הממ
מדהים שמזמינים אלי, לביתי המבולגן (דירת חדר וחצי מבולגנת כמו שכל אחד היה רוצה שהחדר שלו יהיה בבית הוריו, רק שההורים לא מרשים לכם שהחדר יהיה
כל כך מבולגן וצועקים עליכם לסדר אותו) בלי להתיעץ עמי, האם (אולי, במקרה) יש לי משו ביום שישי 29.10 ועוד בלי לברך אותי מזל טוב על יום הולדתי מאתמול! וחוצמזה אני מעדיפה לשים את Wyrd Sisters בפעם הראשונה (כי לא קראתי את סול מיוזיק ואני לא רוצה להרוס) ולשמור למפגש אחרי זה את סול מיוזיק. וחוצמזה לכל מי שלא הבין את רעיון מחסני סטימצקי וה
מבצע, שפשוט יקליק על המילה
מבצע, שאני כותבת כאן הרבה (
מבצע) ובכוונה (
מבצע) ויבין, שיש לו בדיוק ששה ימים נוספים להנות מה
מבצע שאומר - 30 אחוז הנחה על הספרים באנגלית (דהיינו 56 ש"ח פחות 30 אחוז שווה 39.20 לספר) ואם אתם באים עוד עם ויימס או דבירינסווינד החיילים הממושמעים, תקבלו על זה הנחה נוספת של 15% ב
מבצע, וזה יצא 33.30 לספר. בהנחה (די מלומדת, אגב) שיש להם במחסנים את
כל ספרי הסדרה באנגלית, פרט ל SMALL GODS, זה אומר שתוכלו להשלים את האוסף שלכם, די בקלות. אגב, למי שלא אכפת שהכריכה תהיה קצת מקווצ'נת, יש להם ספרים שיש עליהם מדבקת "פגום" (שלא יוצאים מהמחסן לחנויות) ואלה נמכרים ב 40% הנחה. ככה שלמשל את NIGHTWATCH תוכלו להשיג בהוצאת קורגי במחיר ממש מצחיק (פחות מ 30 שקלים). האם עכשיו הבנתם למה כדאי שזה יהיה ה-ש-ב-ו-ע ומי שיפסיד יפסיד? האם עכשיו הבנתם למה הבהילות והלחץ בלהגיע למחסנים עד ה 29 לחודש? האם עכשיו תשרשרו לי צרור ברכות ליום הולדתי שהיה אתמול?