הנוער העובד והלומד הגיע לכיתות ד´

General Zod

New member
ת´אמת לא

ד´א כמה ברגע שכתבתי את ההודעה שעליה הגבת לא שעמם לי.

anava1

New member
שזה אומר...?

או שאני חסרת השכלה כי לא הבנתי מה כתבת.. אבל במקרה אני לא היחידה שלא הבינה אז...או שאתה פשוט לא יודע לנסח טוב את עצמך.. (אני בוחרת באפשרות ה-2)

man15

New member
אני חושב שכולכם מתאימים לבוא לפעולה

עם ההשכלה שלכם... אני בטוח תהיה אחלה פעולה ...

man15

New member
נ.ב. חשוב !!!!!! הפעולה נדחתה ל...

18:30 הילדים בזבונטיסקי כבר יודעים אבל אתם לא ?! כולם מוזמנים לבוא ...

faith2

New member
../images/Emo6.gif

אנשים אני חושבת שאתם צריכים להפנים מה שהוא אמר.... הגיע השעה להתבגר....אחריי הכל מי אמר שהחיים ארוכים?...חח

man15

New member
איזה פעולה הייתה !!! הפסדתם !!!

היו איזה 30 חניכים !!!!!!!!! ואני לא צוחק !!!!!!! נראה לי שניתן לומר שעכשיו הנוער העובד והלומד בבית שמש די שווים לצופים !!! ובוא נעשה חישוב קטן להוכחה: צופים 50 חניכים (לא יוע את התפלגות)... נוע"ל 42 בערך חניכים ... התפלגות: 4 מכיתה י´ 8 מכיתה ט´ 30 מכיתה ד´ !!!!! (אני בעצמי עדיין בשוק) ... הצופים תזהרו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי הנוער העובד והלומד בשטח !!!!!!!!!!

General Zod

New member
יפה יפה

הייתי בטוח שלא יבואו לכם חניכים אבל כנראה עשיתם עבודת פירסום טובה מאוד. ד´א נראה לי שאתה טועה כי לצופים יש יותר מ- 50 חניכים, אני אבדוק את זה וגם את ההתפלגות שלהם.

man15

New member
הם בעצמם אמרו לי את זה !!!

אמיר איזה אחד מיא´ אמר לי שהם עכשיו 50 חניכים ...

General Zod

New member
לא נכון

שאלתי עכשיו חבר שלי, שהוא מדריך בצופים, והוא אמר לי שיש להם בסביבות ה-40 חניכים. ככה שישחקתם אותה עם הפירסום כי עברתם את הצופים.

man15

New member
אני לא מאמין !!! ../images/Emo6.gif

טני בשוק אני בהלם אני ... באמת הצלחנו לעבור את הצופים ?! ?! ?! אני מת !!!

General Zod

New member
אל תמות עדיין

הצופים בזמן הקרוב ינהלו מסע פרסום ענק, וכשאני מתכוון לענק אני מתכוון ארצי. ככה שתרגע עד שתראה את תוצאות הפרסום שלהם. שמעתי שגם תנועת בית´ר גודלת גם בבית שמש.

man15

New member
אנחנו רוצים לעבור את בני עקביא ...

אבל אנחנו יודעים שהם די גדולים ... ואנחנו לא יודעים כמה הם במספר ...

למעלה