הנושא לסוף השבוע הזה מחריד

TAINTED SAINT

New member
הנושא לסוף השבוע הזה מחריד ../images/Emo7.gif../images/Emo18.gif

אם אנחנו דנים באמונות טפלות,חושבני כי הגיע הזמן להביט למציאות בעינים ולראות לאלו מעשים מחרידים אמונות טפלות יכולות לגרום גם במאה שלנו... לא ארבה במלים,לצערי כל שכתוב בקישורים נכון... צר לי,אך גם לציניות שלי יש גבולות,וחוששני שלא אאחל הפעם "קריאה מהנה" http://www.snopes.com/inboxer/petition/babyrape.htm http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=25806 http://www.cindyloudale.com/rapeofanation.htm http://web.amnesty.org/web/ar2002.nsf/afr/south+africa!Open http://web.amnesty.org/report2003/Zaf-summary-eng TAINTED SAINT

עצוב

אומנם מצויין כי דיווחי מקרי האונס גבוהים באזור, אך הטענה הספציפית לגבי האמונה הטפלה אינה מוחלטת.

TAINTED SAINT

New member
קראי שוב,האמונה הטפלה היא הסיבה לכך ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

כתוב במפורש כי מעשי האונס של הילדות והתינוקות ממין נקבה נעשים בגלל האמונה כי כך ירפאו ממחלת האיידס. מעשי האונס מבוצעים עיי חולי איידס,האמונה מוזכרת שוב ושוב. "There is a myth in South Africa that having sex with a virgin will cure AIDS. The younger the virgin, the more potent the cure. This has led to an epidemic of rapes by infected males, with the correspondent infection of innocent kids. Many have died in these cruel rapes. Recently in Cape Town, a nine month old baby was raped by 6 men. The child abuse situation is now reaching catastrophic proportions and if we don't do something, then who will? " הדבקתי לכאן את אחת ההתיחסויות הישירות. וגם כאן: " -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Child-rape epidemic in South Africa Fueled by widespread belief that sex with virgin cures AIDS -------------------------------------------------------------------------------- Posted: December 26, 2001 1:00 a.m. Eastern By Anthony C. LoBaido © 2001 WorldNetDaily.com A bizarre belief among many African black men that sex with a virgin -- even a child or baby -- can cure HIV/AIDS is fueling what is already one of the highest child sexual exploitation rates in the world. According to the latest report by South Africa's Police Service, children are the victims of 41 percent of all rapes and attempted rapes reported in the country. Over 15 percent of all reported rapes are against children under 11, and another 26 percent against children 12-17. For the year 2000, some 58 children were raped or the victims of rape attempts in South Africa every single day. The trend is worsening. Babies as young as only a few months old are being raped almost daily. Many black South African men infected with AIDS erroneously believe that by having sex with a virgin -- even a baby -- they will be cured of AIDS or their HIV infection יקירתי,מה לא מובן ? TAINTED SAINT

Undetermined

אתר סנופס מסביר במפורש שהטענה לאמונה הטפלה הזו אינה בהכרח נכונה. אף אחד לא אנס תינוק או ילדים קטנים בגלל אמונה זו או אחרת, בבקשה לקרוא את כל העמוד.

כמו שכתבתי קודם בתגובותי...

יש המון דיווחים על מיקרי אונס בדרום אפריקה, אבל לא בגלל האמונה הטפלה הזו. תינוק בן שישה חודשים לא נאנס ע"י 6 אנשים על מנת שירפאו מאיידס. בסוף הכתבה בעברית מופיע כי אומנם הבחור אנס את התינוקת אך ללא קשר לאמונה הטפלה, אלא בגלל שרצה "לנקום" באמה בת ה-16, שהיתה חברתו ועזבה אותו".

רסקול

New member
קדוש

התופעה הנוראה הזו זכתה כבר לגילויים עיתונאיים בכל העולם ודבר לא משתנה. אחת הבעיות המרכזיות שהאיידס לא מצליח לעבור באפריקה אינה רק מחיר התרופות שברוני התרופות מפיקים מאפריקה, אלא גם האמונה הטפלה שמגע מיני עם אדם שלא קיים יחסי מין מרפא. אי אפשר להצדיק את התופעות הנוראות האלה, אפילו בשם הסובלנות התרבותית. [להזכירך שיש איזו נציגה מוסלמית לפרלמנט בבלגיה או משהו שהחליטה להגיע עם רעלה. עכשיו לך תאבק על זכות הנשים באיסלאם, כאזר האדיוטיות עצמן כולאות עצמן בכלא של מיעוט זכויות ואלימות נגדן. או כשהיה מאבק נגד מילת נשים במצתרים וגם בארץ, קמו כמה בהמות ממין נקבה חהסבירו לעולם הסובלני את ההתנשאות שלו בשם "פלורליזם"]. ראיתי סרט קשה מאוד של צלם שזכה בפרס וגם נהרג. שם התמונה "יחסית" סבירה, כוחות הממשלה נלחמים במורדים ובאותה הזדמנות גם תופסים ילדים קטנים ושולחים אותם לאיזה מחנה פליטים. היית צריך לראות את הילד בן ה- 13 שנתפס, מופשט מבגדיו באלימות על ידי איזו גורילת ענק, צורח בפחד נורא, משתין. אח"כ מראים אותו באיזה מחנה פליטים באלם מוחלט. כלומר, הילד הזה לא מדבר יותר. נגמרה לי האהדה לעולם השלישי האכזר. יש לי חבר ביולוג שאומר שהתחרות האכזרית ביותר היא בין בני אותו מין על משאבים. אני חושב שהאכזריות האנושית היא ללא גבולות, לפעמים גם ללא כל הצדקה.

יהודים אף פעם לא יעשו דבר כזה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

למה אנחנו העם הנבחר ואלוקים בחר אותנו מכל העמים
אחי אתה בטח שמעתה שמותר האדם מן הבהמה אז תראה איך הגויים עושים דברים שאפילו בהמות וחיות לא עושות
רסקול אחי לא הבנתי מה הקטע שלך עם ברית מילה לבנות למה אין להן אתה יודע יעני אבר איך אפשר למול אותן אח שלי
אני יש לי יום עמוס חב"לז היום אז יותר טוב שאני יעביר הילוך למה עוד מעט צריך ללכת לעזור עם הקניות
אבל יש לי סיפור חב"לז בשבילכם
לקחו אותנו ליום כף וביקרנו בפארק הקופים ליד בן שמן אחלה מקום בחיי
גורילות אין להם אבל לא נורא מה שהכי הדליק אותי היה שלט ליד המקום שבפנים היו קופים כאלו משונים שקוראים מקוקים בחיי שזה השם שלהם
אבל השלט גמר אותי חב"לז
העתקתי על הדף הסבר קצת ממימה שכתוב בשלט למה ידעתי שגם אותכם זה יקרע אז הנה מה שהעתקתי ואם אתם לא מאמינים תלכו לבקר שמה ותראו שאני לא משקר אותכם
אז הנה מה שהעתקתי למה לא הספקתי להעתיק את הכל למה המדריכה שלנו לא רצתה לחכות שאני יגמור
מקוק ברברי המקק הקרקעי ביותר חסר זנב ולכן יש הקוראים לו קוף אדם בעל כיסי לחיים מפותחים ובוהן נגדית פרוותו הסמיכה עוזרת לו לשרוד באזורים מושלגים חי בקבוצה מרובת זכרים המונה בין 10-30 זכרים עם מבנה חברתי מוגדר וזכר שליט אחלה קוף המקוק הזה אפילו שלא רצה לקחת ממני במבה כשהמדריכה לא הסתכלה אז נתנתי את הבמבה לקופי סנאי יעני קופים קטנים שדומים לסנאים אבל לא באמת סנאים על אמת מזה אהבו את הבמבה
שבת שלום

אבא גאה

New member
"הגויים" ?????

בתי הכלא מלאים יהודים שרצחו, גנבו, עשקו, היכו, דקרו, אנסו יהודים!!!! כאלה שאתה טוען שהם עם נבחר. ולמה אתה מאכיל קופים בבמבה? מילא שנורא בא לך להאכיל קופים, אז תביא מהבית אוכל שמתאים להם....

סויה 1

New member
מזעזע...

אונס של תינוקות... אז מה חדש? מאז ומתמיד ובכל התרבויות קידשו את "קרום הבתולים". החל מתרבויות רומי יוון וימי הביניים ועד ימינו (בחברות דתיות מסורתיות ושמרניות) ניתן כבוד רב ולעתים מעמד של קדושה,לקרום הבתולין. לאורך השנים התפתחו מיתוסים ואמונות טפלות על סגולותיהן של הבתולות. למשל:קשר קרוב עם בתולה יכול לחדש את כוח הגברא. לבתולות היכולת להרגיע סערות ולהשקיט סופות.דם הבתולין מרפא חוליים שונים...ועוד... בדת המוסלמית-מי שנכנס לגן העדן פוגש ב-70 בתולות המוכנות להנעים את זמנו במספר ימי הרמדאן.(שמור במיוחד לשאהידים המתאבדים). ומצד שני החשש ממיניות האישה מתבטאת בצורך לדכאה וזאת ע"י מינהג מילת האישה.(רסקול כבר הזכיר זאת) בימי הביניים הונהג "חוק הלילה הראשון", אשר העניק זכות לשליטים ופאודלים את הזכות לביתוק הבתולין של בנות האיכרים. גם ביהדות ישנה משמעות להיותה של בחורה בתולה.ובהלכה יש הבדלים בין אישה בתולה ללא בתולה. הבתולה שווה יותר ,והיא זכאית לסכום כסף גבוה יותר בכתובה לעומת הלא בתולה. אני מקווה שהגברים האנסים ה"גיבורים" כבר מתו.ואלה שעדיין בחיים ...ימותו לאט לאט וביסורים קשים.

TAINTED SAINT

New member
לצערי סויה....

האמונה הזאת הופכת לנפוצה יותר ויותר.... שמעתי עליה לראשונה לפני כחמש שנים,מאז המצב רק הולך ורע... האיידס ממשיך להתפשט באפריקה,והאמונה הזאת גורמת למאות ואלפי מעשי אונס מדי חודש...ומזמן שהיא נפוצה מחוץ לגבולות דרום אפריקה... "אני מקווה שהגברים האנסים ה"גיבורים" כבר מתו.ואלה שעדיין בחיים ...ימותו לאט לאט וביסורים קשים. ",כן,זאת תקוותו של כל אדם שפוי,אך למעשה המצב בדיוק הפוך... ממשלת דרום אפריקה עושה יותר מאמצים לטאטא את הנושא מתחת לשטיח מאשר להשקיע כסף ומשאבים להלחם בו בצורה יסודית, יש שם כיום מדיניות של הכחשה,מאוד מנוגדת לפרסומים של אמנסטי אינטרנשיונאל.... אני אישית מאמין לאמנסטי.... כל שתבקשי לו יהי... TAINTED SAINT

תודה קדוש ../images/Emo70.gif ידעתי שאתה לא תבאס ../images/Emo51.gif ../images/Emo70.gif

קראתי את מה שכתוב אחי פחד אלוהים הפרימיתיבים באפריקה
בחיי רסקול צודק שהוא לא מרחם עליהם למה אלה חיות אדם אלה
אפילו יותר גרועים מחיות
גועל נפש נשבע לכם
רסקול אחי אתה מה זה צודק שאתה לא שם קצוץ על האלו בעולם השלישי למה לא מגיע להם שירחמו עליהם אלו
תעשו טובה תעלו נושאים יותר שמחים למה זה גועל נפש ליקרוא על דברים כאלו וגם גורם לחלומות רעים חב"לז
אור-לי כפרה תעלי כמה נושאים יותר סבבה למה ניראה לי את מלאה בתיקווה את אל תבאסי
חייב לרוץ למה תכף אני יאחר ביי
מה זה עולם שלישי

orli997

New member
אלברט כפרה

אם אני אעלה נושאים פה ניראה לי כולכם תעברו לפורום פתח תיקוה מה זה עולם שלישי? טוב אני חושבת................. יש את העולם הזה ויש את העולם הבא.................... אז העולם השלישי בטח אחורי זה, לא?

TAINTED SAINT

New member
אור-לי נשמה,כנסי רגע בפנים לדיבור קטן...../images/Emo13.gif

יקירתי,אנא אל תתנשאי על אלברט שלנו....אנא...אחרת אני אתחיל לכתוב כאן תוך שמוש במילים שיגרמו לך להעביר שעות בחפוש משמעותן וההקשר ההגיוני בינהן... ואם מיאמוטו יחליט להצטרף לחגיגה....תצטרכי שבועיים מנוחה בבית מרגוע.... אל תאיימי יקירתי,תעלי נושאים כלבבך,לא ימצאו חן בעינינו,לא נגיב להם,אל תדאגי,אנחנו מתורגלים בנוהל הזה.... ממתין בקוצר רוח לראות מה תעלי.... TAINTED SAINT

למעלה