הנחשיה ז"ל בכושי.

tesnake

New member
הנחשיה ז"ל בכושי.

אני עדיין כואב את חסרונם של בעלי החיים שנספו בשריפה הנוראית, בעלי חיים שראיתי אותם כשלי. היו כאלה שהכירו אותם והיו כאלה שלא. לכל אחד מהם יש סיפור מעניין וארוך, כדי להקיף את כולם אצתרך שבוע(עם מהירות ההדפסה שלי שבועיים..) לכן יהיו רק תמונות ומעט הסברים, לכשיהיו שאלות, ייענו. יש לציין שאלו תמונות לא ממש טובות של חלק מבע"ח שהיו בנחשיה, השאר נשרפו ונמחקו בפירמוט לא מוצלח של המחשב. יונתן יוכל להוסיף פרטים , וכל מי שירצה מוזמן. נתחיל כמובן בנחש הדו ראשי, הגיע בתור בייבי ב2001 מבוב קלרק שקנה אותו ממישהו אחר כנראה. הם היו תאומיס סיאמיים של קינג קלי' לבקן. אם היו אנשים העוסקים במדעי ההתנהגות של נחשים, הם היו חוגגים עם הנחש הזה...בכמה כושי קנה אותו? אולי יונתן יזכור..

tesnake

New member
מתנשל

הנחש הזה היה מתנשל פעם ב30- 40 יום. כמעט פעם בחודש בדיוק, לפעמים הוא היה ממש מדייק, פעם ב31 יום!

aaalmoggg

New member
זה צב נדיר ביופיו וצורתו

הצבים האלו חיים עדיין או מתו?

tesnake

New member
"סוזנה" המרושתת הגדולה הייתה בסביבות ה7 מטר

פה היא הטילה כ80 ביצים, כולן היו לא פוריות.שנתיים לפני התמונה הזו בקעו 3 פיתונים מתטולה דומה. הנחשה הזו נמכרה לכושי משום שהייתה "שרופה" אצל בוב קלרק מבחינת רבייה.אומר: התחילו להרבות אותה מוקדם מידי והרבה מידי. אני צודק יונתן?

יכול להיות שאתה צודק בנוגע ל"שרופה"

אבל אני לא שמעתי את זה קודם. אני נוטה לחשוב שהנחשה נמכרה משתי סיבות עיקריות: 1. בוב אמר לי שהוא לא נוטה להרבות נחשים בגודל הזה ומבחינתו הם כבר עשו את העבודה (אני מניח שגם בלי הרביה הן ישקיעו יותר אנרגיה לגדילה ופחות לרביה..). 2. המחיר שהוא קיבל עליה הצדיק לוותר על ההטלות שלה במקרה וכן היו כאלו, מה גם שהיא לא הייתה "הטרו" לכלום דבר שהוא הכרחי בשוק המרושתים של היום.... אני חושב שאפילו יש לי תמונה שלה שצולמה בארה"ב בשנת בקיץ 2000, אבל אין לי סורק בכדי להעלות אותה כאן.

tesnake

New member
אחד התייגרים הזכרים אוכל.

זה סדק לי את עצם השוק...

tesnake

New member
איגואנות זווג נגמר..

אחרי שנתיים ומשהו של עבודה קשה, בקעו לי שלוש איגואנות קטנות. אין לי תמונה שלהן..

למעלה