הנחש שלי זיהוי

naja

New member
לקחנו את זה קשה, הא?

איתמר בסה"כ השחיל בדיחה די מוכרת(חולה סופני מבקש חוו"ד נוספת, אז הרופא אומר לו-"אתה גם מכוער"....). לא צריך לעשות סצינה מכל בדיחה. שים לב שאפילו הוא לקח את זה בהומור. ותקן אותי אם אני טועה, אבל עזרה הוא קיבל פה, עם הרבה הסברים מדוייקים וסבלנות.

ינאי 15

New member
אני מבין אתכם...מצטער

פעם הבאה רק תודיעו לנו שמדובר בבדיחה, כדיי שלא יווצרו אי - הבנות נוספות כאלו בעתיד

Itamar Levy12

New member
איך "שאתם"?

אני רק הוספתי בדיחה, הוא ביקש חוות דעת נוספת, ואין פה מה להוסיף הנחש הזה הכלאה.. קצת הומור מזיק. ובגלל שאמרת "אתם" אני חושב שלא הבנת את התגובה של אסף, בגלל שאולי יש לנחש הזה גם nigritus הנחש רק ישחיר, ויראה אפילו פחות טוב ובעל "צורה" כלשהיא. לפותח השירשור: אני אישית הייתי מחזיר את הנחש לחנות.

ינאי 15

New member
דיי לא אהבתי את התגובה שלך איתמר

בכל אופן, זה נכון שכל אחד והאופי שלו, אבל יש פה קצת עניין של "ירידה", זלזול, או איך שלא תקרא לזה.... הבנאדם בסה"כ ביקש פה עזרה ולא תגובה על יופיו של הנחש, לפי הבנתי הוא ביקש תגובות של זיהוי הנחש, אם הוא הכלאה או לא. אני לא חושב שאם היו עונים לך ככה הייתה מרגיש עם זה נוח, בכל אופן אני אוליי זה לא הוא, אבל אני בעצמי לא הרגשתי בנוח עם התגובה הזאת...בכל אופן תגובות כאלו אני הייתי שומר לעצמי ומשתדל כמה שפחות לפגוע באחרים. יכול להיות שאני טועה וחלה פה אי - הבנה.....אם כן,מצטער מראש......

moshiko snake

New member
חבר'ה

חחח קודם כל תתודה :) שמעו בקטע עם המראה זה עיניין של טעם זה כמו שתשימו תמונה של הנחש שלכם ואני יגיד הנחש מכוער לא יפה ;) אבל בסדר העיקר שאני אוהב אותו :)

למעלה