הנושא: מפגש פורום

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

יותר מרשים באנגלית: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! אני לא בביה"ס אבל יש לי סדנא סופר מולטי פולי וכו וכו חשובה שלא ניתן לפספס וזה עד 1400 אני בחיים לא אספיק!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל שבוע חוץ מהשבוע הזה! חוצמזה איפה המחסנים? פללללללללללללללללללללללללללללללללליז תדחו

הממ

מדהים שמזמינים אלי, לביתי המבולגן (דירת חדר וחצי מבולגנת כמו שכל אחד היה רוצה שהחדר שלו יהיה בבית הוריו, רק שההורים לא מרשים לכם שהחדר יהיה כל כך מבולגן וצועקים עליכם לסדר אותו) בלי להתיעץ עמי, האם (אולי, במקרה) יש לי משו ביום שישי 29.10 ועוד בלי לברך אותי מזל טוב על יום הולדתי מאתמול! וחוצמזה אני מעדיפה לשים את Wyrd Sisters בפעם הראשונה (כי לא קראתי את סול מיוזיק ואני לא רוצה להרוס) ולשמור למפגש אחרי זה את סול מיוזיק. וחוצמזה לכל מי שלא הבין את רעיון מחסני סטימצקי והמבצע, שפשוט יקליק על המילה מבצע, שאני כותבת כאן הרבה (מבצע) ובכוונה (מבצע) ויבין, שיש לו בדיוק ששה ימים נוספים להנות מהמבצע שאומר - 30 אחוז הנחה על הספרים באנגלית (דהיינו 56 ש"ח פחות 30 אחוז שווה 39.20 לספר) ואם אתם באים עוד עם ויימס או דבירינסווינד החיילים הממושמעים, תקבלו על זה הנחה נוספת של 15% במבצע, וזה יצא 33.30 לספר. בהנחה (די מלומדת, אגב) שיש להם במחסנים את כל ספרי הסדרה באנגלית, פרט ל SMALL GODS, זה אומר שתוכלו להשלים את האוסף שלכם, די בקלות. אגב, למי שלא אכפת שהכריכה תהיה קצת מקווצ'נת, יש להם ספרים שיש עליהם מדבקת "פגום" (שלא יוצאים מהמחסן לחנויות) ואלה נמכרים ב 40% הנחה. ככה שלמשל את NIGHTWATCH תוכלו להשיג בהוצאת קורגי במחיר ממש מצחיק (פחות מ 30 שקלים). האם עכשיו הבנתם למה כדאי שזה יהיה ה-ש-ב-ו-ע ומי שיפסיד יפסיד? האם עכשיו הבנתם למה הבהילות והלחץ בלהגיע למחסנים עד ה 29 לחודש? האם עכשיו תשרשרו לי צרור ברכות ליום הולדתי שהיה אתמול?

ויימס

New member
בסדר, הבנתי. צודקת.

בחזרה לתוכנית א'. נתגנב אל המחנה שלהם לפני הזריחה ונשרוף להם את מלאי אגוזי הקוקוס. איפ! תוכנית א' לא נכונה! מי שרוצה להיפגש ביום שישי שיגיד. אני אהיה שם, וקרניאלה תהיה שם. ...and you were there, and you were there איפ! פלאשבק לא נכון! צריך לבקש ממך רשות כדי לבוא אליך הביתה?!
פיית הטאקט סבלה מהתקפת שילשול כשאני נולדתי. בכל אופן, נעשה את ההקרנות במפגש הבא, שיהיה בחנוכה, ואולי אפילו נדליק נרות! כן! ואחר כך אפשר לבקר את הבסיס שלי, זה ממש קרוב! ...לא! אה, ומזל טוב, אהם, כן.

מה ה מצב

New member
מזל-טוב!

אני בדרך כלל לומדת ביום שישי אבל לא השבוע כי ביום חמישי אני חוזרת מטיול שנתי באילת אז יש חופש!

Maladict

New member
מזל טוב!!!!!!!!

עד מאה ועשרים!!!!!!! הרבה עושר ואושר והמון פראצ'ט!!!!!!! פיתות וקפה ולואיס!!!!!!!!!

ויימס

New member
במפגש האמיתי, המפגש המפגשי.

יום שישי הזה זו רק... התכנסות רעים. סמי-מפגש שכזה.

הממ

אני צריכה לבקר שם בכל מקרה, להחליף את שני הספרים שהזמנתי בדואר. משהו מפגר - הזמנתי דרך האתר שלהם את NIGHTWATCH ואת THIEF OF TIME וקיבלתי את שניהם... בהוצאת HARPER COLLINS !!! חוצפה! (ויש להם שם בהוצאת קורגי!) אז אני חייבת להגיע עוד השבוע להחליף. השאלה היא אם אפשר להקדים במקצת... אני צריכה להיות במכללת ר"ג ב 11...

Greebo

New member
אני ינסה להגיע...

אבל זה פשוט יוצר יומיים לפני הגיוס שלי >.>

Athaclena

New member
אני לא יודעת אם אני יכולה...

שבת נכנסת ממש מוקדם עכשיו. ואני מעדיפה לבוא למפגש בחנוכה (חנוכה
!). אני אלך לסטימצקי ערב אחד, אולי אפילו למחסן. אני רוצה, באמת!

גולולולולו - עוד יומיים למבצע!

בעצם עוד שלושה. רביעי, חמישי, ושישי, וזהו, נגמר. מי בא? מי לא? מתי אתם רוצים לגשת? מתי לא? מי אוהב את לואיס?

קניתים לי את כל הספרים!!!

הייתי שם היום היה רק את: מונסטרוס רג'ימנט (די אין לי כח לאלט שיפט) גואינג פוסטל הפיל החמישי הוגפאת'ר, פייט אוף קליי, מן את ארמס, וויטש אברוד מורט ואיקוול רייטס. ואני רציתי לקנות את השנים הראשוןנים שאין לי, (הלוותי) מה שמצאתי ומתאים לסדר זה פיירמידס וסורסריי פגומים (קרע ועמוד לא מחובר). אז קניתי זה עוד 10 אחוז הנחה, בנוסף לאלו יש המון המון ספרי פנטסיה אחרים: אמבר, אלו של הוצאת טור ופורגוטן רילמס ורומח הדרקון ועוד. הייתי שם שעתיים! גוד!

גולולולולולולו - נכון מדליק?

ערימות של ספרי פראצ'ט... אתה הולך לטור של הספרים ומגלה ערימות על ערימות... פיט אוף קליי היה לו בהוצ' קורגי? כשאני הייתי היה אותו רק בהרפר-קולינז. ואם אינני טועה יש להם שם גם את נייט ווטש פגום... ורק כדי להיות בטוחה - הית בין 16 ל 20 אחה"צ, במחסן, קומה שניה, כן? לא בחנות הרגילה שפתוחה עד 15:00...

ויימס

New member
טוב, אם, שכחו מזה.

אתם תקנו ספרים בסטימצקי, אני אהיה על מדים באותו הרגע. אמרתי מספיק, לא? (פורצת בבכי שובר לב) כן, התגברתי על זה עכשיו...

למעלה