מי שלא תהיי...
בס"ד את פשוט מזעזעת! אם את אפילו מנסה לרמוז שיש משהו חולני במידה אפילו מרמזת, ביהדות - לבין מה שהרגע קראתי בכתביות המחרידות הללו. איך את משווה עם כל כך נאור ומדהים כמו היהודים לברברים הללו שכל האמונות שלהם מבוססות על כישופים ואמונות תפלות. כנראה שיש לך חסך עמוק ביותר בכל הנוגע למוצאך או שבמשפחתך קיימת חוסר בקיאות והכחשה בנוגע לשורשים היהודים מה שהוביל אותך למסקנות שאליהן הגעת היום. אני מתביישת בעם שכזה שבמילניום שבו הכל יודעים ומודעים (כולל הדאלי-למה) לבהירות והנכונות של דת היהדות מעל לכל דתות הסתם המתחקות אחרינו, עדיין מתעקשים אחינו, בני עמנו להתפס לבלבולי מוח ולהתחמקות משושלת כל כך נפלאה שמאירה את עיני העולם כולו בתורתה. טוב, אני לא אלאה את עצמי בכתיבת תגובה שספק אם יצא לך בכלל לקרוא, אבל למי שלא יהיה שקורא כרגע את תגובתי, לכו תלמדו קצת על המקור שלכם ואחר כך אם תמשיכו להראות בורות, לפחות תדעו ביניכם לבין עצמכם את האמת. והרי הכי חשוב זה שבנאדם יהיה נאמן לעצמו, לא?!. בכל אופן, קראתי לא מזמן כתבה שגורסת כי האדם שנלחם על עקרון מסויים ביתר תקיפות הוא לרוב זה אשר יודע הכי פחות באותו עניין. נראה לי שאכן אותה מסקנה תואמת להלך הרוח הרווח בפורום הלה. אני בכל אמשיך לשוטט ולתקן את השוטים שביניכם בתקווה שגם אתם תזכו להיוושע ולצאת מתוך החושך הפנימי שאופף את חייכם מלהגיע אל נקודת ההלשמה העצמית והאושר האינסופי.