר עם אנשים... זה לא מרכיב שאתה תלותי בו, אבל לעניות דעתי אם היית מוציא אותו, לא היית אותו אורי, ויכול להיות שהאורי האחר לא היה מגיע לשאול שאלות ולנבור, וזה היה פחות מעניין לך ולנו. זהות מגדר נחשבת אף על פי כן מרכיב שהוא טבוע עמוק באישיות שלנו, משפיעה על הדימוי העצמי שלנו, איך אחרים מגיבים אלינו וכו'. אני לא יודע אם זה נתון ככלל ואם זה משפיע על הרוב בעוצמה שווה או על כולם בעוצמות שונות, אבל זה שם, זה קיים, ולכל אחד יש.
בכולופן, האם אינך מרגיש שלהיות לא-סטרייט מגדרית נותן לך משהו? אני אנסה לחפש קצה חוט אצלך, יש קשר בין החיבור שלך לעולם הקווירי לבין היותך פמיניסט? גם זו תפיסת-עולם שלמה למשל. האם הייתי רוצה בכל זאת לנסות להיות משהו שהוא לא אני? בטח, הייתי נוצר את החווייה ליום יומיים או אפילו שבוע, וחוזר למצב הרגיל שלי כדי לעכל את החווייה. בחיים לא חשבתי שאני לא נורמטיבי בגלל שאני טרנס, לא יודע למה, לא רוצה להבין למה.