הנה תמונה חביבה שעשיתי היום

sigaliot

New member
הנה תמונה חביבה שעשיתי היום../images/Emo26.gif

היא בגודל 20*20 ולכן נכנסת לסורק... זו תמונה לחדר ילדים או תינוקות....אני מתכוונת להרביץ כמות של תמונות ולעשות חוג בית אצל חברה...

dili

New member
יפיפה!

אני מאוד אוהבת את ציורי הילדים שאת עושה, האם גם כאן מדובר בציור לפי קליפ ארט?

Iwab

New member
שגית, התמונות שלך מקסימות לדעתי !

אני מאד אוהבת אותם !!!! אפשר קצת פירוט לגבי החומרים והטכניקה ? באיזה צבעים את משתמשת.. ומה טכניקת הצביעה ? מעולם לא עסקתי בתחום...ובא לי קצת להתחיל. תודה מראש

popo11

New member
סגליות יקירתי זה פשוט מדהים

אני רוצה לראות עוד .... בבקשה ......

sigaliot

New member
תודה תודה...הנה הסבר...

הצבעים הם צבעי אקיליק רגילים לחלוטין...שם החברה XTC וגם חלק של PEBEO. הבד הוא קנבס מתוח על מסגרת מעץ....זהו...אני מציירת את מה שאני רוצה על הבד בעיפרון תחילה , מסמנת לי את המסגרות , בוחרת צבעים שמתאימים יחד לטעמי ופשוט צובעת מבלי לצאת מהקווים
בקרוב אסרוק עוד תמונה שסיימתי לפני חצי שעה , היא עדיין לחה אז ברגע שהיא תתייבש לחלוטין אני מעלה!

dorlim

New member
לפני כמה זמן אמרת שאת מורידה

דוגמאות מהאינרטנט - יש לך כתובות?

sigaliot

New member
לגבי אתרי קליפ ארט...

יש אלפים....פשוט לרשום בגוגל קליפ ארט ויפתחו אתרים אין סוף....דרך שם אני מגיעה לתמונות החמודות , כמובן אחרי חיפושים קדחתניים כי גם יש הרבה תמונות מגעילות.

av_i_va

New member
עם כישרון כזה......./images/Emo140.gif

מי יכול להתמודד עם כישרן כזה??? פשוט מדהים!!! את חייבת לעסוק בכך באופן מסחרי.

sigaliot

New member
תודה אביבוש...

אני מתה לעסוק בזה באופן יותר מסחרי אבל אם אני רוצה למכור למשל לחנויות אני חייבת לפתוח תיק במס הכנסה כי אף חנות לא תעבוד איתי בלי חשבוניות...אז זו בעיה... וככה להשיג קונים פוטנציאלים זה קשה.... אם יש לך רעיון איך לשווק אשמח לשמוע...

לילך1

New member
מסכימה עם אביבה....

את עושה דברים יפיפיים !!!!!!!!!!! תתחלי לחשוב צעד קדימה.....

לילך1

New member
וואו ../images/Emo12.gif

פשוט מושלם !!!!!!! אני מתה על העבודות שלך !!!!!!!!

למעלה