הנושא החם: אסף רמון

orelie

New member
אני בשוק מתגובה כזו

מה זה מפריע נכון הוא הבן של... וכולנו כואבים - אז למה לא להחליף

זה לא מפריע לי שמזכירים את אסף רמון

מפריע רק ששאר החיילים לא יזכו לאיזכור, לדקת דומייה, ולאבל לאומי. הם יזכו לריבוע קטן בעמודים הפנימיים בעיתון, כי יש חיילים ששווים פחות.

orelie

New member
נכון . מן הסתם חייל אנונימי לא היה מקבל כזה צ

צומת לב אבל עדיין אנשים מספרים עליו, כותבים עליו, אם זה בעיתון ואם זה בבלוגיה אז המקרה הזה טיפס מעלה... לא קרה כלום זרום עם זה יעל

מה שרשמתי לא מדויק

לא מפריע לי שמזכירים את המקרה. מפריע שמגזימים ויוצאים מפרופורציות, מה שמדגיש שיש חללים ששוים יותר.

orelie

New member
זו פרשנות שלך

אישית כואב לי על כל ילד במדינת ישראל שנהרג אם זה כתוצאה מקטטה מטופשת ברחוב, או אם זה בצבא או תאונת דרכים העניין הוא איך כל אחד מתמודד עם הכאב הזה. בדיוק כמו שלא כתבתי רשומה על עניין אילן רמון, גם לא כתבתי על מקרים אחרים... אבל הכאב ישנו, והצער גם גדול

לא פרשנות שלי

רואים את זה בתקשורת, ובמה שראש הממשלה והנשיא אמרו. נכון שהמקרה מצער, אבל הגזימו.

אתה ממש מגזים

אף אלד לא אומר שהמוות שלו שווה יותר המקרה הזה נגע ביותר אנשים בגלל ההקשר ובגלל הטרגדיה שחוותה כבר משפחותו והפכה להיות חלק מההסטוריה של ישראל ברמה מסויימת כך שכן יש מקום לתת לאנשים להביע את מה שהם מרגישים

לא באתי בטענות אל האנשים

הזכרתי את התקשורת וראשי המדינה. הציבור כמובן מושפע מכך, כי המקרה מסוקר מכל זוית אפשרית ובכל אמצעי התקשורת. אתמול בערוץ הראשון אפילו השוו את המקרה לרצח רבין.

havlaz

New member
חשבון נפש לצנזורה ולקצין העיר

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1548885 מדוע הצנזורית חסמה בגופה במשך 5 שעות את הידיעה שחצי אינטרנט דיבר עליה? אם בכל מקרה רונה רמון גילתה על התאונה מהעיתונאים סביב ביתה. מדוע לקח לאנשי קצין העיר כל כך הרבה זמן להגיע אליה? מציע לקצינת נפגעים ראשית, הצנזורית, ראש אכ"א והרמטכ"ל מיד בסוף השבעה, למרות ההדממה והחופשה המרוכזת - להגיע לקריה ולעשות חושבים, על ההתנהלות המבישה, שפגעה ברונה, ויצרה מעמדות במדינה - אלה שיש להם קשרים וידעו כבר בשעה 3, ואלה שידעו רק ב-6 וחצי, כי הצנזורית צנזרה להם.

מעמדות במדינה באמת!

בין אלו שמסוגלים לשמור מידע לעצמם עד שהוא יתפרסם באופן רשמי, לבין אלו שחייבים לרוץ ולספר ידענו ראשונים. מאוד קל להאשים את הצנזורה, את קצינת נפגעים ראשית - רוצה להיות במקומם? רוצה לבצע את תפקידם?

אכן סיקור יתר מוגזם לחלוטין! + רשומה

הפעם אני נאלצת להסכים עם תושב חוץ, ואף כתבתי על זה כמה מילים בבלוג. אין שום סיבה להפוך את האירוע הזה, כואב ככל שיהיה, לאבל לאומי כפוי וצבוע. מנסים לגרום לנו לבכות בכוח עם אוסף קלישאות מצוצות. התקשורת איבדה פרופורציות לגמרי. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1548907

הטענות לא נכונות

הטייסים לא שווים, לא חשובים ולא איכותיים יותר מאף חייל אחר, כפי שהרשומה הזאת טוענת. הם לא ציוניים יותר ולא מסכנים את חייהם יותר מאחרים.

עופר D

New member
לצערינו, לפי הסטטיסטיקה

הם אכן מסכנים את חייהם יותר. אבל הילה מנופחת של יחסי ציבור ממשיכה לעודד אותם להמשיך בזה.

למעלה