הנושא המעצבן, חחח

RIP CURL1

New member
אתה אוהב מישהו בכלל???

אתה בטח אוהב את קיילי מינוג כי אותה לא רשמת

jerri

New member
גם. (ואתה מוזמן לקרוא את תשובתי

לsmgfan). אני לא מאלו שמעקמים את פרצופם למול אמני פופ או שירי פופ וטוענים שזו מוזיקה "לא איכותית" ושכדאי לשמוע פינק פלויד או מטאל כי זה "איכותי". בעיני למשל, הקורס, כיוצרים של מוזיקה אירית, לא נופלים ברמתם מU2 ו'בייבי, וואן מור טיים' של בריטני או 'ברבי גירל' של אקווה הם יצירות מופת קטנות של פופ וככאלו יש לשפוט אותן (ולא למשל, מול החומה). מה גם שעיתונות הנוער כשאני הייתי נער, ושדרני הרדיו היו נוהגים לקטול ללא רחם את אלילי הפופ של התקופה (ג'ייסון דונובן, סנדרה, קיילי מינוג, דבי גיבסון וכו') וכבר אז זה לא מצא חן בעיני. אבל..... מכיוון שאני מתייחס בכבוד ל(כמעט) כל ז'אנר מוזיקלי בפני עצמו, אני לא מוכן לקבל זילזול בקהל היעד שלו (שזה בעקרון טינאייג'רים וצעירים) או ב'מוצר' הסופי. ובעיני לקחת פלייבק של אותו שיר, לשנות אותו טיפה, ולשיר עליו מילים אחרות - זה זלזול. להשתית את כל פרסומך ואת יחסי הציבור שלך על תקיפת אומן אחר, כמו למשל בריטני ספירס (אבריל לאבין למשל, בנתה את עצמה בארה"ב על תקיפה מאסיבית של בריטני בתקשורת) - זה לא רציני. אני גם ממש לא מבין את פוזת ה"אני כותב/ת את השירים שלי בעצמי". סליחה? ואם אותו אומן כותב שירים מחורבנים? זה הופך אותם לאיכותיים יותר? הרי אלביס מעולם לא כתב את שיריו בעצמו וראו לאן הוא הגיע היום. לו חלק מאמני הפופ היו משקיעים במוזיקה שלהם חצי ממה שהם משקיעים ביחסי הציבור, מצבנו היה טוב. (כמובן שכדי לעזור להם להשקיע כמה שיותר, MTV כערוץ שאמור להיות מחוייב לאירופה, צריך לתת לאמנים אירופאים חשיפה יותר גדולה).

jerri

New member
מממ.. הקורס הם בין הלהקות החביבות

עליי, איפה בדיוק את רואה שהשמצתי אותם?
וזה לא השמצות אלא טעמי האישי, זכותו של כל אחד לא להסכים איתו כמובן, כמו שזכותי לא להסכים עם אחרים.

AndreaCorr ©

New member
סליחה. צודק ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

כשקראתי חשבתי שכתבת שהקורס לא נופלים ברמתם מבריטני ספירס ואקווה..

mprb

New member
שרון

אפילו אני בשעה כה מוקדמת שבקושי מצליחה לראות ´מקלדת מבינה שהוא לא השמץ את הקורס! מה שהוא אמר- "בעיני למשל, הקורס, כיוצרים של מוזיקה אירית, לא נופלים ברמתם מU2 " וכנראה שגם U2 חושבים ככה כי אחרת הם לא היו מופיעים איתם! (או לפחות בונו)

AndreaCorr ©

New member
גרררררררררר מירייי! ../images/Emo168.gif

שימי לב איך קראתי את זה: "בעיני למשל, הקורס, כיוצרים של מוזיקה אירית, לא נופלים ברמתם מU2 ו´בייבי, וואן מור טיים´ של בריטני או ´ברבי גירל´ של אקווה" איך זה נשמע? האאא?

mprb

New member
חחחחחח...

גם אני בהתחלה קראתי את זה ככה. אבל לא יכולתי להאמין שמישהו מזלזל הקורס וקראתי את זה שוב.

RIP CURL1

New member
אני שונא....

להקות בנים חוץ מבלו שיש להם שירים יפים גם לאחרים יש שירים נחמדים אבל אני שונא אותם אני שונא גם את פייתלס שירים מכוערים וגם את אואזיס ואת קולדפליי ואת טרוויס יש עוד אבל אותם הכי הרבה

מישהי

New member
אני לא אוהבת את..

אמינם...פשוט לא אוהבת את השירים שלו..וגם אותו לא משהו.. ו..גם לני קרביץ..(יש לו שירים משעממים..ומעצבנים) אני גם לא אוהבת הכי את קלי מינוג..

netk

New member
לג´רי

את מי אתה אוהב יא משעומם כמה כתבת. ותאמין לי כל השירים של פינק מצויינים, אל תהייה קמצן ותקנה את דיסק.

yanivtr

New member
אני שונא...

אני ממש שונא את אנסטסיה, איכסה היא ממש שרה מגעיל איך אפשר לאהוב אותה. אני לא שונא אבל לא אוהב במיוחד את קיילי מינוג, לני קרביץ גם אני לא ממש מחבב (שמתי לב שאף אחד לא מחבב אותו כאן
) ואני ממש ממש ממש לא אוהב את בלו, יש להם שירים יפים מודה, אבל תמיד שאני רואה את הקליפים שלהם הם ממש מעצבנים אותי, הם נראים כל כך פתטיים בקליפים.

Sababush

New member
חחחח

זה נכון לגבי בלו... חחח... מקווה שחברה שלי לא תראה את זה ותהרוג אותי, חחח אבל אני דווקא אוהבת כמה מהשירים של לני קרביץ... לא מהחדשים, מהישנים יותר שלו

Sababush

New member
חחחח

זה נכון לגבי בלו... חחח... מקווה שחברה שלי לא תראה את זה ותהרוג אותי, חחח אבל אני דווקא אוהבת כמה מהשירים של לני קרביץ... לא מהחדשים, מהישנים יותר שלו

dancing machine

New member
אני אוהבת את לני קרביץ

ואני מתנגדת לטעם של כל הפורום הזה בערך.... לכן אני שוקלת לפרוש מכאן לצמיתות.... חחחח

AndreaCorr ©

New member
דנסינג משין.. ../images/Emo168.gif

החתימה שלך.... לקוחה מאיזשהו שיר? כי זה פשוט מאוד מוכר לי

למעלה