גם. (ואתה מוזמן לקרוא את תשובתי
לsmgfan). אני לא מאלו שמעקמים את פרצופם למול אמני פופ או שירי פופ וטוענים שזו מוזיקה "לא איכותית" ושכדאי לשמוע פינק פלויד או מטאל כי זה "איכותי". בעיני למשל, הקורס, כיוצרים של מוזיקה אירית, לא נופלים ברמתם מU2 ו'בייבי, וואן מור טיים' של בריטני או 'ברבי גירל' של אקווה הם יצירות מופת קטנות של פופ וככאלו יש לשפוט אותן (ולא למשל, מול החומה). מה גם שעיתונות הנוער כשאני הייתי נער, ושדרני הרדיו היו נוהגים לקטול ללא רחם את אלילי הפופ של התקופה (ג'ייסון דונובן, סנדרה, קיילי מינוג, דבי גיבסון וכו') וכבר אז זה לא מצא חן בעיני. אבל..... מכיוון שאני מתייחס בכבוד ל(כמעט) כל ז'אנר מוזיקלי בפני עצמו, אני לא מוכן לקבל זילזול בקהל היעד שלו (שזה בעקרון טינאייג'רים וצעירים) או ב'מוצר' הסופי. ובעיני לקחת פלייבק של אותו שיר, לשנות אותו טיפה, ולשיר עליו מילים אחרות - זה זלזול. להשתית את כל פרסומך ואת יחסי הציבור שלך על תקיפת אומן אחר, כמו למשל בריטני ספירס (אבריל לאבין למשל, בנתה את עצמה בארה"ב על תקיפה מאסיבית של בריטני בתקשורת) - זה לא רציני. אני גם ממש לא מבין את פוזת ה"אני כותב/ת את השירים שלי בעצמי". סליחה? ואם אותו אומן כותב שירים מחורבנים? זה הופך אותם לאיכותיים יותר? הרי אלביס מעולם לא כתב את שיריו בעצמו וראו לאן הוא הגיע היום. לו חלק מאמני הפופ היו משקיעים במוזיקה שלהם חצי ממה שהם משקיעים ביחסי הציבור, מצבנו היה טוב. (כמובן שכדי לעזור להם להשקיע כמה שיותר, MTV כערוץ שאמור להיות מחוייב לאירופה, צריך לתת לאמנים אירופאים חשיפה יותר גדולה).