הנושא המעצבן, חחח

Sababush

New member
הנושא המעצבן, חחח

אוקי, תגידו (בלי להתחיל לקלל והכל) איזה להקות/זמרים אתם ממש לא אוהבים, או אפילו שונאים? (אם יש כאלה) אם אפשר להגיד סיבה זה יהיה עוד יותר נחמד! רק אל תתחילו לקלל והכל, אני לא מעוניינת לגרום למריבות
אני יתחיל... אני לא אוהבת את בריטני ספירס, והאמת שהסיבה היחידה היא בגלל שהיא מקבלת יותר מדי תשומת לב לדעתי כשיש זמרות שלדעתי (ואני זוכרת, לדעתי) יותר מוכשרות ממנה ואני גם לא אוהבת את ווסטלייף, כי יצא לי לשמוע ולגלות בעצמי שהם כנראה לא הכי נחמדים בעולם במציאות (שוב פעם לדעתי) ואני גם לא אוהבת את השירים שלהם (כי הם משעממים אותי) אוקי, אני מבקשת שאף אחד מהמעריצים של הלהקות הנ"ל לא יהרוג אותי, חחח

אז ככה...

את לני קרביץ, אני לא ממש שונא אבל המוזיקה שלו לא מתחברת אלי, אני לא אוהב לשמוע אותו... את להקות הבנים למיניהם (חוץ מהבאקסטריט, הם דווקא בסדר לדעתי). שונא? את אנסטסיה...מ-ע-צ-ב-נ-ת אותי עם הצעקות שלה בכל שנייה מהשירים שהיא שרה (ע-לק קול יפה...גם אחיינית שלי בת השנה צועקת. אפילו יותר טוב ממנה).

mprb

New member
חחחחחח... אמיתי , הרגת אותי...

גם אני לא אוהבת את לני קרביץ!!! ואת מי אני ממש ממש ממש לא אוהבת- כריסטינה אגילירה!!! אני לא מסוגלת לשמוע אותה! או לראות אותה!

smgfan

New member
אני אוהבת כמעט את כולם, כמעט...

דבר ראשון- את אמינם אני לא סובלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני לא צריכה להסביר למה! את כריסטינה אגילרה אני גם לא כ"כ מחבבת- יש לה שירים נחמדים סה"כ, אבל גם לפני השינוי שלה ובעצם, מתחילת הקריירה שלה -ממש לא אהבתי אותה- לא התחברתי אליה פשוט- אני מעדיפה את בריטני בהרבה. ועוד זמר שלרוב שיריו אני לא מתחברת -רונאן קיטינג.

AndreaCorr ©

New member
אמיתי.... ../images/Emo168.gif

אתה צודק בהחלט לני קרביץ זה
להקות בנים... רובן
(גם לדעתי בקסטריט הכי נורמלים) ואנסטסיה....
!!! אני שונאת אותה!!! והרשימה עוד ארוכה.. זמרות מעצבנות כמו בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה אני גם לא סובלת את ביורק..היא מגעילה אותי סלין דיון גם קצת מעצבנת.. ו..כדאי שאני אפסיק עכשיו לא?

jerri

New member
כל הזמרים המשעממים או הפתאטיים.

תראי, את כריסטינה די חיבבתי אבל נסיונותיה הפתאטיים להבחר לזונת השנה הורידו את קרנה בעיני אם כי לאחרונה השיר מתחיל לגדול עליי, לו בריטני לא היתה ממחזרת את שיריה למוות אולי הייתי מחבב אותה, את מריה קארי חיבבתי בתקופה המוקדמת שלה אבל שיריה הנוכחיים האינפנטיליים (בהנחה שאפשר לכנות שיר את העובדה שהשירים שלה מורכבים מ90% ראפרים ו10% ממש שירה של מריה) מעצבנים, את אנסטסיה הצפרדעית מעולם לא סבלתי, כרגע נלי מסתמן כמי שעומד לעלות על עצביי, כל להקות הבנים למינהם מלבד ´בלו´ שפחות מעצבנים אותי, נלי פורטדו ז"ל נשנאה עליי דקה וחצי אחרי שהחלה לפתוח את לועה, הולי ואלאנס ראויה רק לעונש מוות, ג´סטין טימברלייק וזמירתו הקוקסינלית תוך כדי נסיון פאתטי לשכנע אותנו שהוא ראפר, דני מינוג האהבלה, כל להקות הרוק שהשתלטו על גלי האתר ועל MTV, כולל הותיקים הפאתטיים כמו בון זובי, ובעיקרון אני מתעב כל זוועה אמריקאית פאתטית שMTV מנסה לדחוף לנו על מנת לשכנע אותנו לקנות את תקליטיהם האיומים, כולל חיקוי האלאניס מוריסט הידוע בכינוי אבריל לאבין, ג´ניפר לופז שנואה עליי באופן אישי אך משום מה שירה הממוחזרים להפליא לא נמאסים עליי (באמת תופעה תמוהה), מישל בראנץ´ ופוזת ה´אני-זמרת-יוצרת-כותבת-את-השירים-שלי-בעצמי´ שלה עולה לי על העצבים אבל האחרון עם סנטנה דווקא חביב עליי, את שיריה של מדונה אני בדר"כ לא אוהב אבל מעריך את פועלה ואותה כפרפורמרית, היצור החד תאי דארן הייז, עם רובי וויליאמס אני מנהל (מלבד רומן על רקע מיני) מערכת אהבה-שנאה סבוכה, את פינק אני מתעב (ודווקא השיר האחרון שלה מצויין), כנ"ל את הבריטני ספירס של עולם הראפ - אמינם האדיוט, בלינק שמינק לינקין ובקיצור כל אלו שמתעללים בגיטרות שלהם ומעבירים את זמנם בלעשות קעקועים במקום להתקלח, זמרות מיוחדות ורגישות, את חניבעל לקטר של עולם המוזיקה מייקל ג´קסון, דיוויד או דוד או גואטה או איך שקוראים לו והיד עוד נטויה.

jerri

New member
אני מניח שאתה יוצר מנקודת הנחה שזה

פורום לזמרים פאתטיים או משעממים?

OldRedEyes

New member
אמינם

שונאת אותתתווווווווווווווו!!!!!!!! האמן הכי הבלתי נסבל שיש היום!

smgfan

New member
ל-jerri מה שאמרתי היה בצחוק כי

הרשימה שלך כ"כ ארוכה- ואתה חייב להודות שציינת הרבה מהזמרים שהכי שומעים ב-MTV ושהכי "הולכים" עכשיו. ואני בת.

jerri

New member
אה, סליחה. דווקא אני מאד אוהב את

קיילי, אטומיק קיטן (למרות שהאלבום שלהם נשמע כמו שיר אחד ארוך
), שוגבייבס, ונסה קרלטון, נורה ג´ונס ועוד כמה. באופן כללי מה שאותי הכי מעצבן זה פוזות או שירים שנשמעים כאילו יצאו מפס ייצור. סה"כ אני חושב שMTV אירופה מקדישים מעט מאד זמן לאמנים אירופאים ויותר מדי זמן לאמנים אמריקאים (שאותם אני פחות אוהב), אבל חלקית זה גם בגלל העובדה שלMTV יש המון MTVים מקומיים או מתמחים (שבעיני זו מגמה טובה, כי לערוץ כמו MTV BASE זה ממש עשה טוב) בכל זאת לדעתי הם משדרים מעט מדי פופ ויותר מדי רוק (זו דעתי האישית בכל אופן) וזה חבל.

Sababush

New member
צודק ב100%!!!!!!!!!!

הם מקדישים הרבה יותר מדי זמן ותשומת לב לזמרים אמריקאים ולא מספיק לאנגלים... בכלל, כמות האמנים הבריטים שמראים שם היא מאוד קטנה יחסית

RIP CURL1

New member
נכון לאנגלים הם לא מתייחסים הרבה

אני רואה MTV איטס ובאס ושם יש את השירים הכי יפים זה מעורבב גם אמריקה גם אנגליה וגם מה שבצד

yanivtr

New member
סליחה אבל איך אפשר לשנוא את פינק?!?

פשוט הייתי חייב להגיב, איך אפשר לשנוא את פינק לעזעזאל (בלי לפגוע באף אחד)

4667

New member
אני ממליץ לך לעבור פורום...

אולי למוסיקה הודית... כי בסך קטלת את ה-כל... מה נשאר? יהודית רביץ ? בע

למעלה