הנוער של היום

זאת קצת הגזמה בחלק..

אנחנו לא עד כדי כך מפגרים שאנחנו לא יודעים מי גובל איתנו. בחייכם, עם כל האינתיפאדה זה בכלל בלתי אפשרי! ואת ההמנון כתב נפטלי (או נפתלי, אין לי שמץ איזו אות. אבל אל תאשימו אותי!) הרץ אימבר. ולא צביקה פיק. אם זה היה צביקה פיק היה לזה קצת יותר קצב, לא נראה לכם? חחחח ומאיר הר ציון באמת אין לי מושג... הכל אשמת משרד החינוך!!! ומישהו מוכן להגיד לי מה זה נרטיב?...

שטוית!!!

אף אחד לא בור...נכון, האמנם יודעים פחות דברים מהסוג הזה אבל זה גם דיי באשמת מערכת החינוך, למשל החטיבות שכשאני עברתי אותה היא לא משתווה בכלל לתיכון שהם הרבה יותר רציניים...סתם חלק מיותר שלא עושה את התפקיד שלו כמו שהוא נראה היום. באמת צריך לשנות פה משהו, דברים שלא דיברו עליהם בדו"ח דוברת אבל עם הביקורת שלך על הנוער אני בכלל לא מסכים לדבר כזה מוגזם למרות שיש פחות מוטיבציה. מה לעשות דורות משתנים! ובכלל המדינה שלנו נראית טוב מאוד...תסתכל לא רק על החלק הרע אלא גם על החלק הטוב של הנוער- החלק שהולך להיות שאפתן ולפתח את המדינה ולהנהיג אותה כמו שצריך. מסכים עם העובדה שעם שלא יודע את המורשת שלו וההיסטוריה שלו אין לו זכות קיום. חשוב שלא להביא את המדינה שלנו למצב כזה ואת הדורות הבאים ולהנחיל להם את המורשת היהודית ההיסטורית וגם של השנים האחרונות-"הקרובה והרחוקה יותר" בצורה מעמיקה וטובה יותר.

בדיוק. והמורים לא נותנים מוטיבציה

אנחנו לא אשמים ששיעורי היסטוריה עוברים כמו צב ורק ב
. זה המורים! אם הם היו עושים את השיעורים קצת יותר מעניינים כל הקטע של ההיסטוריה היה אחרת לגמרי

אבל מה הנוער של היום כן יודע../images/Emo70.gif

היום כל בני הנוער בארץ יודעים הרבה כמו את הזכויות שיש לנו למשל שההורים שלי ושלכם היו קטנים אם אבא היה מרביץ לילד שלו לאף אחד לא הייתה זכות להתערב אבל היום יש רשויות וקווי טלפון לייעוץ ויועצים בבצפר שמכניסים לנוער היום "יש לכם זכויות כמו לכל אחד" בני הנוער חיים בעולם של מותגים וכל הפאן והפינוקים כי זה העולם שנולדנו אליו ולזה הרגילו אותנו אין מה לעשות אבל אתה גם צודק מצד אחד אני רואה בת"א ב12 בלילה ילדות בנות 10 הולכות עם בנים בני 15 שאלוהים יודע מה הם עושים להם אני רואה פריקים מפחידים שישנים בפארקים אני רואה ערסים על סמים וגם ברמת אביב איפה שאני גר כמה שאומרים שהעשירים הכי מחונכים אצלנו יש הכי הרבה צרות ילדות מפונקות שבורחות מהבית היה לי חבר שהיה על סמים והוא בטיפול עכשיו וזה הנוער של היום המבוגרים לא מבינים אותנו אז אנחנו בורחים לעולם המותגים לעולם הוורוד שהטכנולוגיה והתעשיה והמדיה מציעות לנו תחיה עם זה .... מקווה שתפנים

4th Season

New member
בחור,

על סימני פיסוק שמעת? יופי, מה דעתך להשתמש בהם? עוד דוגמא לעילגות הנוער.

shiroosh999

New member
../images/Emo6.gif

חחח.... טוב! אז את/ה לא דוגמא לנוער של היום. תרגיש טוב עם עצמך, את חכם!

shiroosh999

New member
תראי...

גמני ואת לא משו דוגמא לנוער של היום, בכלל בפורום הזה אין הרבה מקום לנוער של היום.
כי אנחנו גמרשים אותו מכאן.

זאת גם לא הפעם הראשונה שמתלוננים

על זה. תמיד מתלוננים אבל אף פעם לא חושבים על הרבה דברים אחרים. למשל, רמת האנגלית של הנוער הישראלי היום. כשההורים שלנו היו ילדים הם לא ידעו כמעט כלום באנגלית, אבל אנחנו? עובדה, יש לנו הוכחות חיות של ילדים (שלא גרו בחו"ל) שמדברים אנגלית שוטפת בלי בעיה ויש להם אוצר מילים ענק. ומהטלויזיה למדנו עוד שפות. אני למשל למדתי ספרדית רק מכל התוכניות שמתלוננים היום. מכל הקטנטנות והמורדים אני יודעת היום לדבר ספרדית שוטף. ושהמבוגרים לא יגידו ש"היום הנוער כל הזמן מול הטלויזיה והמחשב, לא קוראים בכלל", כי אחרת איך הפורום הזה קיים? חוצמזה, שהמבוגרים יתחילו לחשוב על עצמם לפני שהם מתלוננים עלינו.. מאיפה הנוער לומד לעשן, להרביץ, לריב כל הזמן וכל זה? מהבית!

1Reebok

New member
נמאס לי כבר כוסעומו

רבאק, צאו מהחלום שלכם. את מי לעזאזל שאלתם שנתנו לכם כאלה תשובות מפגרות? נשבר לי כבר הזין ממכם. הסיבה היחידה שאתם באים בטענות לנוער זה כי הנוער מרוכז במוסד אחד, והרבה יותר קל להעביר לו את השאלונים האלה. אם תשאלו אנשים בני 40, 50, 60, 70, מי מהם יוכל להגיד מי היה הרצל? הא? מי? יגידו לכם שהוא היה אדם ציוני, יגידו לכם שהוא היה חוזה מדינת ישראל, ולא הרבה יגידו לכם שהוא היה מייסד הציונות המעשית ומכנס קונגרס באזל. וזה נעשה, על ידי חדשות ערוץ 3. הם שאלו שאלות כאלו אנשים ברחוב, אנשים מבוגרים, שלא יכלו להגיד שהקמת מדינה ישראל הוכרזה בתל-אביב, ולא בירושלים, שהשם של תל-אביב הוא תתרגום לעברית של שם הספר "אלטנוילנד". מעטים ספורים ידעו. אתם באים אליהם בטענות? מה גם, שאלה חיו בזמן כל המלחמות של ארץ ישראל, ואנחנו לא, אז מן הסתם שאנחנו לא נדע על שנים שבהן חלו מלחמות ומי היו הרמטכ"לים בזמן המלחמה, לא לימדו אותנו את זה ואנחנו לא זוכרים את זה. להמשיך? בכיף אני ממשיך. מאיפה אנחנו אמורים לדעת את זה כל? מהאוויר? אנחנו פשוט אמורים לדעת, נכון? מאיפה לעזאזל אתם חושבים שאנחנו צריכים לדעת את זה אם לא מלמדים אותנו את זה בבית הספר???!!! בכיתה ו' הייתי בכיתה היחידה שלמדה את מילות התקווה בעל פה, ואני קיבלתי 100 במבחן הזה, שהיה יוזמה של המורה בלבד. ומי אחראי על העובדה שלא מלמדים אותנו את זה? משרד החינוך, שמורכב מאנשים מבוגרים, ולא מבני נוער!!!!!!!!!! אתם רוצים להאשים מישהו על זה שהנוער "לא יודע שום דבר"??? תאשימו את עצמכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי כבר שמטילים הכל עלינו, נמאס כבר!!!!!! לסיום אני יכול רק להגיד שאין רוב של תלמידים שחושבים שצביקה פיק כתב את התקווה, ושהנתון הזה הוא שקר וכזב, בדיוק כמו העובדה שהנוער הוא שטחי וחי בעולם של המורדים, של MTV ושל מותגי אופנה ופנאי.

למעלה