הנוער של היום

4th Season

New member
הנוער של היום

בסקר שנעשה לא מזמן בקרב תלמידי תיכון, נמצא כי רובם חושבים שאת "התקווה" כתב צביקה פיק. בסקר אחר, לא ידעו צעירים למקם ערים על מפת ישראל. היה גם סקר שמצא כי ילדי ישראל של היום לא יודעים ולא מכירים דמויות שהן בגדר מיתוס, כמו מאיר הר-ציון. הצעירים של היום הם פשוט בורים. הם חיים בעולם של "המורדים", MTV ושל מותגי אופנה ופנאי. הם שטחיים. הם אינם מתעניינים בהיסטוריה, במנהגים, במסורת, בציונות. זהו חלק נכבד נוסף בהידרדרות שלנו כעם. כישלון עצום של מערכת החינוך. זה מה שקורה כאשר מלמדים את שירת מחמוד דרוויש ומחנכים לפי ספרי היסטוריה פוסט-מודרניסטיים, שבהם מלחמת העצמאות מוצגת כנרטיב שבו אנחנו היינו הרבים והחזקים והערבים היו המעטים והחלשים. אני לא מתבייש לומר שזו אשמתם של שרי החינוך ממרצ, שרצו ליצור גרנד נרטיבים חדשים, ומה שיצא להם, זה תלמידים שלא יודעים מי היה הנשיא הראשון של ישראל, ואלו מדינות גובלות איתנו. אני יכול רק להניח שכשהחלוצים הציוניים הגיעו לארץ בתחילת המאה הקודמת, הם לא חשבו שכך ייראו צאצאיהם, ושהיהודים שחיו מאות שנים בגולה וחלמו על הארץ המובטחת, לא חלמו על המדינה שלנו כפי שהיא נראית היום. והיא נראית רע מאוד. פשוט בושה!

למי אכפת?

סתם סתם
אבל זה נשמע כאילו אתה בא בהאשמות אלינו.. ואנחנו לא בדיוק המקום לתלונות

Moranus

New member
נראה לי בשאלון ההוא

ששאלו מי כתב את התקווה אותם נוער שענה על השאלון פשוט ענה בזילזול ועשה ממנו טיפש. אני לא חושבת שאנשים עד כדי כך רדודים שיגידו שצביקה פיק כתב את ההמנון למרות שההמנון כתוב כבר למעלה מ100 שנים. זה הכל עניין של זלזול וחוסר יכולת לחשוב...וכן הנוער של היום זה מותגים ומורדים וכאלה...אבל לא כולם פה ושם יש כאלה "שפויים".

יש הרבה מאוד שפויים../images/Emo45.gif

והרבה מאוד טובים שידעו איך להנהיג את המדינה בעתיד אפילו יותר טוב מהמנהיגים של ימינו. בזה אני מאמין לפחות. למרות שכן הרבה באמת עם כל הקטע הזה והפוזות.

Matanhirsch

New member
אני יודע לענות על השאלות האלה...

חוץ ממאיר הר-ציון...מי זה???

Matanhirsch

New member
מה זה הג'ירפה הזאת?!?!?!

כל הודעה שלך אני רואה את זה..למה זה??

למעלה