הנושא: מפגש פורום

ויימס

New member
הנושא: מפגש פורום

התאריך: 29.10.04 שעה: 11:00 מקום: המחסנים של סטימצקי (בשביל המבצע) ואחר כך נסיעה מאורגנת לבית של קרניאלה (בשביל soul music). הערות: יש להביא כל פריט מעניין שאתם חושבים שיהיה רלוונטי. מי שמתכנן להגיע, שיכתוב כאן את שמו ויעביר לי במסרים את הפלאפון שלו. (
לעזאזל! אני מוציאה צווים בלי לשים לב!!! יותר מדי זמן במשרד... שמישהו יציל אותי...) מי בעד?
מי נגד?
מי נמנע?

Maladict

New member
אני אני אני אני בעד!!!!!

אבל אולי נפגש יותר מוקדם? נגיד ב-10 כי יום שישי והכל... איפה זה המחסנים של סטימצקי? איפה הבית של קניאלה?

sapirit14

New member
נראה לי שבצער רב וביגון קודר

אני נמנעת. אבל אני לא עצובה! קניתי את מונסטרוס רג'ימנט! הא! שלא תגידו שאני לא קוראת באנגלית!

ויימס

New member
אאאאאאאג! לעזאזל!

שכחתי את כל ילדי הביצפר הצעירים והפעורים!!! נו, מה נעשה עכשיו??? אולי נדחה את המפגש ליום שישי בחנוכה? זה ייתן לנו הרבה זמן להתכונן פיזית, נפשית, מנטלית...

sapirit14

New member
לא כל ילדי הבצפר...

gdil ואני, לדוגמא, ל א לומדים יום שישי. האהאהאהאההאהא!!!

Gdil

New member
אוף../images/Emo4.gif, אני רציתי לכתוב את זה.

בכל זאת, מוהאהאהאהאה. ואני גם לא בבי"ס בימי שני! ארבעה ימי לימודים סדירים בשבוע.

מ א ג ר ט

New member
איפה אתם לומדים

ואכן, יש לי את החברים האלו שעברו לבתי ספר מקצועיים, אלו שלא לומדים בימ שישי. זה משגע אותי, כיח בימי שישי אני מסיימת ב3.

מ א ג ר ט

New member
מה ניסויי בו

בקיצר מה אתם לומדים חוץ מהיסטוריה ואנגלית. משהו מעניין? איפה זה?

Gdil

New member
לא, היא לא מעודכנת.

הוא כבר לא ניסויי. הוא היה שנה שעברה וכמה שנים לפני כן. עכשיו הוא בי"ס רגיל.

sapirit14

New member
אהמ, משגב הוא לא בית ספר רגיל

או לפחות התלמידים לא. הכל שם קצת מסובב, לפי איך שאני רואה את זה. אה ו-gdil מזל טוב יש לך יום הולדת מחר! (אלא אם כן אני טועה)

למעלה