הנוער העובד והלומד הגיע לכיתות ד´

man15

New member
הנוער העובד והלומד הגיע לכיתות ד´

בבית הספר זבוטינסקי ... כל ילדי כיתות ד´ בבית ספר זבוטינסקי מוזמנים לבוא לפעולה ראשונה ... בתאריך 26.01.03 בשעה 17:30 במתנ"ס מאירהוף בגבעה ...

General Zod

New member
את מתעצבנת מכל דבר!

וזה מעיד על טיפשות גדולה מאוד משום שקשה לך להתמודד עם דברים בצורה רגועה ושקטה ואז את מתעצבנת כי את לא מבינה אותם וזה חבל, אני מציע טיפול של שעתיים שבועיות. אני בטוח שזה יעזור.

דבר ראשון...

אני ממש לא מתעצבנת מכל דבר..! האמת שממש לא קל לעצבן אותי. אתה לא יודע באיזו נימה אני אומרת את הדברים. זה אולי נראה לך כאילו אני עצבנית אבל תדע שאני ממש לא.. השטויות שאתם פולטים לא יצליחו לעצבן אותי גם עוד 100 שנים, אז שמור את המחשבות שלך לעצמך או מקסימום לחברים שלך. תהייה בטוח שאף אחד לא מעוניין לשמוע את "דברי החכמה" שלך, אז תחסוך את זה מאיתנו....

General Zod

New member
יש לי הצעה

תחזרי לכיתה ב´ ותלמדי איך כותבים. כי זה דבר ידוע לכל שכאשר מישהו כותב עם הרבה סימני קריאה (! - כדי שתדעי למה אני מתכוון) זה מעיד על צעקה או על "טון כתיבה גבוה" (אין דבר כזה אבל אני חושב שהבנת). דבר זה מעיד כל כמה דברים אך הדבר המרכזי שעליו הנ´ל מעיד זה על רוגז\עצבנות ומשום כך אני הסקתי כי את עצבנית. אם לא היית עצבנית לא היית צריכה לכתוב עם כל כך הרבה סמני קריאה. ישנה עוד תאוריה לכך. אולי חשבת שדבר זה יעורר את צומת לב הקוראים ובכך יקראו בכובד ראש את ההודעה שלך. לצערי דבר זה (כמו הקודם) גם ממעיט מערכך משום שזה מעיד על ביטחון עצמי נמוך מאוד. ישנו גם צד שלישי לזה. יכול להיות שאת סתם טיפשה שמצאה את הסימן הזה במקלדת והחלטת להשתמש בו.

General Zod

New member
למה מרגיז?

זה טוב שאת מתקנת ככה אנשים שמים לב לטעויות שלהם וידעו לתקן אותם בעתיד. "מכל מלמדי השכלתי" נ.ב. היו הרבה פעמים שתיקנת אותי על טעויות שעשיתי אבל הפעם זאת טעות של מהירות כתיבה.

SurfinGirl

New member
לא נמאס לכם..

קארינוש- אל תתעצבני, את יודעת למה הוא אומר לך את זה- הוא רוצה להראות לכולם שהטיפול הזה עזר לו. (למרות שזה לא נראה ככה.. אבל כל אחד והאשליה שלו..) אנחנו כולנו מקווים שגם חברים שלך שם. למרות שהם צריכים הרבה יותר משעתיים שבועיות...

General Zod

New member
למה את אומרת לי את זה??

את צריכה להגיד את זה לחברה שלך כי אם תשימי לב את תראי שהיא התחילה עם זה. אני הגבתי בציניות לגבי ההודעה של Man15, שהודיע שיש פעולה של הנוער העובד והלומד בבית ספר זבוטינסקי ואני הגבתי שאני בטוח בא. חברה שלך מנסה (כמו תמיד) להראות שהיא גם יודעת לכתוב הודעות ציניות (במטרה עלובה להראות שהוא לא טיפשה כמו שחושבים שהיא) וכתבה לי "שאני ללא ספק מתאים" (ממש החוכמה נוזלת ממנה כמו מים). אני, ברוב תמימותי, לא רציתי לעורר וויכוח אז נתתי לה הזדמנות לתקן את עצמה כששאלתי "למה את אומרת את זה?" אבל חברה שלך רוצה להראות כביכול את עליונותה, שבברור לא נמצאת אפילו באופק, ומשיבה לי שהתגובה שהשארתי מתאימה לילד בכיתה ד´. אז שלומית אני בטוח שאת עכשיו יודעת שחברה שלך התחילה עם זה, ואם אחרי כל זה לא הבנת אז רק אלוהים יכול לעזור לך ולחברה שלך, וגם זה בספק.

General Zod

New member
נכון

תמיד הייתה אי רציפות לוגית בדברים שלה, רק עכשיו ראית את זה?!

faith2

New member
בואו נפסיק כולנו לריב?

שאולי יהיה נעים יותר להיכנס לכאן?

General Zod

New member
תדברי עם חברה שלך

קארין התחילה להתגרות בי וככה התחיל הוויכוח. את ההוכחות את יכולה לקרוא בלינק שצירפתי.

למעלה