סיגלית עבודות מקסימות
ס סאני המצליחה New member 19/8/02 #22 אני בשוק ../images/Emo6.gif איזה יופייייייייייייי. זה גם פיתרון נהדר למי שגר בשכירות ולא יכול לצייר בחדר הילדים על הקירות. מ-ה-מ-םםםםםםםם אני הולכת לתת מתנה מצויירת כזו לאחיינית שלי. תודה על ההסבר. סאני.
אני בשוק ../images/Emo6.gif איזה יופייייייייייייי. זה גם פיתרון נהדר למי שגר בשכירות ולא יכול לצייר בחדר הילדים על הקירות. מ-ה-מ-םםםםםםםם אני הולכת לתת מתנה מצויירת כזו לאחיינית שלי. תודה על ההסבר. סאני.
2 2_be New member 20/8/02 #24 אני יודעת שאני חוזרת על עצמי..אבל.. זה מקסים .. גם אני אוהבת לצייר דברים דומים בד"כ על חתיכות עץ... את ממש נותנת לי חשק לעבור לקנווס על מסגרת
אני יודעת שאני חוזרת על עצמי..אבל.. זה מקסים .. גם אני אוהבת לצייר דברים דומים בד"כ על חתיכות עץ... את ממש נותנת לי חשק לעבור לקנווס על מסגרת
L Lela New member 20/8/02 #25 תמונות מקסימות... אני עכשיו יחפש באינטרנט ציורים יפים, ואעשה מהר, לפני שהנסיכה תצא מהבטן. האמת , שיש לי בבית שלוש מסגרות קנבס שמחכות לי כבר שבועיים שלשה, ועוד לא מצאתי זמן להתייחס אליהן!
תמונות מקסימות... אני עכשיו יחפש באינטרנט ציורים יפים, ואעשה מהר, לפני שהנסיכה תצא מהבטן. האמת , שיש לי בבית שלוש מסגרות קנבס שמחכות לי כבר שבועיים שלשה, ועוד לא מצאתי זמן להתייחס אליהן!