הנושא לסוף השבוע הזה מחריד

orli997

New member
????????????????????????????????

למה מיתנשאת? מאיפה הבאת את זה? הכפרה? כך הוא קרא לי וכך עניתי כפרות גם כן אמונה טפלה , מה נהיה פה ? טוב קיבלתי נונונו ראשון יקר וחביב שכמוך

TAINTED SAINT

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

זה לא היה נו נו נו,אפילו לא מתקרב לזה.... ועכשיו יקירתי תעלי כמה נושאים ונראה איך אנחנו מתמודדים.... [ואל תאמיני לכל השטויות על "הדדיות",ביננו,69 ממש לא תנוחה מומלצת...אף אחד מהמשתתפים לא נהנה כפי שצריך...את זה למדה אותי אחת מתלמידותי ביפן,ואת יודעת מה ? למרות שעסקתי והתעמקתי שנים רבות בתנוחה זאת,אף פעם לא חשבתי על כך לפני שהיא העלתה את הנושא...ומה שנכון נכון,התרכזות מוחלטת של כל אחד מבני הזוג בתורו בשותף\פה אכן מגביר את ההנאה עשרות מונים... תראי רק מה אפשר ללמוד בגיל 33 מדרדקית בת 19....] שלך TAINTED SAINT

orli997

New member
כל אחד והדיליי שלו../images/Emo67.gif

כשיהיה לי נושא מבטיחה להעלות כרגע אני קצת מבולבלת קצת ניסחפתי ברוח מלנכולית משהו אז אל תעכבו את עצמיכם ביגללי אני כבר מורגלת בנוהלים באהבה אור-לי

TAINTED SAINT

New member
אל תתני למלנכוליות לנצח,ויקירתי.....

אנו חסרי עכבות ומעצורים לחלוטין.... יש דבר שנוכל לסייע בו ?
יעזור ? כזה חזק וחם ומוחץ...תעצמי עינים ותדמיני.... לילה טוב
TAINTED SAINT

orli997

New member
כן יעזור../images/Emo24.gif

אם יש דבר שיכול להעכיר את רוחי זה המחשבה שדברים שאמרתי או כתבתי יפגעו במישהו, לילה טוב

TAINTED SAINT

New member
הסירי דאגה מ../images/Emo23.gifך,לא פגעת באיש ../images/Emo70.gif

בוקר טוב
וכי אינך יודעת כי פורום שרוט עד למאוד הפורום שלנו
יש לנו כאן נעלבת סדרתית אחת,אנא אל תתחילי להיות העכורה הסדרתית שלנו. אוהבים אותך כאן כולנו,ומחבקים אותך בחום ובאהבה מרובה
שיהיה לך יום נהדר
והתקבלת כאן כבת משפחה שאבדה לנו לאחר ונחטפה בילדותה עיי חבורת צוענים שניסו למוכרה לזמרת מפורסמת וחובבת קבלה... ועכשיו לחייך
יופי
TAINTED SAINT

orli997

New member
טוב../images/Emo24.gif

רגיש אתה, תיזהר........... אני אלופה במניפולציות זה המיקצוע שלי, למדתי אותן על בשרי עשרות שנים ומריגשי תהומי הפכתי זאת למקצוע מדופלם
תרומתי הצנוע לעולם כניראה, מחייכת תמיד באהבה אור-לי

TAINTED SAINT

New member
"אני אלופה במניפולציות זה המיקצוע שלי" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יקירתי.... וכי לא למדוך שלא מאיימים על יונה ביין
מת עלייך
TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
אור-לי, רגע,רבנו בכלל ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

האיעלמא

New member
מי שלא תהיי...

בס"ד את פשוט מזעזעת! אם את אפילו מנסה לרמוז שיש משהו חולני במידה אפילו מרמזת, ביהדות - לבין מה שהרגע קראתי בכתביות המחרידות הללו. איך את משווה עם כל כך נאור ומדהים כמו היהודים לברברים הללו שכל האמונות שלהם מבוססות על כישופים ואמונות תפלות. כנראה שיש לך חסך עמוק ביותר בכל הנוגע למוצאך או שבמשפחתך קיימת חוסר בקיאות והכחשה בנוגע לשורשים היהודים מה שהוביל אותך למסקנות שאליהן הגעת היום. אני מתביישת בעם שכזה שבמילניום שבו הכל יודעים ומודעים (כולל הדאלי-למה) לבהירות והנכונות של דת היהדות מעל לכל דתות הסתם המתחקות אחרינו, עדיין מתעקשים אחינו, בני עמנו להתפס לבלבולי מוח ולהתחמקות משושלת כל כך נפלאה שמאירה את עיני העולם כולו בתורתה. טוב, אני לא אלאה את עצמי בכתיבת תגובה שספק אם יצא לך בכלל לקרוא, אבל למי שלא יהיה שקורא כרגע את תגובתי, לכו תלמדו קצת על המקור שלכם ואחר כך אם תמשיכו להראות בורות, לפחות תדעו ביניכם לבין עצמכם את האמת. והרי הכי חשוב זה שבנאדם יהיה נאמן לעצמו, לא?!. בכל אופן, קראתי לא מזמן כתבה שגורסת כי האדם שנלחם על עקרון מסויים ביתר תקיפות הוא לרוב זה אשר יודע הכי פחות באותו עניין. נראה לי שאכן אותה מסקנה תואמת להלך הרוח הרווח בפורום הלה. אני בכל אמשיך לשוטט ולתקן את השוטים שביניכם בתקווה שגם אתם תזכו להיוושע ולצאת מתוך החושך הפנימי שאופף את חייכם מלהגיע אל נקודת ההלשמה העצמית והאושר האינסופי.

orli997

New member
../images/Emo12.gif

חשוכים שכמותכם ידעתי שמשהו חשוד בפורום הזה

TAINTED SAINT

New member
רק שיהיה ברור ללא כל ספק ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זאת הפעם הראשונה שהיצורה הזאת כותבת כאן בפורום
היא לא נמנת על הכותבים הקבועים,או אלו המגיבים כאן מזמן לזמן. לפי בדיקת העולם שלה [הכרטיס האישי בתפוז],היא נרשמה בפברואר,וזאת הפעם הראשונה שכתבה בתפוז
לפי הכתוב שם היא בכלל גרה בחו"ל,אחלה ציונות....לחיות שם,ולהטיף לנו כאן.... שתחזור...אני ממתין לכך בכליון עינים,וללא חומר סיכה...
ואיתך אור-לי אני בכלל ברוגז
TAINTED SAINT

למעלה