הנחשיה ז"ל בכושי.

omer356

New member
שלום איתי

אחלה תמונות. אבל למיטב זכרוני בפעם האחרונה שהייתי בפונדק לא היו לבני גרון ושחורי גרון בטרריום הגדול. לאן הם הלכו? מה עם הסוואנה(או אולי כוח אבן אני לא זוכר) שהיה לכם שם? גם הוא מת?

tesnake

New member
כן אתה זוכר נכון.

"הסואנה" היה כוח לבן צואר שהיה ביחד עם כוח שחור צואר. שניהם מתו בהפרש של כמה חודשים אחד מהשני. כוח שחור צואר אחר שחי בכלוב אחר חי עד הדליקה..

omer356

New member
לא..

"הסווואנה"(או השחור צוואר) שאני דיברתי עליו היה בטרריום פינתי ממש צמוד לטגו הארגנטינאי ויש את השחור צואר ולבן צואר שהיו בטרריום העגול במרכז החדר.. מה הסיבה למותם?

tesnake

New member
יונתן ענה לך על חלק מהשאלה

בקשר לנסיבת מותם: השחור גרון מת מהתחשמלות ביום גשום, היהתה נקודת חשמל של התאורה מטר מעל לכלוב, בגשם מים חדרו מלמעלה ממש זרמו למטה הכוח היה במים באותה עת..טרגי. הכוח לבן גרון מת מסיבות שלא ממש ברורות לי., היתה איזו בעיה ,כנראה חיידקית, שתקפה את חלק מהלטאות הגדולות בפונדק. מכולן נלקחו ביופסיות, כולן צולמו ,נלקחו משטחי תרבית, ורגישות נבדקה,ניתוחים נעשו וטיפולים אנטיביוטיים יקרים ניתנו עיי ד"ר מאורר הנפלא עם אחוזי הצלחה משתנים..ובכל זאת היו רק השערות בדבר הבעיה או הגורם לה.על כל פנים כבר עזבתי את הפונדק שזה קרה.

bendj123

New member
אחלה תמונות טסלר

חשוב שתעלה אותם לרשת......שלא יקרה מה שסיפרת לי....פירמוט מחשבים בלגנים...

אני מצטרף לשרשור עם תמונות

מכל מני שנים. לא כל החיות שמופיעות בתמונות שאני שם מתו בשריפה, חלקן מתו גם כמה שנים קודם לכן מסיבות אלו ואחרות. והנחש הדו-ראשי בקע אצל מגדל בפלורידה על פי מיטב זיכרוני. חלקן של התמונות צולמו על ידי סימה וחלקן על ידי.

למעלה